dhmhtrhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα αν ξέρει κανείς να με μου λύση μια απορία σχετικά με το FIFA 2004. Πώς μπορούμε να παίξουμε CHAMPIONS LEAGUE ? Έπαιξα ένα πρωτάθλημα με την το οποίο το τελείωσα αλλά δεν μου ξεκλείδωσε τίποτα. Μόνο κάτι χρήματα μου έδωσε που τα οποία δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω εκεί κιόλας. Μπορεί να βοηθήσει κανείς την κατάσταση ? Πολύ μπέρδεμα αυτό το τελευταίο FIFA. Ευχαριστώ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
tsatsar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ TOURNAMENTS.......ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ TOURNAMENT ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ....ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....
Jastonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 basika yparxei mia enallaktikh lysh add/remove programs. fifa 2004.. UNINSTALL install to PES 3... k paikse ligo sobaro podosfairaki:P
dhmhtrhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 File moy TSATSAR kala ta les esy,alla ego den xero pos ginete ayto. Prospa8o na to bro pos ginete alla tipota. Moy bgazei stantar prota8lhma synexeia. Kamia boh8eia ?
pantelisgeor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 re paidia einai kai se sas me kokkina o panathinaikos i mono sto diko mou?? (isos na einai epeidi einai katevasmeno ntsc version gia xbox) Champions leaque den paizeis signwmi pou alla3a 8ema..
dhmhtrhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Εμένα φίλε μου τον παναθηναϊκό τον έχει με πράσινα, κανονικά. Φαντάζεστε τον παναθηναϊκό με κόκκινα και τον ολυμπιακό με πράσινα ? Θα τρελαινόμασταν τελείως.
Hawk- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Και ο πανηλειακός να παίζει με τα μαγιό... lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.