@_zerocool Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, υπάρχει Android community με meet-ups εδώ Ελλάδα; Η έστω κάποιο φόρουμ;
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φαντάζομαι εννοείς android development. Από communities μόνο τους GDG thessaloniki ξέρω που ασχολούνται(βέβαια έχει και πολλά άλλα events πέρα από dev). Όσον αφορά forum όσα είχα ψάξει και βρει δεν έλεγαν και πολλά. Αν βρεις τίποτα ενδιαφέρον σφείρα και προς τα δω
TheFall Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και αυτό http://droidcon.gr/ που ας ελπισουμε να ξαναγινει
@_zerocool Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ναι development. Το droidcon καλό αλλά μια φορά το χρόνο :/
Radiant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Καλό πράγματι το droidcon.gr αλλά κι' εγώ παραξενευτικα που δεν έχω βρει κάποιο community στην Αθήνα. Έχουμε κανένα update για το αν θα ξαναγίνει φέτος;
iTechBlogGr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το droidcon καλό, αλλά είναι της Google και είναι στα Αγγλικά, Συγγνώμη δεν θα πάρω γιατί δεν θα βγάλω τα μάτια μου και εκεί. Το παρακολούθησα και πραγματικά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ελληνικό Community πρέπει να υπάρξει γι'αυτό και να το στήριξή.
Radiant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το droidcon καλό, αλλά είναι της Google και είναι στα Αγγλικά, Συγγνώμη δεν θα πάρω γιατί δεν θα βγάλω τα μάτια μου και εκεί. Το παρακολούθησα και πραγματικά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ελληνικό Community πρέπει να υπάρξει γι'αυτό και να το στήριξή. Αν οι μισοί και βάλε ομιλητές είναι ξένοι(λογικότατο) σε τι γλώσσα να είναι;; Οεο. Θα διαφωνήσω πάντως γιατί και εγώ το παρακολούθησα και το λιγότερο που πήρα είναι μια λίστα με must-use libraries και πολύ ωραίο κλίμα. Σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων αλλά πρώτη χρονιά έτρεξε πέρυσι, so...
Dark_Sage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 πως θα μπορουσαμε να οργανωθούμε (όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά ή μη με Android) σε καποιο forum ή με κάποιο άλλο μεσον?
Radiant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 πως θα μπορουσαμε να οργανωθούμε (όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά ή μη με Android) σε καποιο forum ή με κάποιο άλλο μεσον? Για αρχή και με ένα thread εδω ίσως. Αν ήταν και sticky ακόμα καλύτερα(δε γνωρίζω τις προϋποθέσεις για να γίνει sticky). Δεν είναι καλή και μόνιμη λύση μιας και δε θα υπάρχει flow σε απορίες/συζητήσεις αλλά τα λοιπά forums είναι ψιλο-νεκρα όπως φαίνεται. Εγω ειμαι μέσα πάντως αν υπαρχεθ διάθεση και συμμετοχή. 2
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Για αρχή και με ένα thread εδω ίσως. Αν ήταν και sticky ακόμα καλύτερα(δε γνωρίζω τις προϋποθέσεις για να γίνει sticky). Δεν είναι καλή και μόνιμη λύση μιας και δε θα υπάρχει flow σε απορίες/συζητήσεις αλλά τα λοιπά forums είναι ψιλο-νεκρα όπως φαίνεται. Εγω ειμαι μέσα πάντως αν υπαρχεθ διάθεση και συμμετοχή. +1
@_zerocool Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε ένα slack group. Όσοι ασχολείστε σοβαρά μπείτε στο παρακάτω: https://androiddevs-gr.github.io/ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από @_zerocool 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα