parlapipas25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Exω vdsl 50 και πριν λιγες μερες με βαλανε σε fastpath αλλα εχω καποιες αποριες. Ενω στο speedtest απο τα 16ms επεσα στα 6ms,στο battlefield που παιζω εχω ακριβως το ιδιο ping με πριν. Επισης στο ρουτερ βλεπω fec errors ενω κανονικα δεν θα πρεπε απο τι εχω ακουσει. Το speedtest Και το ρουτερ Καμια ιδεα για το γινεται?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 πόσο ping είχες πριν με τους σέρβερ που έπαιζες; γενικότερα να ξέρεις τη μια θα εισαι οκ και την επόμενη παιζει να έχεις ανεβασμένο ping. Και γω έχω τέτοια σκαμπανεβάσματα δυστυχώς. τη μια παιζω με 43 και την αλλη με 65 στον ιδιο σερβερ. μιλα πάλι με την forthnet η αν έχεις FB στειλτους απο εκει έχουν σχεδόν άμεση ανταπόκριση.
ekans Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 εχει να κανει και με την αποσταση του σερβερ απο σενα.. δηλαδη οσο καλη ταχυτητα και να εχεις και fastpath υπαρχει ενα οριο στο οποιο δεν πεφτει αλλο αν δεν κανω λαθος..
parlapipas25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 πόσο ping είχες πριν με τους σέρβερ που έπαιζες; γενικότερα να ξέρεις τη μια θα εισαι οκ και την επόμενη παιζει να έχεις ανεβασμένο ping. Και γω έχω τέτοια σκαμπανεβάσματα δυστυχώς. τη μια παιζω με 43 και την αλλη με 65 στον ιδιο σερβερ. μιλα πάλι με την forthnet η αν έχεις FB στειλτους απο εκει έχουν σχεδόν άμεση ανταπόκριση. Eγω παιζω απο 55 μεχρι 68.Τοσο ειχα και πριν γυριζω σε fastpath. Με τα fec errors τι παιζει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 εγω που εβαλα vdsl forthnet και fast path πριν στο λολ ειχα 66-72 τωρα εχω 50-56...δεν παει παραπανω αν δεν εχω κατι αλλο ανοιχτο!
SnakeMJK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έπρεπε να κάνεις trace route πριν και μετά για να δεις όντως τι διαφορά είχες με το fastpath. Μπορεί να έτυχε με Interleaved για τους server του bf να είχες ακριβώς τα ίδια βήματα.
parlapipas25 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έπρεπε να κάνεις trace route πριν και μετά για να δεις όντως τι διαφορά είχες με το fastpath. Μπορεί να έτυχε με Interleaved για τους server του bf να είχες ακριβώς τα ίδια βήματα.Ειχα κανει trace στον server της forthnet κι ειχα 15-16 και τωρα εχω 5-6.
SnakeMJK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Όχι ping. Traceroute. Και όχι με τη forthnet. Με τον bf server που δεν είδες διαφορά. https://en.wikipedia.org/wiki/Traceroute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα