stav10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Διαθέτω ένα high end pc κυρίως για 3d animation και video edit και ήρθε η ώρα να αναβαθμήσω την low end ψύκτρα των 20 ευρώ. Ο επεξεργαστής είναι ο ι7 6700k. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές: https://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html?from=adam_version_3 https://www.skroutz.gr/s/417266/Be-Quiet-Dark-Rock-Advanced-C1.html?from=adam_version_3 Και για τις δύο έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές και reviews. Θά ήθελα και την γνώμη του forum. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheLordOne Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβο σπορ η υδροψυξη..Αναλογα ποσο εισαι διατεθιμενος να σπαταλησεις χρονο και χρηματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ αλλά αν αξίζει παραπάνω από την αερόψυκτη δεν έχω πρόβλημα. Κάποια προτίμηση από αυτές τις 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εξαρτάται. Θες να κάνεις o.c ή απλά να έχεις σούπερ θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 θερμοκρασίες. Δεν έχει ανάγκη από OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 E, τότε δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να πας στην Nepton. Είναι overkill και θορυβώδης για αυτό που θα την προόριζες. Quiet λοιπόν. Πιο οικονομική, αρκετά ποιοτική κι εφόσον ελέγξεις το fan της με πρόγραμμα ή controller , θα είσαι σούπερ. Μελλοντικά είναι αξιοποιήσιμο και για o/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 εγω που εχω ο/c στον ι7 4770Κ τι υδροψυξη να βαλω..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 H custom ή μια καλή αερόψυκτρα, τώρα αν για το ψυχολογικά ή για το looks κάποια ΑΙΟ τότε να είναι με διάφανα tubes για να δείχνει καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα