CrimsonSky_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μιας που δεν ειδα thread περι του θεματος, εχει δοκιμασει κανεις να ζητησει price matching απο τα γνωστα μαγαζια online η μη( Πλαισιο, eshop κλπ κλεφτων εξαιρουμενων ☺); Αν ναι ποια ηταν η αντιμετωπιση;
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιο λογο να ζητησεις price matching σε προιοντα και για ποιο λογο να δεχτουν τα καταστηματα να σου δωσουν κιολας?? Ειδικα το Πλαισιο που στα περισσοτερα πραγματα ειναι ακριβοτερο απο τα αλλα μαγαζια για ποιο λογο να ζητησεις price match?
brotrainer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα στο πλαίσιο αν αφορά κάτι Turbo-x κάνουν καλό σκόντο αλλά νταξ μιλάμε για τουβλο-ξ οπότε δεν μετράει. 1
koystado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν πρόκειται να γίνει ποτέ στην Ελλάδα
Amaretos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στον κωτσόβολο γίνεται πάντως. Πας τους λες το ταδε το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο, μπαινει επι τοπου το παληκάρι στο skroutz επιβεβαιωνει και στο δινει τοσο. Δεν αφήνουν πώληση να φύγει ευκολα, καλύτερα ποιο λιγο κερδος απο το καθόλου για αυτους
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στον κωτσόβολο γίνεται πάντως. Πας τους λες το ταδε το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο, μπαινει επι τοπου το παληκάρι στο skroutz επιβεβαιωνει και στο δινει τοσο. Δεν αφήνουν πώληση να φύγει ευκολα, καλύτερα ποιο λιγο κερδος απο το καθόλου για αυτους Καλα το παραπανω δεν το πιστευω με την καμια γιατι και ο Κωτσοβολος σε αρκετα πραγματα ειναι ακριβοτερος. Ναι εννοειται οτι θελουν πωλησεις αλλα σιγα μην μπουνε και μεσα. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου το G4 πχ που το εχουν 500ευρω αν πας και τους πεις οτι στο Skroutz κανει 310 θα σου το αφησουν τοσο.....ΔΕΝ ομως https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στον κωτσόβολο γίνεται πάντως. Πας τους λες το ταδε το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο, μπαινει επι τοπου το παληκάρι στο skroutz επιβεβαιωνει και στο δινει τοσο. Δεν αφήνουν πώληση να φύγει ευκολα, καλύτερα ποιο λιγο κερδος απο το καθόλου για αυτους Ναι και γω τον κωτσοβολο ακριβως ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι πιθανο να το κανουν
kinitos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ολοι το κανουν με προυποθεσεις μια βασικη ειναι να ειναι φυσικο καταστημα και μετα αρχιζουμε να ειναι μεγαλο και οχι μικρο και λοιπα .αν η διαφορα ειναι μικρη το κανουν αν ειναι 200 ευρω δεννννν
paloukaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με τον Κωτσόβολο και το skroutz ισχύει και για την mediamarkt.Το έχω κάνει άπειρες φορές και αν δεν μπορούν να σου ματσάρουνε τις προσφορές σου δίνουν εγκατάσταση ή εγγύηση παραπάνω.Απλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μένεις στον πωλητή ή την πωλήτρια ,ζητάτε υπεύθυνο ή διευθυντή πάντα
Amaretos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι αφου στο λεω οτι γινεται φιατι εισαι δυσπιστος?
7nisiotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλα το παραπανω δεν το πιστευω με την καμια γιατι και ο Κωτσοβολος σε αρκετα πραγματα ειναι ακριβοτερος. Ναι εννοειται οτι θελουν πωλησεις αλλα σιγα μην μπουνε και μεσα. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου το G4 πχ που το εχουν 500ευρω αν πας και τους πεις οτι στο Skroutz κανει 310 θα σου το αφησουν τοσο.....ΔΕΝ ομως https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html Σωστός ! Το έχω τσεκάρει στον Κοτσόβολο. Η απάντηση τους είναι συνήθως η εξής ( για τα κινητά αναφέρομαι, για άλλο είδος δεν γνωρίζω ) " Κοιτάξτε τα κινητά που βλέπετε στο skroutz είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτονται από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας ... " κλπ κλπ διάφορα τέτοια ( κάτι βέβαια που δεν ισχυει καθώς στο scroutz ειναι ευρωπαϊκής προέλευσης και καλύπτονται το ίδιο), φυσικά αν τους πεις ότι η LG αφού είναι από Ευρώπη το τηλέφωνο -LG G2 τότε- το καλύπτει σου αρχίζουν διάφορα άλλα περίεργα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σωστός ! Το έχω τσεκάρει στον Κοτσόβολο. Η απάντηση τους είναι συνήθως η εξής ( για τα κινητά αναφέρομαι, για άλλο είδος δεν γνωρίζω ) " Κοιτάξτε τα κινητά που βλέπετε στο skroutz είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτονται από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας ... " κλπ κλπ διάφορα τέτοια, φυσικά αν τους πεις ότι η LG αφού είναι από Ευρώπη το τηλέφωνο -LG G2 τότε- το καλύπτει σου αρχίζουν διάφορα άλλα περίεργα. Δηλαδη αν πας χαμηλοτερες τιμες απο αλυσιδες,βλεπε πχ στα παιχνιδια του Γερμανου που ειχαν μπει τωρα πχ το Witcher 3 που το ειχε(δεν γνωριζω αν το εχει ακομα)35ευρω.Θα σου κανει σχεδον 50% μειωση τιμης και να στο δωσει απο τα 50ευρω που το πουλανε 35???
CrimsonSky_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια λιγη κοινη λογικη εξασκηστε και θα το πιασετε αυτο που λεω. Προφανως μιλαω για προιοντα και διαφορες οπου επιδεχεται price matching και μπορεις να γλυτωσεις κανα 20ρικο+μεταφορικα+χρονο αναμονης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα