Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας που δεν ειδα thread περι του θεματος, εχει δοκιμασει κανεις να ζητησει price matching απο τα γνωστα μαγαζια online η μη( Πλαισιο, eshop κλπ κλεφτων εξαιρουμενων ☺);

Αν ναι ποια ηταν η αντιμετωπιση;

Δημοσ.

Για ποιο λογο να ζητησεις price matching σε προιοντα και για ποιο λογο να δεχτουν τα καταστηματα να σου δωσουν κιολας??

Ειδικα το Πλαισιο που στα περισσοτερα πραγματα ειναι ακριβοτερο απο τα αλλα μαγαζια για ποιο λογο να ζητησεις price match?

Δημοσ.

Στον κωτσόβολο γίνεται πάντως. Πας τους λες το ταδε το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο, μπαινει επι τοπου το παληκάρι στο skroutz επιβεβαιωνει και στο δινει τοσο. Δεν αφήνουν πώληση να φύγει ευκολα, καλύτερα ποιο λιγο κερδος απο το καθόλου ;) για αυτους

Δημοσ.

Στον κωτσόβολο γίνεται πάντως. Πας τους λες το ταδε το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο, μπαινει επι τοπου το παληκάρι στο skroutz επιβεβαιωνει και στο δινει τοσο. Δεν αφήνουν πώληση να φύγει ευκολα, καλύτερα ποιο λιγο κερδος απο το καθόλου ;) για αυτους

Καλα το παραπανω δεν το πιστευω με την καμια γιατι και ο Κωτσοβολος σε αρκετα πραγματα ειναι ακριβοτερος. Ναι εννοειται οτι θελουν πωλησεις αλλα σιγα μην μπουνε και μεσα. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου το G4 πχ που το εχουν 500ευρω αν πας και τους πεις οτι στο Skroutz κανει 310 θα σου το αφησουν τοσο.....ΔΕΝ ομως

https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και γω τον κωτσοβολο ακριβως ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι πιθανο να το κανουν

Δημοσ.

ολοι το κανουν με προυποθεσεις μια βασικη ειναι να ειναι φυσικο καταστημα και μετα αρχιζουμε να ειναι μεγαλο και οχι μικρο και λοιπα .αν η διαφορα ειναι μικρη το κανουν αν ειναι 200 ευρω δεννννν

Δημοσ.

Αυτό με τον Κωτσόβολο και το skroutz ισχύει και για την mediamarkt.Το έχω κάνει άπειρες φορές και αν δεν μπορούν να σου ματσάρουνε τις προσφορές σου δίνουν εγκατάσταση ή εγγύηση παραπάνω.Απλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μένεις στον πωλητή ή την πωλήτρια ,ζητάτε υπεύθυνο ή διευθυντή πάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα το παραπανω δεν το πιστευω με την καμια γιατι και ο Κωτσοβολος σε αρκετα πραγματα ειναι ακριβοτερος. Ναι εννοειται οτι θελουν πωλησεις αλλα σιγα μην μπουνε και μεσα. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου το G4 πχ που το εχουν 500ευρω αν πας και τους πεις οτι στο Skroutz κανει 310 θα σου το αφησουν τοσο.....ΔΕΝ ομως

https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html

Σωστός ! Το έχω τσεκάρει στον Κοτσόβολο. Η απάντηση τους είναι συνήθως η εξής ( για τα κινητά αναφέρομαι, για άλλο είδος δεν γνωρίζω ) " Κοιτάξτε τα κινητά που βλέπετε στο skroutz είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτονται από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας ... " κλπ κλπ διάφορα τέτοια ( κάτι βέβαια που δεν ισχυει καθώς στο scroutz ειναι ευρωπαϊκής προέλευσης και καλύπτονται το ίδιο), φυσικά αν τους πεις ότι η LG αφού είναι από Ευρώπη το τηλέφωνο -LG G2 τότε- το καλύπτει σου αρχίζουν διάφορα άλλα περίεργα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Σωστός ! Το έχω τσεκάρει στον Κοτσόβολο. Η απάντηση τους είναι συνήθως η εξής ( για τα κινητά αναφέρομαι, για άλλο είδος δεν γνωρίζω ) " Κοιτάξτε τα κινητά που βλέπετε στο skroutz είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτονται από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας ... " κλπ κλπ διάφορα τέτοια, φυσικά αν τους πεις ότι η LG αφού είναι από Ευρώπη το τηλέφωνο -LG G2 τότε- το καλύπτει σου αρχίζουν διάφορα άλλα περίεργα. 

Δηλαδη αν πας χαμηλοτερες τιμες απο αλυσιδες,βλεπε πχ στα παιχνιδια του Γερμανου που ειχαν μπει τωρα 

πχ το Witcher 3 που το ειχε(δεν γνωριζω αν το εχει ακομα)35ευρω.Θα σου κανει σχεδον 50% μειωση τιμης και να στο δωσει απο τα 50ευρω που το πουλανε 35??? 

Δημοσ.

Ρε παιδια λιγη κοινη λογικη εξασκηστε και θα το πιασετε αυτο που λεω. Προφανως μιλαω για προιοντα και διαφορες οπου επιδεχεται price matching και μπορεις να γλυτωσεις κανα 20ρικο+μεταφορικα+χρονο αναμονης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...