gf030 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Προκειται για το μοντελο 246V5LHAB/00 το οποιο αγορασα πριν πεντε μηνες. Μετα την επικοινωνια μου με την εταιρια, αποστολη φωτογραφιων κλπ., αρνηθηκαν αντικατασταση λεγοντας οτι η πολιτικη της εταιριας κλπ κλπ, τους απαντησα οτι εγω δεν εχω υπογραψει κατι αναλογο στο συμβολαιο αγορας που εχω και μολις τωρα πληροφορηθηκα απο το σχετικο μειλ που επικοινωνουσα, οτι εκλεισαν την υποθεση. Απο το μαγαζι που την αγορασα μου ειπαν οτι μονο η LG εχει πολιτικη 0 καμμενου πιξελ, αληθευει; Εννοειται οτι θα τους κυνηγησω δικαστικα και μεσω καταναλωτικων οργανωσεων και δεν με ενδιαφερει αν χασω και δεκαπλασια χρηματα απο αυτα που την αγορασα, εχω ηδη κερδισει υποθεση αλλου τυπου με αλλη εταιρια.
Andreasgarb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σωστά σου είπαν στο κατάστημα. Μόνο η Lg έχει 0 καμμένο πίξελ .. όπως και οι Dell, αλλά και κάποιες samsung έρχονται (μέχρι πέρυσι ; ) με 0 καμμένα πιξελ. Για τις eizo επίσης ξέρω ότι έχουν 0 καμμένα πίξελ. Βεβαία εκεί μιλάμε για 3πλάσια τιμή.
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σπάνια υπάρχει εγγύηση από το πρώτο πίξελ όπως γράφτηκε. Δεν ξέρω τι μπορεί να κερδίσεις αν πας δικαστικά.
La_MoRt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πριν κάνεις οποιαδήποτε νομική κίνηση ψάξε να βρεις τους όρους εγγύησης από την εταιρεία αν το γράφουν είναι σωστοί και ότι και να κάνεις άκρη δε θα βγάλεις. Ισχύει αυτό που λες ότι μερικές μόνο εταιρείες έχουν zero pixel. Ούτε η δικιά μου έχει zero...
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οι όροι εγγύησης της philips δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι για τα pixels. Εδώ αναφέρει για τα pixel στην σελίδα 29 (με την αρίθμηση των σελίδων και όχι του προγράμματος). Πρέπει να είναι το manual αυτό.
Andreasgarb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σπάνια υπάρχει εγγύηση από το πρώτο πίξελ όπως γράφτηκε. Δεν ξέρω τι μπορεί να κερδίσεις αν πας δικαστικά. Στις dell το αλλάζουν επιτόπου το μόνιτορ. Με refurbished βέβαια, αλλά το αλλάζουν.
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στις dell το αλλάζουν επιτόπου το μόνιτορ. Με refurbished βέβαια, αλλά το αλλάζουν. Στο πρώτο πίξελ; Πολύ καλό! Για την lg ήξερα σίγουρα. Καλά η dell έχει και πολύ καλή υποστήριξη γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα