Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Προφανώς για να επιτευχθούν τέτοιοι χρόνοι απαιτούνται τουλάχιστον εξειδικευμένο υλικό :

1) Μπαταρία τύπου LiPo αν όχι καλύτερης τεχνολογίας.

2) Ειδικός φορτιστής 8C ή καλύτερος.

Ακόμη θα πρέπει να παρθούν και άλλοι παράμετροι υπόψιν όπως :

3 & 4) Τρόπος και υλικά για την απαγωγή πλεονάζουσας θερμότητας.

Όποιος έχει ασχοληθεί με ηλεκτροκίνητο μοντελισμό γνωρίζει και έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Εάν δεν συμβαίνουν όλα τα προηγούμενα και μιλάμε για "κοινές" μπαταρίες με pushαρισμένο τρόπο φόρτισης, τότε το μόνον σίγουρο είναι οι εν λόγο μπαταρίες στην καλύτερη θα μας μείνουν στο χέρι περίπου στο 1/2 με 1/3 του προσδόκιμου χρόνου ζωής τους.

Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι έχουν βάλει 4 cells παράλληλα μέσα οπότε με 1C το καθένα είναι κομπλέ.

Οι προδιαγραφές του USB-C είναι μέχρι 100w αλλά στα 20V για καλώδιο και τροφοδοτικό.

Δεν ξέρω τι έχουν κάνει εκεί με 5V και 50W.

Ναί, αυτό με τα παράλληλα cells ακούγεται λογικό.

Πολύ θα με ενδιέφερε να δώ το φορτιστή. Στα 50 Watt και 10 A θα είναι σαν μικρός φορτηστής laptop.

Δημοσ.
Φιλικά πάντα ... είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

πριν 3 χρόνια βγήκε το Note 3 και το έχω ακόμα .. δεν είμαι καρναβάλι να αγοράζω κάθε μέρα κινητό χωρίς λόγο

Μπραβο ρε φιλε πες τα!

Κι εγω το Note 3 εχω ακομη γτ περα απο καποιες εξελιξεις στις μπροστινες καμερες δεν εχει βγει τπτα σπουδαιο που ν αξιζει περισσοτερο απο το note 3.. Αφου το κινητακι παει σφαιρα και το εχω γ@μ*σει μ αυτα που του κανω.. Δν μ προκαλουν συγκινηση τα 4gb ram/octa core επεξεργαστες αφου δεν εχει ποσο πιο γρηγορα να παει πια..

Περιμενω να βγει κινητο 65-68mm πλατος το πολυ σχεδον frameless με 13αρα μπτοστινη καμερα με φλας τουλαχιστον 3gb RAM και τουλαχιστον 3.000 mah μπαταρια.. Αλλα που..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...