Manolis1979 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά, μια καλή ιδέα θα ήταν να διαβάσεις εσύ. Οι μπαταρίες έχουν ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΗ διαρκεια ζωής, που εξαρτάται από τον χρονο φόρτισης, εξαρτάται από το σε ποιο ποσοστό ξεκινά η φόρτιση της μπαταρίας και πότε παύει, αν φορτίζεται ή εκφορτίζεται πλήρως ή όχι. 1ον. 2 φορτίσεις κάθε μέρα σημαίνει διπλάσια φθορά της μπαταρίας και κατά συνέπειαν μισός χρόνος ζωής. 2ον. Εγώ, φίλοι μου, γνωστοί μου και καμια 100στή που μου έρχονται σκόρπιοι στο μυαλό πλην κάποιων εκατομμυρίων σε όλον τον πλανήτη./ Αν εσυ εχεις 3310 δεν φταίνε οι υπολοποι.... Σε site τεχνολογιας εισαι κ οχι vintage Φιλικά παντα... Παντός με quick charge που ειμαι εδω κ 6 μηνες δεν ειδα καμιά διαφορά στην απόδοση... 1
Tragic! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν εσυ εχεις 3310 δεν φταίνε οι υπολοποι.... Σε site τεχνολογιας εισαι κ οχι vintage Φιλικά παντα... Παντός με quick charge που ειμαι εδω κ 6 μηνες δεν ειδα καμιά διαφορά στην απόδοση... Ποιο 3310 μωρέ τι ακούμε σήμερα ωωω λες και όποιος δεν αλλάζει κινητό σαν τα πουκάμισα είναι και δεινόσαυρος. Ξέρεις, το ότι δεν έχω αυταπάτες και δε δημιουργώ ανάγκες τύπου "χρειάζομαι" τον νέο Octa Exynos ή LPDDR4 δε σημαίνει ότι είμαι και κάνας παππούς άσχετος από τεχνολογία. Τώρα, εαν εξομοιώνεις το quick charge με το 15' πλήρης φόρτιση και βγάζεις συμπέρασμα σε βάθος χρόνου μισού έτους εε έχεις θέμα. 6
wrangler11 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Διαβαζουμε πρωτα πριν γραψουμε........ Οι μπαταριες εχουν διαρκεια ζωης περιπου 1000 -1500 φορτισεις....... 1ον. 2 φορες την μερα να το φορτιζεις κλαιν...... 2ον. Δειξτε μου εναν που κραταει πανω απο 2χρονια καποιο κινητο........... 2ον.iPhone 4 32GB όταν πρωτοβγηκεLG G3 32GB οταν επίσης πρωτοβγηκε,do the math...Όσους ξέρω με flagships κινητά τα έχουν πάνω από 4-5 χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 2
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 παίδες, εγώ πάλι θέλω να κρατάει η μπαταρία καμια βδομάδα, και ας κάνει ώρες να φορτίσει 1
Bluedive Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλή εξέλιξη αν βέβαια δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής και απόδοση της μπαταριας.
Tragic! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 παίδες, εγώ πάλι θέλω να κρατάει η μπαταρία καμια βδομάδα, και ας κάνει ώρες να φορτίσει Το να κάνει ώρες να φορτίσει μην το λες και σαν θυσία, ούτως ή άλλως κάπου τόσο θέλει και κρατάει 1-2 μέρες
xampo_s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 παίδες, εγώ πάλι θέλω να κρατάει η μπαταρία καμια βδομάδα, και ας κάνει ώρες να φορτίσει Συμφωνώ , το βάζεις απο βραδύς να φορτίσει και εισαι έτοιμος το πρωί. Ακομα και να μην έχει φορτίσει πλήρως αν το 100% βγάζει 5-6 ημέρες δεν θα έχει πρόβλημα. Όχι οτι είναι άσχημο να εχεις μια που φορτίζει σε 15 λεπτα αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα έχεις πάντα πρόσβαση σε πρίζα.Υποτίθεται ότι μια τέτοια μπαταρία είναι στα σκαριά (και για εφαρμογές όπως ηλεκτρικά αυτοκίνητα ) αλλά δυστυχώς δεν τη βλέπω να έρχεται σύντομα
Pekolo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Σημαντικό χαρακτηριστικό αλλά σημαντικότερο πρέπει να θεωρείται και η διάρκεια της μπαταρίας στην καθημερινή χρήση. Άλλωστε "νεκρός" χρόνος για φόρτιση πάντα υπάρχει εκτός και αν κάποιοι το έχουν μαζί τους και στον ύπνο/μπάνιο/κλπ.
Hlapatsas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ λέω να το πουλήσει σαν χρυσάφι τώρα που γυρίζει...
gdriver Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αν και η εταιρεία δεν άνοιξε τα χρτιά της, λογικό αφού εκκρεμούν πατέντες, ένα συμπέρασμα είναι πως δε θα χρησιμοποιεί την ευκολή οδό του quickcharge. (παραπάνω volt με λιγότερα amber.) εάν όντως είναι κα΄τι το διαφορετικό και η μπαταρία δεν επηρεάζεται αρνητικά , όπως στο quickcharge , θα είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστούν και άλλοι κατασκευαστές να παρουσιάσουν κάτι αντίστοιχο.
Paralizer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 "δεν έχει σχέδια για να τη μοιραστεί με άλλο κατασκευαστή smartphone" εχμ...yeah right... γνωστή τακτική...φτιάχνεις κάτι καλό, κάνεις φουλ ντόρο γύρω από αυτό...πετάς ένα "δεν μας ενδιαφέρει να το πουλήσουμε"...και εκεί είναι που σε αγοράζει η Apple
LongTom Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ο καιρός θα δείξει εάν είναι πραγματικά καινοτόμο ή άλλη μια πίπα, από τις χιλιάδες που έχουν βγει για τις μπαταρίες. Πάντως για να θέλει αλλαγή στο κύκλωμα φόρτωσης κάτι σημαντικό θα έχουν αλλάξει...
Fubar.gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Απο εδώ: http://community.oppo.com/en/forum.php?mod=viewthread&tid=44188&page=1&extra= Secondly, a VOOC-enabled phone maintains a lower temperature during charging than phones using high-voltage charging systems. High-voltage systems rely on a voltage converter to decrease voltage before power is supplied to the battery. This process, however, is relatively inefficient, and it gives off lost energy in the form of heat, which is the enemy of electronic devices. VOOC Flash Charge however, offers an alternative. By keeping voltage at 5 volts, VOOC eliminates the need for a converter, effectively cutting out the middle man, and making for a more efficient and much lower temperature charging process. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο ρυθμιστής φόρτισης έχει μετακομίσει στον φορτιστή τοίχου αντί να είναι μέσα στο ίδιο το κινητό. Όπως έγραψε ο φίλος mjaros πιο πάνω, 15 λεπτά σε μπαταρία 2500mAh σημαίνει φόρτιση 4C ή 10 Ampere. Οπότε η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά μέσω του ειδικού φορτιστή και του ειδικού καλωδίου (τα 10 A θέλουν αγωγούς τουλάχιστον 1,5mm^2) και ειδικής μπαταρίας που αντέχει φόρτιση σε 4C. Πιθανον και η υποδοχή στην πλευρά του τηλεφώνου είναι proprietary, γιατι το κλασσικο βύσμα USB δέν αντέχει τέτοια ρεύματα. Πέρα απο όλα αυτά δέν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία. Η μπαταρία βέβαια δέν θα αντέξει πολύ αν φορτίζεται καθημερινα με αυτό τον τρόπο, οπότε καλό θα είναι το fast charging να χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο. 1
vste Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Διαβαζουμε πρωτα πριν γραψουμε........ Οι μπαταριες εχουν διαρκεια ζωης περιπου 1000 -1500 φορτισεις....... 1ον. 2 φορες την μερα να το φορτιζεις κλαιν...... 2ον. Δειξτε μου εναν που κραταει πανω απο 2χρονια καποιο κινητο........... Κινητο μπορει να μην κραταει (αν και εγω πχ μια 3ετια τουλαχιστον το κραταω), αλλα το Vita μου πχ ξερω οτι σε λιγα χρονια θα το δουλευω μονο με φορτιστη και με χαλαει αυτο. Το ιδιο ισχυει και για Mp3 players, bluetooth συσκευες οπως ηχεια, χειριστηρια απο κονσολες, κα. Το να μην μπορεις να αλλαξεις μπαταρια σε μια συσκευη ειναι ξεφτυλα κατα την γνωμη μου.
IzAz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν εσυ εχεις 3310 δεν φταίνε οι υπολοποι.... Σε site τεχνολογιας εισαι κ οχι vintage Φιλικά παντα... Παντός με quick charge που ειμαι εδω κ 6 μηνες δεν ειδα καμιά διαφορά στην απόδοση... Φιλικά πάντα ... είσαι εκτός τόπου και χρόνου. πριν 3 χρόνια βγήκε το Note 3 και το έχω ακόμα .. δεν είμαι καρναβάλι να αγοράζω κάθε μέρα κινητό χωρίς λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα