qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 10:06 ΜΜ, katbo είπε Μιας και υπάρχει το θέμα, έχει κανείς ιδέα που μπορούμε να βρούμε αυτό το τσάι που πίνουν στην Μέση Ανατολή, Τουρκία, Μαρόκο, Τυνησία κλπ; Όποιος έχει πάει σ'αυτά τα μέρη θα έχει διαπιστώσει ότι το τσάι τους δεν έχει καμία σχέση με κανένα από αυτά που βρίσκουμε στην Ελλάδα, είναι πολύ πιο πηχτό και πιο δυνατό. Βάζουν συνήθως μέσα και μέντα, ξηρούς καρπούς κλπ, όπου και αν ρώτησα όμως στην Ελλάδα δεν βρήκα κάτι να μοιάζει Aν εννοείς το Μάτε, που είναι κυρίως Λεβαντίνικη παράδοση (Συρία - Λίβανος - Ιορδανία και εν μέρει Ιράκ), δες εδώ: https://www.skroutz.gr/s/15567056/HealthTrade-Τσάι-Mate-Natural-50gr.html
jimmysss! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Τσαγακια χωρίς κςφεινη ( ή μέχρι τα ποσοστά του πράσινου ) τι πίνετε; Εγώ προτιμώ από κέντρο να παίρνω αλλά τα έχω βαρεθεί και το έχω ρίξει σε πυραμίδες , είτε λιπτον είτε λιντλ
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/3/2021 στις 2:28 ΜΜ, kalogeros είπε Επίσης, το τσάι του βουνού δεν είναι τσάι, αλλά βότανο. Το αυτό! Το'χω πει σε πόσο κόσμο, κανείς δε το καταλαβαίνει. Το "τσάι του βουνού" δεν κατατάσσεται στα τσάγια σαν χόρτο. Είναι άλλο βότανο. Νομίζω στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα τσάι αυτοφυές; 1
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Και το πρασινο τσαϊ θεωρειται βοτανο, λογω των πλουσιων ευεργετικων ιδιοτητων του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα