Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Επίσης και το "Το Τσάι" πουλάει πάρα πολλά είδη τσαγιού.
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχει και στην Θεσσαλονίκη(κοντά στον λευκό), ψάξε και στο google maps γιατί στην σελίδα δεν τα γράφουν όλα νομίζω. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις μέσω του eshop τους. Βέβαια το καλύτερο είναι να πας στο μαγαζί από κοντά για να μυρίσεις ότι τσάι σου αρέσει και μετά να αποφασίσεις. Τα περισσότερα κυμαίνονται στην τιμή των 5 ευρώ/100γρ. και η ελάχιστη ποσότητα αγοράς είναι 50γρ. όποτε 2,5 ευρώ υπολόγισε για κάθε διαφορετικό τσάι. Τα 50γρ. σου βγάζουν 10-20 τσάγια θα έλεγα αν και δεν έχω κάτσει να τα υπολογίσω. Άμα σκεφτείς ότι ένας καφές/τσάι σε μια καφετέρια θα σου κοστίσει 3 ευρώ δηλαδή το κόστος για 20 φρέσκα τσάγια με γεύση της επιλογής σου, είναι no brainer. Ειδικά άμα είσαι και λάτρης. Μόνο χύμα πουλάει ή τα έχει και σε φακελάκια;
Rodes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μόνο χύμα πουλάει ή τα έχει και σε φακελάκια; Χύμα και στα βάζει σε μια ωραία συσκευασία με ziplock οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Πουλάει και φακελάκια νομίζω. Γενικά έχει διάφορα περι τσαγιού. Εγώ χρησιμοποιώ τσαγιέρα RIKLIG(ikea) ή αυτό όταν κάνω μόνο μια κούπα. Άν έχει κανείς καλή πρόταση για θερμό για καφέ/τσάι μέχρι 1 λίτρο, ανοιξείδοτο κατά προτίμηση που να μην έχει διαροές είμαι όλος αυτιά. Καλησπέρα, ανοίγει ο καιρός και μαζί η ανάγκη μου (ή καλύτερα ο εθισμος μου) με το παγωμένο τσάι.. Το θέμα είναι ότι τα φακελάκια που διαλυονται είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν... Υπάρχει άλλη λύση όπως πχ αγορά μεγάλης συσκευασίας από κάπου ή ακόμα και από εξωτερικό?? Btw op, πέρασα από παρόμοια φάση και αγόραζα κάτι φτηνά ice tea από τον μασούτη, bolero νομίζω ήταν το brand, αλλά τα έκοψα γιατί ήταν πολύ γλυκά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς κάποιο τσαι που να βγάζει ωραία γεύση όταν είναι κρύο. Το μαγαζί που αναφέρω έχει και σε σκόνη/granules αλλά θα σου κοστίσει νομίζω. 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Συγγνωμη που επεμβαίνω, ωραίο το τσάι γενικά αλλά προσωπικά ρε γαμωτο το έχω συνδυάσει με την αδιαθεσία. Μόνο όταν είμαι άρρωστος πίνω τσάι , αλλιώς καφες και παλι καφες.
Rodes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Συγγνωμη που επεμβαίνω, ωραίο το τσάι γενικά αλλά προσωπικά ρε γαμωτο το έχω συνδυάσει με την αδιαθεσία. Μόνο όταν είμαι άρρωστος πίνω τσάι , αλλιώς καφες και παλι καφες. Πολύ λογικό για τα ελληνικά δεδομένα. Εγώ μεγάλωσα με αυτό. Γενικά ο καφές μου προκαλεί θέμα με το στομάχι οπότε το τσάι για μένα είναι η πιο καλή εναλλακτική από θέμα υγείας και οικονομίας. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από θέμα υγείας ίσως (ένας καφές είναι ευεργετικός, όχι παραπάνω βέβαια), από θέμα οικονομίας σίγουρα όχι μιας και αν είσαι φαν του τσαγιού και το ψάξεις, μπορεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη πολύ άνετα.
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Συγγνωμη που επεμβαίνω, ωραίο το τσάι γενικά αλλά προσωπικά ρε γαμωτο το έχω συνδυάσει με την αδιαθεσία. Μόνο όταν είμαι άρρωστος πίνω τσάι , αλλιώς καφες και παλι καφες. Δοκίμασε να πιεις διαφορετική ποικιλία όχι το κλασσικό μαύρο τσάι (πχ earl grey) και βάλε γάλα όπως το πίνουν οι Άγγλοι. Προαιρετικά βάζεις και ζάχαρη. Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα σου θυμίζει το κλασσικό τσάι που πίναμε όλοι μικροί όταν ήμασταν άρρωστοι.
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λίγο άσχετο σχετικό... Η βαλεριάνα σε τσάι κάνει δουλειά;
kalogeros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από θέμα υγείας ίσως (ένας καφές είναι ευεργετικός, όχι παραπάνω βέβαια), από θέμα οικονομίας σίγουρα όχι μιας και αν είσαι φαν του τσαγιού και το ψάξεις, μπορεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη πολύ άνετα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για τους φαν του καφέ. Και όταν λέω καφέ, δεν εννοώ φραπέ και νες, εννοώ espresso κλπ. Ξέρω άτομα που έχουν δόσει πολλές εκατοντάδες ευρώ τόσο για μηχανές και γενικότερα εξοπλισμό, όσο και για ποικιλίες. Λίγο άσχετο σχετικό... Η βαλεριάνα σε τσάι κάνει δουλειά; Καταρχάς, η βαλεριάνα δεν είναι τσάι, είναι βότανο. Όταν λες αν κάνει δουλειά, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ως λάτρης του τσαγιού, χαίρομαι για το θέμα που ανοίξατε. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Είδα στον δρόμο του τσαγιού ότι πλέον πουλάνε τσαί matcha. Με ψήνει να πάρω να δοκιμάσω, αλλά επειδή είναι ακριβό, φοβάμαι μήπως δεν μου αρέσει και πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; Επίσης, εκτός από τον "δρομο του τσαγιού" και "το τσάι", καλά τσάι έχει και στο "green family ελληνικον", όπου μπορείτε να βρείτε και τα yogi, που ανέφερε κάποιος παραπάνω. 2
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για τους φαν του καφέ. Και όταν λέω καφέ, δεν εννοώ φραπέ και νες, εννοώ espresso κλπ. Ξέρω άτομα που έχουν δόσει πολλές εκατοντάδες ευρώ τόσο για μηχανές και γενικότερα εξοπλισμό, όσο και για ποικιλίες. Καταρχάς, η βαλεριάνα δεν είναι τσάι, είναι βότανο. Όταν λες αν κάνει δουλειά, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ως λάτρης του τσαγιού, χαίρομαι για το θέμα που ανοίξατε. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Είδα στον δρόμο του τσαγιού ότι πλέον πουλάνε τσαί matcha. Με ψήνει να πάρω να δοκιμάσω, αλλά επειδή είναι ακριβό, φοβάμαι μήπως δεν μου αρέσει και πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; Επίσης, εκτός από τον "δρομο του τσαγιού" και "το τσάι", καλά τσάι έχει και στο "green family ελληνικον", όπου μπορείτε να βρείτε και τα yogi, που ανέφερε κάποιος παραπάνω. Ναι λάθος διατύπωση, αν κάνει δουλειά για ηρεμία και γενικά για ύπνο.
Rodes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για τους φαν του καφέ. Και όταν λέω καφέ, δεν εννοώ φραπέ και νες, εννοώ espresso κλπ. Ξέρω άτομα που έχουν δόσει πολλές εκατοντάδες ευρώ τόσο για μηχανές και γενικότερα εξοπλισμό, όσο και για ποικιλίες. Καταρχάς, η βαλεριάνα δεν είναι τσάι, είναι βότανο. Όταν λες αν κάνει δουλειά, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ως λάτρης του τσαγιού, χαίρομαι για το θέμα που ανοίξατε. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Είδα στον δρόμο του τσαγιού ότι πλέον πουλάνε τσαί matcha. Με ψήνει να πάρω να δοκιμάσω, αλλά επειδή είναι ακριβό, φοβάμαι μήπως δεν μου αρέσει και πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; Επίσης, εκτός από τον "δρομο του τσαγιού" και "το τσάι", καλά τσάι έχει και στο "green family ελληνικον", όπου μπορείτε να βρείτε και τα yogi, που ανέφερε κάποιος παραπάνω. Για το οικονομικό έχετε και οι δυο δίκαιο. Εξαρτάται και από το άτομο. In the end of the day, ο καθένας κάνει τα μαθηματικά και βλέπει τι παίζει. Όσον αφορά τον δρόμο του τσαγιού και εγώ όταν πήγα πρώτη φορά φοβήθηκα ότι θα μπω στην διαδικασία να τα σκάω γιατί είναι niche η όλη φάση. Αλλά όπως είπα, στερείσαι έναν καφέ έξω και έχεις τσάι για όλο τον μήνα. Σκέψου όταν πας και δίνεις 1,5-2 ευρώ για έναν espresso στην δουλειά ή έξω, ο οποίος μπορεί και να είναι σκατά καμιά φορά. Όσο για το matcha θέλω και εγώ να δοκιμάσω κάποτε αλλά πιστεύω πως δεν είναι για μένα. Βασικά έχει τόσες γεύσεις τσαγιού που θέλω να δοκιμάσω οπότε το matcha δεν είναι priority. Γενικά πάντως το ότι έχει ωραίο άρωμα ένα τσάι δεν σημαίνει ότι θα βγάζει και ωραία γεύση. Ειδικά στα τσάγια φρούτων στα οποία συνήθως παίζουν αποξηραμένα φρούτα, θέλει πολύ καυτό νερό για να βγάλει την γεύση του. Το λέω αυτό για να μην απαγοητευτεί κάποιος άν διαλέξει κανά απλό μιξ φρούτων και περιμένει πολύ έντονη γεύση όπως σε χυμούς κτλπ. Στο sencha λεμόνι π.χ, η γεύση είναι εξίσου δυνατή με το άρωμα λόγω του πράσινου τσαγιού και του λεμονόχορτου, οπότε κρατάμε μια πισινή πάντα όταν διαλέγουμε.
tarantules Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Το τσάϊ Arizona το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη αν είναι γευστικό και ποια γεύση αξίζει;
V for Vagelis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, tarantules είπε Το τσάϊ Arizona το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη αν είναι γευστικό και ποια γεύση αξίζει; Προσωπικά μου αρέσει πολύ, ειδικά το πράσινο με το μέλι.
atrwtos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Βρήκα αυτό το θέμα μου άρεσε..θέλω να σας πω ότι τα lipton για όσους δεν γνωρίζουν είναι μέσα στα φυτοφάρμακα μόνο γι' αυτό γνωρίζω δυστυχώς..για twings, fino, lord nelson δεν γνωρίζω αλλά την μάλλον και πιο πιθανό είναι να έχουν και αυτά επίσης krocus kozanis products έχει κάποιους συνδυασμούς τσαγιών γύρω στα 5 ευρώ και δεν είναι ελληνικά επιλεγμένα από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης εντός ή εκτός κλάφτα!.. η καλύτερη λύση παιδιά είναι να φυτέψετε και να περιποιείστε όσο μπορείτε και αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή..αλλιώς από ανθρώπους ή εμπόρους που εμπιστεύεστε..γιατί δεν θα ξέρετε τη πίνετε..και είναι όντως ωφέλιμο για την υγεία σας.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Πως το ξέρεις ότι τα lipton είναι μέσα στα φυτοφάρμακα; Θα κατσει μια εταιρεία που εξάγει σε όλον τον κόσμο να ρισκάρει αν βρεθεί κάτι; Τέλος πάντων, εγώ πίνω lipton κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια. Εμπόρους που να τους έχουμε εμπιστοσύνη εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν ούτε ξέρουμε τι βάζουν. Καλλιέργεια σε γλάστρες δεν ξέρω αν μπορεί να σε καλύψει σε καθημερινή χρήση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα