AlexKane Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ασχοληθηκατε λεω εγω.. και με τις 2 εταιριες.. Φαντάσου ότι πρόκειται για ερμαφρόδιτα AI bot τα οποία υποδύονται γυναίκες γραμματείς.
deadmoon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Φαντάσου ότι πρόκειται για ερμαφρόδιτα AI bot τα οποία υποδύονται γυναίκες γραμματείς. ερμαφρόδιτα? χαχαχαχ
NexusGS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η apple βγαζει νεο λειτουργικο καθε χρονο με αλλαγες που ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. Δεν λεω οτι δεν ειναι σταθερο το λειτουργικο. το εχω και ξερω μια χαρα ειναι. Αλλα οι αλλαγες ειναι τοσο ελαχιστες που θα ετρωγε σφαλιαρες αμα τους εβαζε να πληρωνουνε κιολας. Οπως και να χει εχει φαει τοσο βρισιμο απο τους ιδιους τους apple χρηστες της για την κυκλοφορια (χωρις λογο) ενος ipad pro που παει να καθισει πανω στην σειρα macbook που θα πρεπει να αλλαξει μυαλα αυτη η εταιρεια (επειδη βγαζει λεφτα με το μετριο iOS θελει να μας πει οτι ενα mobile OS ειναι καλυτερο απο ενα Full OS. OKkkkkk αλλα ΔΕΝ .) Μόνο εγώ δεν βγάζω νόημα από αυτό το ποστ; Ξεκινάς με μία υπόθεση για κάτι που δεν ισχύει (δεν το χρεώνει άρα προς τι το σχόλιο..). Τώρα το iPad Pro που κολλάει; Μαζεύονται έξω από τα apple store παγκοσμίως και κάνουν διαδήλωση για το iPad Pro; Κλείνουν δρόμους, καίνε κάδους; Δεν πάμε καλά.. Η εικόνα ενός προϊόντως είναι οι πωλήσεις... Δεν είναι αντικαταστάτης για το Macbook.. Αφορά συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών.. Γιατί να βρίσεις μια εταιρεία επειδή αποφάσισε να βγάλει ένα προϊόν που δεν σε αφορά; Αμα δεν σου αρέσει, δεν το παίρνεις... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ξέχασες να γράψεις κάτι και για το ρολόι στο άρθρο με θέμα "Έρχεται η Siri στο OS X" ... 2
mad_apo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) θα ειναι τοσο χρησιμη οσο και η κορτανα στα ντεσκτοπ με τα 10ρια... αληθεια ποσοι απο εσας με 10ρια την εχετε ον? Μαλλον δεν ξερεις ΚΑΝ πως δουλευει η Cortana, mister. Εγω την εχω ενεργη σε 5 pc και στο Microsoft Lumia 950XL (απο windows μηχανηματα) Και σε Google pixel C και ipad air 2 (απο αλλα λειτουργικα). Αμα πχ ασχολησε και εχεις δηλωσει τι news σε ενδιαφερουν σου στελνει ειδοποιησεις (και μιλαω αμεσα ειδοποιησεις οχι οποτε το θυμηθει), μπορει αμα σε παρει καποιος τηλ και δεν το εχεις διπλα σου το κινητο να σου ερθει ειδοποιησει στον υπολογιστη σου οτι ο ταδε σε πηρε τηλ και μπορεις να του στειλεις απο το pc μηνυμα. μπορεις να κανεις απλα πραματα οπως weather, να βρεις πληροφοριες για κατι που ψαχνεις. Να κρατησεις σημειωσεις σε κατι που θες ή να την χρησιμοποιησεις για επενθυμιση σε κατι αμεσο ή εμμεσο. Αρα γι αυτο που φτιαχτηκε μεχρι στιγμης ειναι υπερβολικα καλο. Τωρα αμα δεν σ αρεσει η λογικη του ψηφιακου βοηθου ή ακομη και για καποιους που θελουν απαραιτητα να εχει και ελληνικα, ειναι αλλο καπελο αυτο. Απο την αλλη το προγραμμα Siri ειναι πολυ περιορισμενο λειτουργικα. Δεν υποστηριζει σχεδον καμμια πλατφορμα περαν της apple (μεγα μειον), δεν μπορει να χρησιμοποιηθει οπως το προγραμμα Cortana. Και μ'αυτη την λογικη δεν περιμενω τιποτα το τρομερο ΑΜΑ ΠΟΤΕ αποφασισει να υποστηριξει το Mac OSX οπως πρεπει η Apple. Θα δειξει. Αυτο που κανει ποια η microsoft ειναι οτι εκανε παλια η google. Προσπαθει να πιασει ολες τις πλατφορμες, ωστε να μπορει να εξελισσεται και στην τελικη δεν σε μαντρωνει σε ενα μονο λειτουργικο (σκεψου το αυτο που ειπα και μετα μου λες) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από mad_apo 1
FELIX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αμα το πισι το εχεις μονο για γκειμς και σερφαρισμα όχι δεν τη χρειάζεσαι Αν το εχεις για δουλεια σου λύνει τα χέρια Έτσι ακριβως μαν Λες και πρώτη φορα συμβαίνει απο αυτούς οταν επαιζα games στον spectrum και στον comodore,εσυ δεν ειχες γενηθει ακομα. για πες μας ομως πως σου λυνουν τα χερια(για εμας τους ελληνες,στην ελλαδα μιλαω) αυτες οι αχρηστες σαχλαμαρες που φορτωνουν τα ος? δωσε μερικα παραδειγματα μπας και δεν το εχω πιασει το νοημα. 1
mad_apo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με νοιάζει το λινουξ Αν παρακολουθούν την απλ Το ποσο τσαντίστηκες σαν μέτοχος Το μονο που εκανα ηταν να συμφωνήσω με τον τυπα Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι ασφαλες με την Κορτανα αλλα είσαι με τη Σιρι, λυπάμαι αλλα ακούγεσαι πιο αστείος και άπτον TUS Σωστος. Οχι τιποτα αλλο μερικοι το βλεπουν μονοπλευρα και λενε οτι τους κατεβασει η κεφαλα. Αλλα τους κοροιδευει ΠΟΛΥ καλα η apple, ακομη και το linux που ειναι ΤΟΣΟ ανοιχτο, αρχιζει και μπαινει η google στα χωραφια του (αυτο τα λεει ολα guys).
Καρκίνος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 οταν επαιζα games στον spectrum και στον comodore,εσυ δεν ειχες γενηθει ακομα. για πες μας ομως πως σου λυνουν τα χερια(για εμας τους ελληνες,στην ελλαδα μιλαω) αυτες οι αχρηστες σαχλαμαρες που φορτωνουν τα ος? δωσε μερικα παραδειγματα μπας και δεν το εχω πιασει το νοημα. To ότι είσαι "γερος", χωρίς να το λεω υποτιμητικά, δεν αποδεικνύει ότι εχεις περισσότερες γνώσεις η πιο σωστή κριτική. Με εξυπηρετεί περίπου οπως και το παιδί από πάνω
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αμα το πισι το εχεις μονο για γκειμς και σερφαρισμα όχι δεν τη χρειάζεσαι Αν το εχεις για δουλεια σου λύνει τα χέρια καλα μην τρελαθουμε εντελως, δεν ειναι χαρακτηριστικο για οσους το εχουν για δουλεια. προφανως και δεν θα μπορεις να πεις "γραψε μου τον ταδε κωδικα, κανε τον compile και αν βγαλει error πηγαινε στην σειρα που θα το εμφανισει και διορθωσε το". αντιθετως, ειναι κυριως για αυτους που το pc το εχουν για surfαρισμα αφου οι περισσοτερες εντολες που δινοναι εχουν σχεση με αναζητηση στο διαδικτυο. εν τέλει, μια συντομευση ειναι για να ανοιγεις πραγματα αν βαριεσαι να κανεις μερικα κλικ. καλό να υπάρχει αλλά μέχρι εκεί.
nickolas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ελπίζω μόνο να είναι διαθέσιμο σε όλους τους Mac και όχι μόνο στους καινούργιους Mac...
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ας έρθει πρώτα στο Apple Tv, ας βάλουν και καμιά Greek Version της Siri και μετά ας μας έρθει και στο Mac. Ελληνικη εκδοση θα βαλουν αργοτερα ,δεν εχει νοημα ειμαστε παρα πολυ μικρη αγορα για να ασχοληθουν .Σαν προσθηκη στους Mac ειναι πολυναμενομενη.
AlexKane Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 καλα μην τρελαθουμε εντελως, δεν ειναι χαρακτηριστικο για οσους το εχουν για δουλεια. Προφανώς, το υλοποίησε διότι το είχαν ήδη άλλες πλατφόρμες Android, iOS. 1
DJTaurus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 The tech narrative is that Siri sucks and Google Assistant is the second coming. I have been using Siri for years, and have been going 100% in on Android over the last few weeks and have given Google Assistant a solid effort. My experience has been a little different than the popular narrative. https://www.youtube.com/watch?v=YwyOM2--Ev8
lupus_Hegemonia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ας έρθει πρώτα στο Apple Tv, ας βάλουν και καμιά Greek Version της Siri και μετά ας μας έρθει και στο Mac. Χέστηκαν να βάλουν την "Σίρι" να μιλά τα "βλαχομπαρόκ" νεο-ελληνικά μας! Το πολύ πολύ να την βάλουν να απαγγέλνει... "ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσεν..." κτλ. !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα