billst22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα. Έχω κάποιες photo και θέλω να τις περάσω σε dvd που να παίζει σε οποιοδήποτε dvd player και να έχει και χαλί ήχου. Μου λέτε κάποιο? ας είναι και απο τον << θείο >> Ευχαριστώ.
juventinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 http://icecreamapps.com/Slideshow-Maker/ Δεν το έχω δοκιμάσει. Φαντάζομαι οτι κάνει για τη δουλειά που το θές. Ψάξε γενικά για slideshow software εάν δε σε ικανοποιεί το παραπάνω. Εάν θές περισσότερες επιλογές, μπορείς να ασχοληθείς με ένα ποιό επαγγελματικό πρόγραμμα για video (sony vegas, adobe premiere, κ.α.).
billst22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κάνει είναι πολύ φτωχό! Κανένα άλλο?
zncisnikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε το Movie Maker των Windows.
billst22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 vso photo dvd . Πολύ καλό, Μπράβο φίλε μου, αυτό έψαχνα!
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Και το movie maker που είπε ο zncisnikos παραπάνω είναι επίσης καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα