mimis98 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας! Θέλω να αναβαθμίσω τη RAM σε λάπτοπ Dell Latitude E4300 από 2GB σε 8GB. Έχω δοκιμάσει κάποιες RAM αλλά δεν ήταν καμία συμβατή. Μήπως έχει να προτείνει κάποιος κάποια που να είναι σίγουρα συμβατή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Andreasgarb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Είχα δοκιμάσει στο συγκεκριμένο τις κλασσικές kingston - value ram στα 1.5v. Μια χαρά τις αναγνώρισε χωρίς κάποιο θέμα.
corsair04 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας! Θέλω να αναβαθμίσω τη RAM σε λάπτοπ Dell Latitude E4300 από 2GB σε 8GB. Έχω δοκιμάσει κάποιες RAM αλλά δεν ήταν καμία συμβατή. Μήπως έχει να προτείνει κάποιος κάποια που να είναι σίγουρα συμβατή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! σύμφωνα με τον κατασκευαστή το laptop σου παίρνει μέχρι 8gb στα 10066mhz αυτές είναι συμβατές βεβαία μπορείς να βρεις 2x4gb 1066mhz ddr3 και από κάποια αγγελία στην ενότητα των αγγελιών σε καλύτερη τιμή !!
mimis98 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Andreasgarb, μήπως θυμάσαι να μου πεις ποιες ακριβώς ήταν; Corsair04, αυτές που μου έστειλες τις έχω δοκιμάσει και δεν τις αναγνώριζε.
Andreasgarb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 1333mhz Samsung ήταν. Τις είχα βγάλει από άλλο λαπτοπ οπότε δεν ξέρω ακριβώς μάρκα. Έχω απόθεμα πάντως από 4αρες να δοκιμάσουμε αν θες.
corsair04 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Andreasgarb, μήπως θυμάσαι να μου πεις ποιες ακριβώς ήταν; Corsair04, αυτές που μου έστειλες τις έχω δοκιμάσει και δεν τις αναγνώριζε. κατεβάζεις το cpu-z και από την ενότητα spd να δούμε ακριβώς
Andreasgarb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τράβηξε του και bios update προτού αναβαθμίσεις.
Glikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Είχα δοκιμάσει στο συγκεκριμένο τις κλασσικές kingston - value ram στα 1.5v. Μια χαρά τις αναγνώρισε χωρίς κάποιο θέμα. Εχω αυτές και μόλις τις έβαλα σε dell e5410. Έχει πρόβλημα μάλλον δεν τις αναγνωρίζει. Ξέρεις τι παίζει?
Andreasgarb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εχω αυτές και μόλις τις έβαλα σε dell e5410. Έχει πρόβλημα μάλλον δεν τις αναγνωρίζει. Ξέρεις τι παίζει?Επίσης σε 5410 τις έχω δουλέψει κανονικά. Καλά άλλο λαπτοπ δοκιμάζουμε; Εσύ bios update έχεις κάνει;
Glikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα? Εχω τις value ram ddr3 1.5v. Μήπως έκανα βλακεια και ήθελε 1.35v? Ή ξέρω γω καμια ρύθμιση. Αποσο ξέρω το bios ειναι ενημερωμένο. Revision A16.
Andreasgarb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 όντως έχεις τελευταίο bios. Του 10 μοντέλο, με 1.5v δούλευαν. Δεν ξέρω καν αν τότε ειχαν βγει Low Voltage
Glikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σε μια φάση δούλεψε. Το bios έβλεπε τα 8 gb αλλα στο my computer / properties, απο τα 8 διάβαζε τα 3. Win 7 64 bit εχω. Ίσως στο msconfig πρέπει να κάνω uncheck το max memory. Τωρα έβαλα παλι τα παλιά ραμ να τσεκάρω κάτι. Έβαλα μετά τα new και δεν τα αναγνωρίζει..πφφφ. Θα δοκιμάσω πάλι και αν δουλέψει όπως πριν θα δοκιμάσω να κάνω αυτό στο msconfig Όταν τις βάζω και τις βλέπει 8 GB,αλλα αναγνωρίζει τα 3 gb, μετα επιλέγω στο msconfig uncheck max memory και όταν κάνω rr δεν τις αναγνωρίζει καν. Δεν ξέρω τι σκτ παίζει.
mimis98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 1333mhz Samsung ήταν. Τις είχα βγάλει από άλλο λαπτοπ οπότε δεν ξέρω ακριβώς μάρκα. Έχω απόθεμα πάντως από 4αρες να δοκιμάσουμε αν θες. Ειμαι απο Πατρα φιλε μου οποτε δυσκολο. Σε ευχαριστω παντως! Τράβηξε του και bios update προτού αναβαθμίσεις. Εχει το τελευταιο bios πανω. κατεβάζεις το cpu-z και από την ενότητα spd να δούμε ακριβώς Το έτρεξα και στη ενοτητα spd μου εβγαλε τα παρακατω.
corsair04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ειμαι απο Πατρα φιλε μου οποτε δυσκολο. Σε ευχαριστω παντως! Εχει το τελευταιο bios πανω. Το έτρεξα και στη ενοτητα spd μου εβγαλε τα παρακατω. εδώ αυτές κάνουν αλλά εγώ θα τις έβρισκα μεταχειρισμενες από αγγελία
mimis98 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 εδώ αυτές κάνουν αλλά εγώ θα τις έβρισκα μεταχειρισμενες από αγγελία Σιγουρα θα κανουν αυτες φιλε μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα