Προς το περιεχόμενο

Περιεργο θεμα με AIO

sakinor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες καλησπερα

Εχω μια seidon 120v,την οποια εχω να χρησιμοποιησω περιπου απο σεπτεμβρη.Την αφησα στην κουτι της και σημερα παω να την βαλω στο htpc μου με εναν pentium g3258 να κανω λιγο o.c

Ε,λοιπον η αντλια κανει εναν περιεργο και δυνατο θορυβο οπως κανει ενα καλωδιο οταν βρισκει σε ανεμιστηρακι.

Ειναι δυνατο ετσι στα ξαφνικα απο την αχρηστεια να χαλασε? να στεγνωσαν τα υγρα της? τα επεξε η αντλια χωρις να δουλευει? ? Ειναι λογικα εκτος εγγυησης οποτε δεν μπορω να κινηθω για αντικατασταση.

Την συνεδεσα και σε 3 πινο και σε μολεξ το ιδιο.

Υπαρχει καποιος τροπος να την φτιαξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως ύστατη προσπάθεια (μπάς και πρόκειται για κάποια φυσαλίδα αέρα) ενώ βρίσκεται σε λειτουργία η αντλία,κούνα και χτύπα ελαφρά την seidon μπάς και σταματήσει.Αν δέν...η αντλία μετράει ώρες/μέρες...

• Moderators

Για να κάνει θόρυβο πολύ πιθανό είναι να μαζεψε αέρα στην αντλία και να μην μπορεί να το διωξει, δώσε ρεύμα έξω από κουτί και κουνα το ψυγείο και την αντλία να δεις αν έχει βελτίωση

• Like 1

• Moderators

Εμενα η Η110 κανει εναν ελαφρυ ανεπαισθητο θορυβο σαν κλικ~κλικ συνεχομενο ομως. Οχι παντα αλλα καποιες φορες.

Λετε να το κοιταξω ;

Δε ξέρω τι μπορεί να είναι απλά πολύ πιθανών λογο εξάτμισης να έχει αέρα στο κύκλωμα όταν στο κάνει δοκίμασε να κούνησεις ελαφρά το κουτί σου να δεις αν βελτιώνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...