Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,ή συγκεκριμένη ιστορία με έχει κουράσει εδώ και πολύ καιρό.

Κατεβαζω τραγούδια σε μορφή mp3, τα περναω στο cd και δεν μου τα παιζει στο αμάξι (ενω σε αλλά αμάξια που το δοκιμασία επαιζε )οποτε λογικά φαντάζομαι οτι δεν παιρνει mp3 το αμάξι μου.

Μπορω κάπως να γράψω cd ώστε να ακούγεται και στο δικο μου που δεν "διαβάζει" mp3?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φαντάζομαι οτι δεν παιρνει mp3 το αμάξι μου.

Καλά φαντάζεσαι ... βενζίνη παίρνει. 

ontopic: Είναι εργοστασιακό το ηχοσύστημα ή όχι; Σε κάθε περιπτωση δες αν υποστηρίζει mp3 (rtfm) ή αν δεν βγάλεις άκρη (ψάξε όμως πρωτα) γράψε το μοντέλο (του ηχοσυστήματος).

Αν δεν υποστηρίζει mp3, τοτε μπορείς:

• να αλλάξεις ηχοσύστημα
  • ή να τα γράφεις σαν audio cd (δηλαδή 10-12 τραγούδια ανα cd)
  • ή αν το ηχοσύστημα σου εχει είσοδο aux, να συνδέσεις ένα mp3 player (κάνει ακομα και το κινητό σου)
Δημοσ.

Κανε εγγραφη με windows media player.

Με αυτό το κάνω

Φυσικά.

Κάνε μετρατοπή του mp3 σε αρχείο συμβατό με συσκευή ανάγνωσης cd.

Όλα τα προγράμματα εγγραφής,πάνω κάτω,παρέχουν τέτοια δυνατότητα.

Μπορείς να μουβπεις πως γίνεται η μετατροπή?

<p>

Καλά φαντάζεσαι ... βενζίνη παίρνει.

ontopic: Είναι εργοστασιακό το ηχοσύστημα ή όχι; Σε κάθε περιπτωση δες αν υποστηρίζει mp3 (rtfm) ή αν δεν βγάλεις άκρη (ψάξε όμως πρωτα) γράψε το μοντέλο (του ηχοσυστήματος).

Αν δεν υποστηρίζει mp3, τοτε μπορείς:

• να αλλάξεις ηχοσύστημα
  • ή να τα γράφεις σαν audio cd (δηλαδή 10-12 τραγούδια ανα cd)
  • ή αν το ηχοσύστημα σου εχει είσοδο aux, να συνδέσεις ένα mp3 player (κάνει ακομα και το κινητό σου)

Εγω έγραφα 20 τραγούδια περιπου, δηλαδή αν γράψω 10-12 τραγούδια λες να παίξουν?

Δημοσ.

Με αυτό το κάνω

Εγω έγραφα 20 τραγούδια περιπου, δηλαδή αν γράψω 10-12 τραγούδια λες να παίξουν?

χμμμ

επειδή βλέπω οτι εχεις μια ασάφεια για το τι ειναι mp3, data cd, audio cd, κλπ

και για να μη γράφουμε τζάμπα με υποθέσεις

γράψε μας πρώτα το μοντέλο του ηχοσυστήματος και αν υποστηρίζει mp3 σου λέμε μετα

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας επίσης τι λειτουργικό έχεις.

Αν έχεις μερικά τραγούδια στο wmp και πατήσεις εγγραφή σε cd θα στα μετατρέψει μόνο του.

Το πόσα τραγούδια θα βάλεις σε ένα audio cd εξαρτάτε από το χρονικό μέγεθος των τραγουδιών. Ένα aufio cd παίρνει συνήθως 74 λεπτά μουσικής, αλλά υπάρχουν και 80άρια cd.

Κατεβαζω τραγούδια σε μορφή mp3, τα περναω στο cd και δεν μου τα παιζει στο αμάξι (ενω σε αλλά αμάξια που το δοκιμασία επαιζε )οποτε λογικά φαντάζομαι οτι δεν παιρνει mp3 το αμάξι μου.
Μπορω κάπως να γράψω cd ώστε να ακούγεται και στο δικο μου που δεν "διαβάζει" mp3?

χμμμ

γράψε μας πρώτα το μοντέλο του ηχοσυστήματος και αν υποστηρίζει mp3 σου λέμε μετα

Εγώ πιστεύω ότι όντως ο φίλος γράφει audio cd. Αν απαντήσει ότι το ηχοσύστημα είναι sony ή κάποια άλλη γνωστή μάρκα, ενδέχεται να είναι ιδιότροπο όσον αφορά το ίδιο το cd.

Τον καιρό της άνθησης της πειρατείας στα δισκοπωλεία και ενώ δεν μοπρούσε να βρεθεί τρόπος να σταματήσει η παράνομη αντιγραφή των cd, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να παίρνουν τουλάχιστον οι κάτοχοι των δικαιωμάτων των τραγουδιών την μίζα τους. Ο τρόπος αυτός ήταν να κλειδώσουν τα cd players ώστε να παίζουν μόνο audio cd στα οποία έχει προστεθεί ένα επιπλέον ποσοστό στην τιμή τους (η μίζα...) για τα δικαιώματα. Αυτά τα cd κυκλοφόρησαν με την ταμπέλα AUDIO-CD αντί για DATA-CD και υποδήλωναν αυτήν τη συμβατότητα (και το χαράτσι στην τιμή).

Τώρα, στο δια ταύτα. Φίλε dangeroys, πήγαινε και πάρε ένα άδειο cd που να γράφει πάνω AUDIO CD 74min και δοκίμασε να γράψεις σε αυτό.

Προσοχή να γράφει την χωρητικότητα σε λεπτά και όχι σε mb και να γράφει πάνω audio cd.

51NMX2T7NQL._SX355_.jpg  h170CDR7425-f.jpeg

717P15Z4QAL._SX355_.gif

Επίσης, την ταχύτητα εγγραφής βάλτην χαμηλά, 4x ή 6x είναι καλά.

Δημοσ.

χμμμ

Ουτε αυτό γνωρίζω.

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία κιόλας..

Μήπως να ανεβάσω φωτο? Θα μπορείτε να καταλαβετε τι είναι?

Δημοσ.

Πες μας επίσης τι λειτουργικό έχεις.

Αν έχεις μερικά τραγούδια στο wmp και πατήσεις εγγραφή σε cd θα στα μετατρέψει μόνο του.

Το πόσα τραγούδια θα βάλεις σε ένα audio cd εξαρτάτε από το χρονικό μέγεθος των τραγουδιών. Ένα aufio cd παίρνει συνήθως 74 λεπτά μουσικής, αλλά υπάρχουν και 80άρια cd.

Εγώ πιστεύω ότι όντως ο φίλος γράφει audio cd. Αν απαντήσει ότι το ηχοσύστημα είναι sony ή κάποια άλλη γνωστή μάρκα, ενδέχεται να είναι ιδιότροπο όσον αφορά το ίδιο το cd.

Τον καιρό της άνθησης της πειρατείας στα δισκοπωλεία και ενώ δεν μοπρούσε να βρεθεί τρόπος να σταματήσει η παράνομη αντιγραφή των cd, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να παίρνουν τουλάχιστον οι κάτοχοι των δικαιωμάτων των τραγουδιών την μίζα τους. Ο τρόπος αυτός ήταν να κλειδώσουν τα cd players ώστε να παίζουν μόνο audio cd στα οποία έχει προστεθεί ένα επιπλέον ποσοστό στην τιμή τους (η μίζα...) για τα δικαιώματα. Αυτά τα cd κυκλοφόρησαν με την ταμπέλα AUDIO-CD αντί για DATA-CD και υποδήλωναν αυτήν τη συμβατότητα (και το χαράτσι στην τιμή).

Τώρα, στο δια ταύτα. Φίλε dangeroys, πήγαινε και πάρε ένα άδειο cd που να γράφει πάνω AUDIO CD 74min και δοκίμασε να γράψεις σε αυτό.

Προσοχή να γράφει την χωρητικότητα σε λεπτά και όχι σε mb και να γράφει πάνω audio cd.

51NMX2T7NQL._SX355_.jpg  h170CDR7425-f.jpeg

717P15Z4QAL._SX355_.gif

Επίσης, την ταχύτητα εγγραφής βάλτην χαμηλά, 4x ή 6x είναι καλά.

https://www.google.gr/search?q=dataright+cd-r&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj0rqqY-ZLLAhUF1SwKHfCVBT4Q_AUIBigB#imgrc=Nu9tQsdoBKuZbM%3A

Dataright CD-R  ετσι λεει .

Ειναι audio οπως λετε? 

Δημοσ.

Mαλλον η συγεκριμενη ιστορια αρχιζει και κουραζει γενικος.Τοση ασχετοσύνη μαζεμένη ειναι ύποπτη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση

φωτογραφιες λεμε

απο το cd player να ειναι καθαρες, εκι που εχει το μοντελο

Συγγνώμη για την καθυστέρησηpost-339639-0-21573400-1457954072_thumb.jpgpost-339639-0-21573400-1457954072_thumb.jpg

Mαλλον η συγεκριμενη ιστορια αρχιζει και κουραζει γενικος.Τοση ασχετοσύνη μαζεμένη ειναι ύποπτη

Όχι δεν είναι. Είναι απλά data-cd.

Πες μας το μοντέλο και τη μάρκα του player

Δημοσ.

Το μοντέλο ειναι pioneer deh-1600r

ΔΕΝ υποστηρίζει mp3

ΔΕΝ υποστηρίζει data cd (εννοω σαν format, οχι τα δισκάκια)

Υποστηρίζει μόνο CD- audio (δεν εννοώ τα ειδικά δισκάκια) είτε απο κανονικό CD ή από CD-R/CD-rW. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τα ειδικά CD-AUdio (εδω εννοώ τα δισκάκια). Εννοω σου κάνουν τα απλά data cd

Με λίγα λογια ΔΕΝ μπορείς να ακους mp3 αλλά αν θες να ακους μουσική πρέπει με ειδικό προγραμμα να μετατρέπεις αρχεία mp3 και να τα καις σε δισκάκι ΣΑΝ audio cd (cd-audio). Επισης να ξέρεις οτι κάθε δισκάκι χωρά περιπου 74 λεπτά ήχου, άρα περίπου 10-15 τραγουδια (ανα δισκάκι πάντα).

Υπαρχουν πολλοί τρόποι αλλά επειδή σε κόβω να μην το εχεις με την τεχνολογία, κατεβασε το προγραμμα infrarecorder http://infrarecorder.org/?page_id=5

εγκατεστησε το

και ψήσε cd όπως περιγράφονται στα παρακατω βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=y4h3L8xxzB4

Αν κάνεις όλα τα παραπάνω σωστά και παρ'ολα αυτα δεν ακους τοτε το pionner εχει προβλημα. 

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι fm transmitter / mp3 players αλλά η προταση μου ειναι να μην πεταξεις εκει λεφτά και να αντικαταστήσεις το pioneer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...