afg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχω παρει ρε παιδια ενα powerline της Devolo. http://www.kafkas.gr/proionta/domimeni-kalodiosi/meiktonomisi-energos-exoplismos-182714/powerlines-182716/devolo-devolo-dlan-550-wifi-net-kit-powerline_182469Το κανω εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες του manual αλλα δεν μπορω να συνδεθω.Πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη και αφου μου ειπε οτι τα εκανα ολα σωστα , στο τελος μου ειπε να παω να μου το αλλαξουν.Πηρα το καινουριο και παλι τα ιδια. Αποκλειεται να ειναι χαλασμενα και τα δυο.Το σπιτι εχει τριφασικο αλλα μου ειπαν οτι αυτο δεν πειραζει.Επισης οταν εχω σνεδεμενα τα powerline , εχω προβλημα και με το δικτυο του ρουτερ.Το κινητο μου δεν συνδεεται καθολου και το λαποτοπ συνδεεται αλλα δυσκολα και το δικτυο σερνεται.Μολις βγαλω τα powerline τοτε ειναι παλι ολα νορμαλ.Τι παιζει να μου διαφευγει ?
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κάνε δοκιμές με πριζες διπλα διπλα. Εχεις ακομα προβλημα; Αν ναι ... Άλλαξε το gateway/default ip των powerlines. Απενεργοποιησε το dhcp στα powerlines Αν με αυτά δε φτιάξει βάλε και καρφωτές ip στον υπολογιστή
afg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Χεχε και υποτιθεται πληρωνεις 180€ για να γινουν ολα ευκολα και ωραια ε ?
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Προφανώς κάτι δεν είναι συμβατό με το υπολοιπο δίκτυο σου (ηλεκτρολογικό ή δικτυακό). Όταν εχεις διάθεση να το λύσεις, ψάχνεις και βρίσκεις τη λύση. Αν εσύ θεωρείς οτι πληρώνοντας 180ε θα είχες 1000% troublefree λύση τότε οι στατιστικολόγοι και οι μηχανικοί θα έχαναν τη δουλειά τους. Εχω εγκαταστήσει πάνω απο 6 set plcs, όλα tplink. Μια φορά γίνονταν τρελό μπέρδεμα και αιτία ήταν το router. Με μερικές δοκιμές βρήκα το προβλημα και με μερικά κλικς λύθηκε το προβλημα. p.s. Αν έβαζες το αντίστοιχο απο tplink (μια απλή-πομπό και δυο δέκτες με wifi) θα σου κόστιζε κάπου 100-110ε
afg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν διαφωνω σε κατι μαζι σου. Αν γκουγκλαρω και ψαξω λιγο αυτα που μου προτεινες μπορει και να βρω μια λυση. Οταν ομως καποιος χρυσοπληρωνει μια συσκευη τυπου plug & play και δεν εχει καθολου γνωσεις απο υπολογιστες και δυκτιακα , καταλαβαινεις οτι αν η συσκευη δεν κανει αυτο που υποσχεται χανει την αξιοπιστια της κατα πολυ. Tp link θα επαιρνα αλλα δεν τα αγορασα εγω. Αλλιως σιγα μη πληρωνα τοσα λεφτα.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 τοτε συν ενα 20αρακι να ερθει καποιος που ξερει και να το φτιαξει
Lolarikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πρόσεχε μην βάζεις ανάποδα πομπό και δέκτη. Το ξέρω ανόητη συμβουλή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα