panospc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω σύνδεση ADSL στην wind και το router μου είναι το Linksys wag200g. Χθες ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει το router, μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα ότι φταίει η ρύθμιση DSL modulation mode. Εδώ και αρκετά χρόνια το είχα ρυθμισμένο στο ADSL2+ και δούλευε μια χαρά ενώ τώρα δεν δουλεύει, μόνο εάν το βάλω στο G.dmt δουλεύει αλλά συγχρονίζει στα 9120 kbps ενώ πριν συγχρόνιζε περίπου στα 12500 kbps. Σε ποια ρύθμιση πρέπει να είναι κανονικά το DSL modulation mode; Είναι φυσιολογικό που δεν δουλεύει πλέον σε ADSL2+;
dbconan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 To ιδιο μοντεμ ειχα και εγω πριν βαλω vdsl...Ειναι πραγματικα (τερας) εχω ξεχασει ποτε το αγορασα,365 μερες δεν εσβησε ουτε μερα για ποσα χρονια...Επαιζε τσιτα και παλευε απο τα 5+ χιλιομετρα να κραταει την συνδεση σταθερη,στα ορια του επαιζε καθε μερα..δεν με πουλησε ποτε... Παρε τηλ την εταιρια σου να δει το προφιλ..Αν κατι εχουν δει απο αποσυνδεσεις η κατι αλλο,το αλλαζουν αυτοι το προφιλ σου...για πιο σταθερα και καλα... οσο και να το παλεψεις απο το μοντεμ σου δεν θα αλλαξει αν δεν το αλλαξουν αυτοι ...δυστηχως..ADSL2 το ειχα και εγω,αλλα δεν πειστικα ποτε οτι δουλευε καλα..Πολλς φορες αλλαξα προφιλ περνωντας τηλ....Αν το βαλεις στο αυτοματο,να διαλεξει μονο του,αυτο που θα σου γραψει στα στατιστικα,αυτο το προφιλ εχεις πλεον απο την εταιρια σου...Αν δεις g.dmt,τοτε παρε τηλ και ρωτα,και αλλαξε το.. Το να εχει βλαβει το μοντεμ,το βρισκω ΑΠΙΘΑΝΟ.....ειναι σκυλος μαυρος.. 1
panospc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εάν το βάλω σε MultiMode πάλι σε G.dmt συνδέεται.Επίσης το downstream margin έχει πέσει στα 6 db ενώ πριν που το είχα σε ADSL2+ ήταν στα 9 db ADSL2 το ειχα και εγω,αλλα δεν πειστικα ποτε οτι δουλευε καλα..Πολλς φορες αλλαξα προφιλ περνωντας τηλ Έχει κανένα πλεονέκτημα εάν το αφήσω σε G.dmt;Με ADSL2+ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις κλπ.. Το να εχει βλαβει το μοντεμ,το βρισκω ΑΠΙΘΑΝΟ.....ειναι σκυλος μαυρος.. Δοκίμασα και ένα dlink router που είχα, και αυτό μόνο σε G.dmt συνδέεται 1
dbconan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εάν το βάλω σε MultiMode πάλι σε G.dmt συνδέεται. Επίσης το downstream margin έχει πέσει στα 6 db ενώ πριν που το είχα σε ADSL2+ ήταν στα 9 db Έχει κανένα πλεονέκτημα εάν το αφήσω σε G.dmt; Με ADSL2+ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις κλπ.. Δοκίμασα και ένα dlink router που είχα, και αυτό μόνο σε G.dmt συνδέεται Καλημερα...παρε τηλ την εταιρια σου να στο αλλαξουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα