Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω ενα προβλημα . Καταρχας ειμαι συνδρομητης ΗΟL και το ρουτερ ειναι το  ΖΧΗΝ Η108Ν V2  και προσφατα αγορασα ενα wifi extender της TP-LINK TL-WA860RE . Ενω ολα δειχνουν οτι δουλευουν κανονικα στο  wifi-Extender (3 πρασινα λαμπακια )  και  μπορουν να συνδεθουν συσκευες ασυρματα και να παρουν internet  οταν δοκιμασω να συνδέσω μια συσκευή  μεσω της θυρας ethernet  για καποιο λογο ενώ δείχνει ότι συνδέεται μου αναφέρει "χωρίς πρόσβαση στο internet" και προφανώς δεν συνδέεται. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως χρειάζονται περαιτέρω ρυθμίσεις απο το ρούτερ; ευχαριστώ για τη βοηθειά σας. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω ενα προβλημα . Καταρχας ειμαι συνδρομητης ΗΟL και το ρουτερ ειναι το  ΖΧΗΝ Η108Ν V2  και προσφατα αγορασα ενα wifi extender της TP-LINK TL-WA860RE . Ενω ολα δειχνουν οτι δουλευουν κανονικα στο  wifi-Extender (3 πρασινα λαμπακια )  και  μπορουν να συνδεθουν συσκευες ασυρματα και να παρουν internet  οταν δοκιμασω να συνδέσω μια συσκευή  μεσω της θυρας ethernet  για καποιο λογο ενώ δείχνει ότι συνδέεται μου αναφέρει "χωρίς πρόσβαση στο internet" και προφανώς δεν συνδέεται. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως χρειάζονται περαιτέρω ρυθμίσεις απο το ρούτερ; ευχαριστώ για τη βοηθειά σας. 

θα τα παιρνα απο την αρχη ενα ενα.

α.firmware update στο tp link.

β.το tp link το βαζεις με static ip καλυτερα και του δινεις μια Ip στο ιδιο δικτυο με το adsl router.αν πχ το adsl router ειναι 192.168.1.254 ή ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε το tp link στο 192.168.1.253.επισης κλεισε τον dhcp .μπορεις να δοκιμασεις και με ανοιχτο τον dhcp απλα θα βαλεις να δινει διαφορετικες Ip απο το adsl router και σαν gateway να δινει το adsl router(μπορει να παιξει και με τον εαυτο του σαν gateway νομιζω αλλα ...).

αν παλι δεν παιζει τοτε κανε κατι απλο .με ενα λαπτοπ συνδεσου ενσυρματα στο adsl router και απο cmd γραψε ipconfig/all και δες τι ip δινει στην local area connection.μετα μπες με καλωδιο στο tp link και κανε παλι το ιδιο να δουμε τι σου δινει και αν σου δινει.και βεβαια σιγουρεψου οτι εχεις ιντερνετ και wireless απΟ το repeater.μην παιρνεις ιντερνετ απο το wireless του adsl router και νομιζεις οτι σου δινει το tp link και στο τελος καταλαβουμε οτι το tp link δεν δινει ουτε ασυρματα.λογικα και μεσα απο το interface του tp link περα απο τα λαμπακια μπορεις να δεις οτι παιζει σωστα.και ειπα να δοκιμασεις και το ιδιο λαπτοπ πχ με καλωδιο πανω στο adsl router για να ειμαστε σιγουροι οτι παιζει και η καρτα δικτυου του laptop σωστα.

τα λαμπακια αναβουν σιγουρα επειδη εχει κανει Link αλλα δεν ξερω μηπως κατι αλλο ειναι λαθος στις ρυθμισεις.βεβαια αν με wireless πραγματι συνδεεσαι στο extender τοτε οι ρυθμισεις δεν ειναι λαθος αλλα πρεπει να δουμε τι γινεται με το καλωδιο.ειχα βαλει το 850 πριν καμποσο καιρο αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν μου ειχε δωσει με καλωδιο ή οχι.δεν θυμαμε αν το ειχα δοκιμασει.στα 801nd ,901nd,701nd οσο θυμαμαι εδινε ακομα και σε universal repeater και ας μην το εβαζες client αν δεν κανω λαθος.

Μαλλον θεμα εχει αυτο που συνδεεις και οχι το extender/router.

το βασικο ειναι να του δινει και στην ethernet γιατι νομιζω μερικα extender αν δεν τα βαλεις client τοτε η ethernet δεν δινει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...