iakoboss7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-Rapid-Car-Charger-With-2-4A-3-Smart-Ports---1-QC2-0-347054.htmlξερει κανενας αν μπορει να συνδιαστει με καποιο κουπονι που μειωνεις λιγα ευρω? η παρα ειναι καλη τιμη?
JohnnyX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στην ιδια τιμη βρισκεις τον ιδιο φορτιστη Blitzwolf και με κουπονι BW-C5. Προφανως προτιμας το Banggood απο το geekbuying
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 αλλο tronsmart αλλο blitzwolf...τα tronsmart απο οτι βλεπω ειναι καλυτερα ακομα και απο anker...κανω καποιο λαθος?επισης τι κακο εχει το geekbuying? (ρωταω, δεν ξερω...)
JohnnyX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι το tronsmart τι καλυτερο εχει ? Ειμαι βεβαιως οτι ειναι απολυτως το ιδιο rebadged. Τα tronsmart τα προωθει το geekbuying και τα blitzwolf το banggood ,το οποιου το reputation ειναι μακραν καλυτερο απο του geekbuying.
Lanc3r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτοί που διαχωρίζουν τις θήρες USB σε κανονική και QC 2.0 είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουν μόνο μία USB QC 2.0?Είτε μιλάμε για αυτοκινήτου είτε για κανονικού (επιτοίχιου) φορτιστή?
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 οι παραπανω θυρες ειναι για εξτρα συσκευες ταυτοχρονα...περα απο αυτο δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου
Lanc3r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Απάντησες στην ερώτηση, η απάντηση της οποίας ήταν προφανέστατη.
drdedus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι το tronsmart τι καλυτερο εχει ? Ειμαι βεβαιως οτι ειναι απολυτως το ιδιο rebadged. Τα tronsmart τα προωθει το geekbuying και τα blitzwolf το banggood ,το οποιου το reputation ειναι μακραν καλυτερο απο του geekbuying.τα ίδια σκατ@ είναι φιλε και το καταλαβαίνεις όταν σου κανουν την στραβή και αυτοί που θεωρείς καλούς.εγω ακούω bangood και βγάζω σπυράκια. πχ να μιλήσουμε για την τελευταία εμπειρία μαζί τους. 2 δυνατές παραγγελίες απο bangood πριν 1 μήνα. Πήρα tracking σε 24ωρες αλλά τα tracking ειναι νεκρά. Παρεμπιπτόντως παρέλαβε κανείς τον φορτιστή απο την προσφορά του Δεκεμβρίου? Έρχονται κάτι καθυστερημένα δέματα απο to2c στις 80 μέρες αλλά αυτός άφαντος οπως και ο επόμενος πριν 1 μήνα. 1
leon00 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 εγω παραγγειλα απο geekbuying το οποιο εχει και usb καλωδιο που δεν εχει το αλλο (αχρειαστο σε μενα γιατι εχω iphone αλλα σε αλλους μπορει να παιζει ρολο) ακομα βεβαια το περιμενω
drdedus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 τελος της άλλης εβδομάδα case στο paypal για τον πρώτο φορτιστή και τέλος Μάρτη για τον δεύτερο.
Agathoklis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 τα ίδια σκατ@ είναι φιλε και το καταλαβαίνεις όταν σου κανουν την στραβή και αυτοί που θεωρείς καλούς. εγω ακούω bangood και βγάζω σπυράκια. πχ να μιλήσουμε για την τελευταία εμπειρία μαζί τους. 2 δυνατές παραγγελίες απο bangood πριν 1 μήνα. Πήρα tracking σε 24ωρες αλλά τα tracking ειναι νεκρά. Παρεμπιπτόντως παρέλαβε κανείς τον φορτιστή απο την προσφορά του Δεκεμβρίου? Έρχονται κάτι καθυστερημένα δέματα απο to2c στις 80 μέρες αλλά αυτός άφαντος οπως και ο επόμενος πριν 1 μήνα. και γω περιμενω 2 tronsmart με αποστολη 14/12... ηδη περιμενα τις +2 εβδομαδες που ζητησαν... απο δευτερα παω 80 μερες απο την παραγγελια και θα ζητησω επιτακτικά refund... κριμας και τους ηθελα...
drdedus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω συναντήσει πολλούς σε forum στο εξωτερικό που δεν παρέλαβαν.. Και εγω refund, σε καμία περίπτωση να τον στείλουν ξανά. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από drdedus
Spavento Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ παρέλαβα σήμερα από Geekbuying.. Παραγγελία 04/02, αποστολή 16/02, παραλαβή 25/02. Έβαλα tracking number στην αποστολή. Δεύτερη παραγγελία που καταφθάνει μια χαρά από το συγκεκριμένο site..
drdedus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Με tracking λογικό. Με τι στο έστειλαν και ποσο περίπου ηταν η παραγγελία? Εμενα το τελευταίο tracking το έστειλαν με Cn και δεν το περίμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα