Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy tab E-A-S-S2-PRO Ξεχνάω κάτι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θέλω να πάρω ένα 10αρι tablet της Samsung αλλά έχω μπερδευτεί από τις σειρές της, όπως συμβαίνει και με τα κινητά της άλλωστε.Μπορεί κάποιος φίλος να μου βάλει μία σειρά κατάταξης από το ακριβότερο στο φθηνότερο η το αντίθετο δεν με πειράζει. Απλά κατάταξη..τα χαρακτηριστικά της κάθε σειράς θα τα κοιτάζω μόνος μου, γιατί οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν στο τι θέλει να κάνει.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το samsung s2 9,7' αλλά διάβασα ότι το καλοκαίρι θα αλλάξει το μοντέλο.

Επίσης κατά τις 15 Μαρτίου θα βγει το νέο ipad air, οπότε θα κοιτάξω κι αυτό.

Πάντως η κατάταξη των samsung 10' νομίζω είναι αυτή:

tab e < tab a < s2

και φυσικά τα 3g είναι ακριβότερα από τα wifi.

Δημοσ.

Ο βασικός λόγος που ρώτησα είναι για ote tv go ,να είναι 10αρι να μπορώ να βλέπω,μιας και το δορυφορικό το έχω στην Εύβοια στον πατέρα μου,και επειδή γύρισα στον ΟΤΕ σύνδεση.Μπορώ δηλαδή να βλέπω μέσω wifi στο σπίτι μου.Στο κατάστημα είδα το tab A 4G,είχα δει και εδώ στις αγγελίες το tab E,διάβασα αξιολογήσεις στο skroutz και κλασσικά με την samsung άρχισα να μπερδεύομαι.Μάλλον την σειρά S2 δεν την κοιτάω καθόλου.Είναι πολύ ψηλά στην τιμή,ειδικά για τον σκοπό που το θέλω.Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο βασικός λόγος που ρώτησα είναι για ote tv go ,να είναι 10αρι να μπορώ να βλέπω,μιας και το δορυφορικό το έχω στην Εύβοια στον πατέρα μου,και επειδή γύρισα στον ΟΤΕ σύνδεση.Μπορώ δηλαδή να βλέπω μέσω wifi στο σπίτι μου.Στο κατάστημα είδα το tab A 4G,είχα δει και εδώ στις αγγελίες το tab E,διάβασα αξιολογήσεις στο skroutz και κλασσικά με την samsung άρχισα να μπερδεύομαι.Μάλλον την σειρά S2 δεν την κοιτάω καθόλου.Είναι πολύ ψηλά στην τιμή,ειδικά για τον σκοπό που το θέλω.Ευχαριστώ.

Εγώ έχω το Tab E 3G και το OTE TV Go παίζει μιά χαρά .... για την τιμή του το τάμπλετ είναι σούπερ!!!! Με 180€ έχεις αυτό που θες.... και η οθόνη είναι πολύ καλή και ας μην είναι amoled...

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το Tab E 3G και το OTE TV Go παίζει μιά χαρά .... για την τιμή του το τάμπλετ είναι σούπερ!!!! Με 180€ έχεις αυτό που θες.... και η οθόνη είναι πολύ καλή και ας μην είναι amoled...

Και εγώ για εκεί με βλέπω..Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά Νότης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...