SpirosZ68 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Thanks, μου ειχε διαφυγει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω να χαλάει τίποτα αφού είναι direct airflow πάνω στα mosfet 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Λοιπόν αν είσαι με P6T τζάμπα το κουράζεις το 22Χ, παίξε 20Χ θα είσαι καλύτερα. Το QPI 1.3V για τι συχνότητα;;; Άσχετο αλλά η αγορά από Κίνα ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 P6X58D απο ότι θυμάμαι είπε. Αυτές δουλεύουν με Χ22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω από όσο θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Απο την υπογραφή, αλλά ας το ξεκαθαρίσει ο ίδιος. Asus P6X58D Premium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τρέχει ένα CB και βλέπει τα core. Αν πέσουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Asus P6X58D Premium, δοκιμασα και στο 20Χ δεν καταφερα να πετυχω μεγαλυτερο BCLK οποτε ειχα μεγιστη συχνοτητα stable τα 3.4GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό αλλά τέλος πάντων. Δηλαδή έπεσες σε CPU μπανάνα και μητρική καρπούζι; Δεν το νομίζω. Μήπως σου φεύγει πολύ το UCLK; Τα 200 έπρεπε να τα έχεις με το καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ουτε με το καλημερα ουτε με το καληνυχτα. Και στο μεσοδιαστημα εφαγα ολα τα φορουμ του εξωτερικου ψαχνοντας και δεν ημουν ο μονος με αυτες τις διαπιστωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 3 μητρικές και 4 CPU είδα προσωπικά προβλήματα δεν είχα, ειδικά τόσο χαμηλά το θεωρώ απίθανο. Κράτησε UCLK στο 1.5-1.6Χ με την RAM και QPI την χαμηλότερη που σε αφήνει και δοκίμασε μήπως και.... Διαφορετικά όπως είπα κοιτάς μήπως και πάρεις κάνα άλλο CPU ή σετ δεν ξέρω τι θα σου απαντήσει ο πωλητής βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εχω ηδη μιλησει με τον πωλητη και θα το επιστρεψω, δεν εχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα