Προς το περιεχόμενο

Xeon X56xx Westmere Overclocking!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν παρερμηνευτηκε κατι απο το ποσταρισμα μου φυσικα εννουσα vcore voltage και ΟΧΙ ulck η uncore αναλογα με την μητρικη οπου με ονervolt στελνουν στον αλλο κοσμο τον imc καθως και το ιδιο το τσιπ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tόσο είναι όσο είδες απλά πάνω απο 1,35 οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ γι αυτό και 1,37 που είπα με custom νερό δές και εδώ

http://www.overclock-and-game.com/hardware/computer-tech-news/30-westmere-ep-x58-overclock-information?showall=1

Εμενα με τον ι7 970 που υποθετω οτι ειναι πιο ζεστος δεν ανεβαινουν ακομη και με 1.42 που εχω δοκιμασει.ο xeon εχει αλλους 15 βαθμους ανοχη πανω απο τον ι7 και 35 βατ κατω καταναλωση στο στοκ.οποτε....δεν ειναι η ταση θεμα θερμοκρασιων . εχω μια corsair h110

??

Eιρωνία, κακία? Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.

Αν έχεις να πεις κάτι πες το, δεν σε εμποδίζει κάτι. Άντρες είμαστε και όταν κάνουμε μκς καλύτερα να μας το λένε οι άλλοι. Οπότε αν έχεις αν πεις κάτι πές το.

btw το "κάτι θέλω να πω αλλά δεν το λέω τώρα" μόνο απο γκόμενες το ακούω...

Δεν το λέω με καμία διάθεση για προσωπική κόντρα με ξέρετε όλοι. Απλά ρε παλικάρια μην λέμε μισόλογα, κρίμα είναι!

Το πρώτο κομμάτι δεν θέλει εξήγηση, ξέρεις μπορεί να πω καμιά λέξη όπως "χάπια" κάνα "ρε" κτλπ και να φάω κάνα μήνα πάλι.

Το δεύτερο κομμάτι αναφέρεται για τα CPU από το forum των overclockers κτλπ με κατεστραμμένα IMC.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο ρεύμα θα δώσει ο καθένας αλλά το θεωρώ υποχρέωση να αναφέρω τον κίνδυνο.

• Like 1

Πιστευω θα ειχε αποφευχθεί ολο αυτο αν υπηρχε καλύτερη διατυπωση καξ το νοημα ηταν ξεκαθαρο. Ρευμα οταν λες, λες για το qpi/dram core voltage? Αυτο μεχρι 1.35?

Θέμα δεν έγινε, τουλάχιστον από την μεριά μου.

Ναι το QPI/VTT είναι αυτό που σκοτώνει τα CPU το vcore δεν έχει φόβο.

Αυτό άλλωστε σου είπα να ρίξεις λίγο και να πέσεις κάπου στα 1.3 για 24/7.

Εγώ εσύ ο καθένας μπορεί να δώσει όσο νομίζει ίσως και να την γλυτώσει αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος, θα διαβάσει κάποιος άλλος που δεν είναι τυχερός ή δεν έχει το καλύτερο IMC και θα το πάρει στα χέρια.

Σε αυτά τα CPU εκτός το κομμάτι core θέλει να είσαι τυχερός να πέσεις και σε καλό IMC

Κάνε ένα τέστ με CB παίξε με 1.5χ και δες την διαφορά με 2χ (μιλάω πάντα για την σχέση υclk/ram).

• Like 2

Λοιπον τις μνημες τις εχω στα 2005 mhz. Τι ανεβαζω, τι κατεβαζω ulck τα σκορ ειναι ιδια κατεβηκα στα 1.32v στο ulck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...