arrows Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν παρερμηνευτηκε κατι απο το ποσταρισμα μου φυσικα εννουσα vcore voltage και ΟΧΙ ulck η uncore αναλογα με την μητρικη οπου με ονervolt στελνουν στον αλλο κοσμο τον imc καθως και το ιδιο το τσιπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Nα και οι ηλεκτρικές προδιαγραφές των xeon σειράς Χ55..,Χ56.., απο την ίδια την intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 1.4 βολτ λεει παντως οχι 1.35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Tόσο είναι όσο είδες απλά πάνω απο 1,35 οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ γι αυτό και 1,37 που είπα με custom νερό δές και εδώ http://www.overclock-and-game.com/hardware/computer-tech-news/30-westmere-ep-x58-overclock-information?showall=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα με τον ι7 970 που υποθετω οτι ειναι πιο ζεστος δεν ανεβαινουν ακομη και με 1.42 που εχω δοκιμασει.ο xeon εχει αλλους 15 βαθμους ανοχη πανω απο τον ι7 και 35 βατ κατω καταναλωση στο στοκ.οποτε....δεν ειναι η ταση θεμα θερμοκρασιων . εχω μια corsair h110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ?? Eιρωνία, κακία? Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Αν έχεις να πεις κάτι πες το, δεν σε εμποδίζει κάτι. Άντρες είμαστε και όταν κάνουμε μκς καλύτερα να μας το λένε οι άλλοι. Οπότε αν έχεις αν πεις κάτι πές το. btw το "κάτι θέλω να πω αλλά δεν το λέω τώρα" μόνο απο γκόμενες το ακούω... Δεν το λέω με καμία διάθεση για προσωπική κόντρα με ξέρετε όλοι. Απλά ρε παλικάρια μην λέμε μισόλογα, κρίμα είναι! Το πρώτο κομμάτι δεν θέλει εξήγηση, ξέρεις μπορεί να πω καμιά λέξη όπως "χάπια" κάνα "ρε" κτλπ και να φάω κάνα μήνα πάλι. Το δεύτερο κομμάτι αναφέρεται για τα CPU από το forum των overclockers κτλπ με κατεστραμμένα IMC. Δεν με ενδιαφέρει πόσο ρεύμα θα δώσει ο καθένας αλλά το θεωρώ υποχρέωση να αναφέρω τον κίνδυνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πιστευω θα ειχε αποφευχθεί ολο αυτο αν υπηρχε καλύτερη διατυπωση καξ το νοημα ηταν ξεκαθαρο. Ρευμα οταν λες, λες για το qpi/dram core voltage? Αυτο μεχρι 1.35? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θέμα δεν έγινε, τουλάχιστον από την μεριά μου. Ναι το QPI/VTT είναι αυτό που σκοτώνει τα CPU το vcore δεν έχει φόβο. Αυτό άλλωστε σου είπα να ρίξεις λίγο και να πέσεις κάπου στα 1.3 για 24/7. Εγώ εσύ ο καθένας μπορεί να δώσει όσο νομίζει ίσως και να την γλυτώσει αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος, θα διαβάσει κάποιος άλλος που δεν είναι τυχερός ή δεν έχει το καλύτερο IMC και θα το πάρει στα χέρια. Σε αυτά τα CPU εκτός το κομμάτι core θέλει να είσαι τυχερός να πέσεις και σε καλό IMC Κάνε ένα τέστ με CB παίξε με 1.5χ και δες την διαφορά με 2χ (μιλάω πάντα για την σχέση υclk/ram). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θα δοκιμασω το βραδακι και θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον τις μνημες τις εχω στα 2005 mhz. Τι ανεβαζω, τι κατεβαζω ulck τα σκορ ειναι ιδια κατεβηκα στα 1.32v στο ulck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ περιεργο, εγω βλεπω 30% διαφορες αναλογα το bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σου πω, τωρα δεν αλλαζει ο multi απο 21 σε 24. Δεν βλεπει την αλλαγη το cpuz και το hwmonitor παιζει σαν 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ένα bench χαλαρό στα 3840 με 1,2v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Λοιοον, τον εβαλα στα 4.3 με 20multi και ειναι σταθερος με 1.3v. Στο cinebench r15 εβγαλε 975cb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν παίζει σωστά στο 21; Γιατί στο x20 σου έδωσε +35 ίδιο ρεύμα βλέπω ίδια συχνότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα