dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Έπεσες σε πολύ καλό κομμάτι από ότι φαίνεται, σε single core το έχεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Βαλε μια απλη ΑΙΟ θα εισαι πολυ καλυτερα 63C max εισαι τουλαχιστον 10C πανω απο την Η100. Και με το σκορ κατι δεν παει καλα Οριστε μετα απο 3 ωρες gaming κατι λιγα 3D bench και Cinebench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 τι δεν παει καλα με το σκορ? χαμηλα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 τι δεν παει καλα με το σκορ? χαμηλα ειναι? Ναι αρκετα κατω ειναι κανονικα θα επρεπε να εισαι καπου στα 970-980 ετσι οπως το υπολογιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 μμμμ, κατι παιζει λογικα. επηρεαζει στο σκορ πολυ το ulck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αρκετα μπορω να πω, απλα εκει ολα με προσοχη ειναι ευαισθητο σημειο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 το ulck το εχω διπλασιο απο τις μνημες με 1.38v, καλα ειναι? οι μνημες τρεχουν στα 1707 νομιζω ή καπου εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,35 ΠΟΤΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη να τρεξω?? οπα, βλακεια μου τωρα το τσεκαρα ειναι στο 1.338. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι πολύ είναι για χ2 χαμηλότερα είναι unstable; Ρίξε ένα Χ κάτω και κατεβα κάπου στα 1.275-1.3 για κάθε μέρα. Το CPU το βαρας όσο θέλεις σχεδόν το uclk όμως είναι απαράβατος κανόνας. Έκανα ένα πρόχειρο στα 4100 που δοκιμαζω κάτι και έβγαλε 953-956 οπότε κάτι κάνεις λάθος τα σκορ σου είναι 300mhz κάτω, μνήμες δεν έχω κάτι σπουδαίο πάνω τώρα και μαμά cl9 στο auto παίζουν, είναιsetup 24/7 για παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον επειδη τα μπερδεψα και μπερδεύτηκα. Στον cpu ειμαι στα 4.3 με 1.29v Ulck εχω 2x απο τις ram. Δεν καταλαβα, τι να ριξω ενα Χ κατω? Πως ανεβαζω τα voltage του ulck? Ανεβαζω σε λιγο φωτο με τα settings μου στο bios! Βιος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μεχρι 1,35 εισαι μεσα στα ορια της intel δηλαδη ρισκο 0 για χρηση 24/7, πρακτικα μεχρι 1,37 ολα οκ παντα με καλη ψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κάπου εδώ σταματάω γιατί ξέρω που θα πάει το θέμα και δεν είμαι για τέτοια τώρα Τα copy/paste τα βαριέμαι υπάρχουν άφθονα links και εκεί με bold τα γράφουν, νταξ δεν είναι insomnia αλλά όλο και κάτι ξέρουν από τα ψοφια CPU που απέκτησαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κάπου εδώ σταματάω γιατί ξέρω που θα πάει το θέμα και δεν είμαι για τέτοια τώρα Τα copy/paste τα βαριέμαι υπάρχουν άφθονα links και εκεί με bold τα γράφουν, νταξ δεν είναι insomnia αλλά όλο και κάτι ξέρουν από τα ψοφια CPU που απέκτησαν!!! ?? Eιρωνία, κακία? Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Αν έχεις να πεις κάτι πες το, δεν σε εμποδίζει κάτι. Άντρες είμαστε και όταν κάνουμε μκς καλύτερα να μας το λένε οι άλλοι. Οπότε αν έχεις αν πεις κάτι πές το. btw το "κάτι θέλω να πω αλλά δεν το λέω τώρα" μόνο απο γκόμενες το ακούω... Δεν το λέω με καμία διάθεση για προσωπική κόντρα με ξέρετε όλοι. Απλά ρε παλικάρια μην λέμε μισόλογα, κρίμα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη ουτε εγω καταλαβα, εδω ειμαστε για να γεμιζουμε εμπειριες, να μοιραζομαστε τα λαθη μας και να τα διορθωνουμε, να βελτιωνομαστε και να μοιραζομαστε αυτα που μαθαινουμε. Αν εχω κανει καποιο λαθος διορθωστε με, και τα ψοφια cpu ποια ειναι για να εχουμε και καλο ερωτημα? Επισης δεν εχω καμια διαθεση για κοντρες. Μετα το topic χανει την ουσια του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα