Προς το περιεχόμενο

Xeon X56xx Westmere Overclocking!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος παντων αφου θελεται 10 θεματα για το ιδιο στην ουσια πραγμα, τι μπορω να πω εγω  :-)

Ειναι σαν να λεμε 8320 OC 8350 OC και 8320Ε OC!!!!

Ενας ωραιος οδηγος θα υπηρχε (εγω βαριεμαι να γραφω) και τελος!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον P6T κτλπ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μπορεις αν θελεις ομως να κανεις crossflash απο την WS μιας και η Asus δεν εδωσε σε αυτες.

Επισης η Rampage ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και υπαρχει ανακοινωση απο την μαμα εταιρεια και γενικα ειναι πολλες αυτες που δεν εχουν.

Τωρα αν δεν πει ο καθενας τι μητρικη εχει θα λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του  :ph34r:  :ph34r: , οπως και να εχει θεμα δεν ειναι με την καμια αλλωστε καθημερινη χρηση 3800-4000 θα παιζει και εκει μπορεις ανετα να αφησεις AUTO και να ριχνει κανονικα τα ρευματα στο idle.

PS George κακως ανοιξες νεο θεμα, ολα τα ΧΕΟΝ Χ58 πρεπει να ειναι σε ενα και μονο thread  :-D  ειναι καλυτερα πιστευω.

Μια διευκρινηση για το crossflash, 99% δεν θα δουλεψει η μαλακια που εχουν η P6T με το linux boot και θα δειτε ενα μικρο flash drive στις συσκευες (το οποιο φυσικα μπορει να το σβησει καποιος και να βαλει μεσα οτι θελει).

Εγώ έχω την P6T WS Professional με τον χ5670. Το μόνο που έκανα είναι να ανεβάσω το fsb στο 160 με 1.2v και τίποτα άλλο.Τρέχει στα 1900 - 3830 με 24GB ram στα 1600mhz. Πως ονομάζετε αυτό που λες (offset) στη δικιά μου;

Δημοσ.

Συμφωνώ με fallen 4 angel ας μαζέυτούν όλα τα σχετικά θέματα με x58 σε ενα θέμα αφού υπάρχει ενδιαφέρον και ας γίνει και sticky ώστε να χτιστεί μια γνωσιακή βάση γύρω απο την πλατφόρμα, είναι κρίμα να ανοίγουν 10 διαφορετικά θέματα με 5-7 ποσταρίσματα και μετα να χάνονται προς τα πίσω χωρίς κανένας να ασχολείται πια μαζί τους

Δημοσ.

Ε5649 πηγε πανευκολα 22×180 έδωσα μονο voltage ... εκει ειναι 180 multi με τους 2 πυρινες στα 4.2 και 3.8 οταν ειναι ολοι σε λειτουργία... Ιδιο voltage χωρις να πεζει με τα c-states η συχνότητα 20×200 4ghz stable .

post-238567-0-12466800-1456412097_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω την P6T WS Professional με τον χ5670. Το μόνο που έκανα είναι να ανεβάσω το fsb στο 160 με 1.2v και τίποτα άλλο.Τρέχει στα 1900 - 3830 με 24GB ram στα 1600mhz. Πως ονομάζετε αυτό που λες (offset) στη δικιά μου;

Ή ws έχει offset και από το BIOS αυτής γίνεται crossflash όπως είπα, τώρα αν δεν ξέρει κάποιος τι είναι και πως λειτουργεί τι νσ πω :(

Επίσης η Sabertooth έχει αλλά είναι εντελώς διαφορετική κατασκευή οποτευ δεν παίζει με της P6

Δημοσ.

Ή ws έχει offset και από το BIOS αυτής γίνεται crossflash όπως είπα, τώρα αν δεν ξέρει κάποιος τι είναι και πως λειτουργεί τι νσ πω :(

Επίσης η Sabertooth έχει αλλά είναι εντελώς διαφορετική κατασκευή οποτευ δεν παίζει με της P6

Που στο διάολο είναι μπορείς να μου πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Στην δικιά μου ΔΕΝ το βλέπω.Το πως λειτουργεί φίλε μου δεν σε ρώτησα ούτε για την Sabertooth ούτε για crossflash κ.τ.λ

Δημοσ.

Πολυ ησυχια εχει πεσει  :-(  δεν βλεπω κανα bench και ανησυχω!!!

Ακόμα γαργαλιούνται στα ελτα, δεν έχω παραλάβει...

Λένε θέλουν το ειδοποιητήριο και όχι μόνο τον κωδικό.  :-(

Το καλό είναι ότι ο 920 ήταν πολύ καλό κομμάτι. (4.4 στα 1.36)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...