Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, βρισκομαι στην ευχαριστη και ταυτοχρονα κουραστικη αναζητηση νεας TV και εχω διαβασει τοσο πολλα,καλα και κακα, που και μου στερησαν τη τεραστιο γκαμα επιλογων που ειχα, και προκαλεσαν πονοκεφαλο και ξεχασα και οτι διαβασα! για αυτο ειπα να κανω μια νεα αρχη.

Ψαχνω τηλεοραση κυριως για λιωσιμο ταινιων(Bluray, pc source) και αντε κανα τσαμπιονς λιγκ και τελικους nba!

Θα προτιμουσα να ειναι :
- κατω των 2000€
- κυρτη. για την τελεια φλατ θα εκανα παραχωρηση βεβαια
- 55" το πολυ 65" αν το επιτρεψει το ποσον.

- 4Κ πιστευω πως θα ελεγε και ας ειναι νωρις, μεχρι στιγμης μονη FHD που κοιτουσα ειναι η LG55EG930 η EG9190 (oled τελος παντων)

Διαβασα αρχικα πολλα μειονεκτηματα της σαμυ που καπως κατεληξα να ασχολουμαι μονο με LG. δεν ξερω τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο, και θα με βοηθουσε παρα πολυ καποια προταση.. Σημερα πηγα και σε Saturn και μιλησα με δυο πωλητες.... τους ρωτησα αναμεσα στις LG55eg930v( FHD,OLED) στα 1750ε και LG55ug8909(4k,LED)1900ε.
Ο πρωτος μου ειπε οπωσδηποτε OLED. Του ανεφερα πως διαβασα για τις ΟΛΕΤ πως στο απολυτο σκοταδι που γουσταρω εγω στις ταινιες δεν λενε πολλα*ουτε καν σε σχεση με τις σαμυ που οπως ειπα πριν διαβασα πολλα μειον. Δεν ηξερε να μου απαντησει.
Ο δευτερος μου ειπε μακρια απο ΟΛΕΤ γιατι ειναι νεες,θα υπαρχει λογος που ακομα οι αλλες εταιριες δεν ακολουθουν την LG και τετοια..... WTF ρε :-) 

Ευχαριστω εκ των προτερων, Αραματαν

ΥΓ. ποια η διαφορα μεταξυ lg55ug8709 και lg55ug870v;

Δημοσ.

Αφού θες να πας στην καλύτερη θεωρητικά εικόνα πας για OLED. Αν δεν θες να θυσιάσεις 4Κ τότε Samsung 55JS8500. Αν τέλος σε κερδίζει περισσότερο το μέγεθος τότε μια 65JU7000.

Στα δυο μοντέλα που δίνεις στο ΥΓ νομίζω η μόνη διαφορά είναι ότι ο πρώτος κωδικός είναι για το αμερικάνικο μοντέλο ενώ ο δεύτερος για το ευρωπαικό.

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα!!

Αγορά 55 ή 60 Κυρτή με χαμηλό input lag για gaming περισσότερο, και ταβάνι 1.200

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Γενικά όμως ρε παίδες αξίζει το 4κ έναντι του 1080 σε αυτές τις ίντσες?

Ε τότε σε αυτό το μπάτζετ ή Panasonic 55CR430 ή Samsung 55JU6500. Λογικά η 2η θα έχει χαμηλότερο input lag. Αν μπορείς πάνε να τις δεις από κοντά.

Για 60άρα?! 

Αυτή? https://www.skroutz.gr/s/8021474/Samsung-UE60JU6872.html

Λίγο ακριβότερη αλλά αξίζει? 

Δημοσ.

Θα αξίζει εάν κάθεσαι σε λιγότερο από 2-2,2 μέτρα. Από κει και πέρα θα χάνεις λεπτομέρεια όσο απομακρύνεσαι. 60'' και κυρτή δεν βλέπω να υπάρχει τουλάχιστον στην ελληνική αγορά, μετά πας για 65'' που ξεφεύγει πολύ στο μπάτζετ. Εκτός κι αν προσανατολιστείς σε 60 μη κυρτή, που πάλι δεν υπάρχουν και πολλά μοντέλα στο μπάτζετ σου.

Δημοσ.

Θα αξίζει εάν κάθεσαι σε λιγότερο από 2-2,2 μέτρα. Από κει και πέρα θα χάνεις λεπτομέρεια όσο απομακρύνεσαι. 60'' και κυρτή δεν βλέπω να υπάρχει τουλάχιστον στην ελληνική αγορά, μετά πας για 65'' που ξεφεύγει πολύ στο μπάτζετ. Εκτός κι αν προσανατολιστείς σε 60 μη κυρτή, που πάλι δεν υπάρχουν και πολλά μοντέλα στο μπάτζετ σου.

https://www.skroutz.gr/s/8021474/Samsung-UE60JU6872.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι ανώτερο μοντέλο από την JU6500, έχει nano crystal τεχνολογία όπως η σειρά JS της Samsung, αλλά είναι και πάνω από τα 1200 που αρχικώς στόχευες...έχεις ανέβει αρκετά!

Πρόσεχε επίσης να τη δοκιμάσεις πριν τυχόν την αγοράσεις, το παρόμοιο μοντέλο φαίνεται να έχει θέμα με backlight, διάβασε τις κριτικές εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/7390266/Samsung-UE55JU6800.html

Επεξ/σία από Age4Greeks
Δημοσ.

Αυτή είναι ανώτερο μοντέλο από την JU6500, έχει nano crystal τεχνολογία όπως η σειρά JS της Samsung, αλλά είναι και πάνω από τα 1200 που αρχικώς στόχευες...έχεις ανέβει αρκετά!

Πρόσεχε επίσης να τη δοκιμάσεις πριν τυχόν την αγοράσεις, το παρόμοιο μοντέλο φαίνεται να έχει θέμα με backlight, διάβασε τις κριτικές εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/7390266/Samsung-UE55JU6800.html

Οπίσθιος φωτισμός στο μαύρο? δηλαδή?

Επίσης λένε και για την JU 7000 αλλα είναι 55άρα

Παίζει και αυτή

http://www.skroutz.gr/s/4690117/Samsung-UE55H8000.html

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι LED, κάποιο -λίγο- φως θα περνάει από το πίσω μέρος της οθόνης προς τα μάτια του θεατή. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε κάποια κομμάτια όμως ή έστω σε κάποιες ελαττωματικές συσκευές αυτό είναι πιο έντονο σε σημείο να είναι ενοχλητικό. Αυτό ονομάζεται backlight bleeding. Και είναι πιο έκδηλο όταν η οθόνη είναι μαύρη. Προφανώς αυτό σχολιάζουν και οι 3 τους.

H JU7000 είναι άλλη κατηγορία και οι κριτικές είναι καλύτερες από την 6800. Αν δε σε χαλάει ότι είναι 55'', γιατί όχι.

Η Η8000 όσο καλή κι αν είναι, είναι μοντέλο 2014. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ήταν κακή αγορά.

Ότι κι αν αποφασίσεις προσπάθησε να δεις όσα περισσότερα μοντέλα μπορείς από κοντά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...