adtakhs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχει σπάσει τα ταμεία εφέτος η Qualcomm με τον sd820 .... Παντού αυτός παίζει .... Μπράβο στους κατασκευαστές που το προωθούν, μιας και είναι το απόλυτο chip σε επεξεργαστική ισχύ, γραφικα, gps, κ.λ.π. Το κινητό πολύ καλό, αλλά μετά το Nexus 6 και την 6αρα οθόνη, οτιδήποτε κάτω από 5.5 μου φαίνεται μικρό, πολύ μικρό για την χρήση που κάνω . Ένα 5.7 θα ήταν νομίζω ότι πρέπει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει γράψει ακόμη π@π@ριές για SAR κλπ... Κοινώς οι iPhonelovers που ρουφάνε το SAR με τις σέσσουλες αλλά είναι "αμερικάνικο SAR, είναι καλοοοο" Ας μην σχολιάσω περαιτέρω το παραπάνω σχόλιο.. και ας στραφώ στο κινητό, αξιοπρεπέστατη συσκευή, δυνατά Specs, άσχημο Home Button θα μπορούσε να έλλειπε, πολύ ωραία τιμή για το Pro μοντέλο, κρίμα όμως που δεν θα είναι η ίδια αν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη. Αν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη θα πρέπει να υποστηρίζει τα ευρωπαϊκά LTE δίκτυα, γιατί τα προηγούμενα μοντέλα απόσο ξέρω είχαν θέμα και τέλος δεν θα έχει δυστυχώς αυτήν την ελκυστική τιμή γιατί θα χρειαστεί να πληρώσει εκτελωνισμό, πατέντες και να ανοίξει επίσημο Service καθώς και παράρτημα σε μεγάλα καταστήματα όπως Mediamarkt, Saturn. Οπότε η τιμή του θα ανέβει σίγουρα στα 500-600 Day One. Οι τιμές της Xiaomi στα κινητά είναι φτηνές γιατί κυκλοφορούν επίσημα δυστυχώς μόνο στην κίνα. Πέρα από αυτά, η Xiaomi έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά Gadget. MiBand,Power Bank κλπ. μακάρι να κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα Gadget της στα ευρωπαϊκά Amazon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donfear Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη εχουν περασει πολλα xiaomi απο τα χερια μου με τελευταιο ενα redmi note 2 ενα πραγμα που δεν με ξετρελαινει ειναι η οθονη τους.ουτε η φωτεινοτητα ουτε τα χρωματα ειναι κατι ουαουυ.ξερεται σε τι επιπεδο βρισκεται η οθονη σε αυτο το μοντελο?κατα τα αλλα η συσκευη για τα spec της ειναι τρομερο vfm και flashgip killer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalhspsomas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίο κινητό δεν λέω σερβίς στην Ελλάδα υπάρχει; οχι , και ειναι για τα μπαζα απο οτι ακουω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη εχουν περασει πολλα xiaomi απο τα χερια μου με τελευταιο ενα redmi note 2 ενα πραγμα που δεν με ξετρελαινει ειναι η οθονη τους.ουτε η φωτεινοτητα ουτε τα χρωματα ειναι κατι ουαουυ.ξερεται σε τι επιπεδο βρισκεται η οθονη σε αυτο το μοντελο?κατα τα αλλα η συσκευη για τα spec της ειναι τρομερο vfm και flashgip killer. Πραγματικά Flagship θα έπρεπε να ονομάζονται τέτοια κινητά με δυνατά Specs και λογική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Προβλέπω να κερδίζει μεγάλο μερίδιο στην αγορά τα ίδια σχεδόν spec με της ναυαρχίδες samsung Lg αλλά τιμή χώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη θα πρέπει να υποστηρίζει τα ευρωπαϊκά LTE δίκτυα, γιατί τα προηγούμενα μοντέλα απόσο ξέρω είχαν θέμα Σαν κάτοχος νοτε 4 και redmi note 2 (2 συσκευών στην οικογένεια )και ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi να σε ενημερώσω ότι ουδέποτε είχα θέμα με το 4g προσωπικά αλλά και μέσα από το φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σαν κάτοχος νοτε 4 και redmi note 2 (2 συσκευών στην οικογένεια )και ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi να σε ενημερώσω ότι ουδέποτε είχα θέμα με το 4g προσωπικά αλλά και μέσα από το φορουμ Στην Ελλάδα προφανώς, κάθε χώρα χρησιμοποιεί όμως άλλες συχνότητες και band για τα LTE δίκτυα, μερικά μοντέλα όπως το Note 3 δεν ήταν για παράδειγμα συμβατά με τις συχνότητες που χρησιμοποιούν οι Γερμανικές εταιρίες κινητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 καλο ειναι να αναφερεται για τα κινητα της xiaomi οτι δεν προοριζονται για αγορα εκτος κινας, οποτε οποιος ψαχνει ελληνικα ή google play επισημα παιρνει τα @@ του. και ειδικα τωρα με τον κλειδωμενο bootloader παιρνει τα @@ του με το καλημερα. εταιριες που μας θεωρουν ζωα δεν τους αξιζει τετοια παρουσιαση. ας κανουν πριβε παρουσιασεις στην κινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 @ naka Να υποθέσω ότι xiaomi έχεις δει μόνο σε φωτογραφία έτσι !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 @ naka Να υποθέσω ότι xiaomi έχεις δει μόνο σε φωτογραφία έτσι !!! πρεπει στην προηγουμενη σου ζωη να ησουν η πυθια. εχω το redmi note 3 και το redmi 3 και περιμενω 40 μερες να δεησουν οι κινεζοι να με ξεκλειδωσουν. και φυσικα προβληματα συγρχονισμου στο google. γιατι τα κινεζεκια προοθουν το δικο τους mi account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ράδιο δεν έχει; Εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως και τα 2 που έχω είχαν και ελληνικά και play out of the box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως και τα 2 που έχω είχαν και ελληνικά και play out of the box ειχαν επειδη ή δεν ειχες επισημη rom ή επειδη ερχοταν με ξεκλειδωτο bootloader και φλασαρες την rom της ελληνικης κοινοτητας. κανε μια βολτα απο το en-miui να δεις που γινεται της πουτ@νας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 http://postimg.org/image/qmpvmm6jx/ http://postimg.org/image/yl18lfd9t/ αυτη ειναι η υποστηριξη της xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα