Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση του Xiaomi Mi5 σε ευρωπαϊκό έδαφος με κορυφαία χαρακτηριστικά και τιμή (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H άποψη του vamvakoulas πάντως έχει λογική και βάση. Έχει γίνει πασιφανές, πως η ύπαρξη θύρας microsd δεν επηρεάζει σε τίποτα αρνητικά την κατασκευή μιας συσκευής (design κτλ.). Οπότε, γιατί να μην είναι standard σε όλες τις συσκευές και ας αποφασίσει ο πελάτης αν θα το χρησιμοποιήσει ή όχι.

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης 3 και 4 εκδόσεων από κάθε συσκευή, με μόνη διαφορά τον αποθηκευτικό χώρο.

Οι κατασκευαστές microsd τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; :P

Όσο για την συσκευή, value4money όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, αλλά το Mi4 μπροστά σε αυτό είναι υπερκόσμημα!

Ειδικά αυτό το galaxoκουμπο τι το θέλαν εκεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι 3 εκδοσεις δεν εχουν μονη διαφορα τον αποθηκευτικο χωρο.

Η φθηνη ειναι λιγο κομμενη σε cpu-gpu-ram ενω η προ εχει και το κεραμικο καλυμμα.

Και εγω θα ηθελα την sd,δεν αντιλεγω αλλα στα λεφτα αυτα θεωρω πως το ξεπερνας αυτο.

Τωρα το να δεις βιντεο απο το 2004 το θεωρω υπερβολη.

Γιατι με αυτη τη λογικη θελω να κατεβασω ολο το ιντερνετ αρα δε μου φτανουν ουτε και οι χωρητικοτητες των sd.

4Κ βιντεο,πραγματικα δε ξερω τι χρησιμοτητα εχει.βλεπει κανεις διαφορα σε σχεση με το fhd?εγω οπως το βλεπω μονο χωρο και μπαταρια τρωει.offtopic βεβαια αυτο...

• Like 1

Για όσους θέλουν να έχουν και ταινίες και μουσική πάντως, όση μνήμη και να έχει ένα κινητο, ποτέ δεν θα αντικαταστήσει την ευκολία του να έχεις όσες SD κάρτες θέλεις και να τις αλλάζεις όποτε θέλεις. Προσωπικά θεωρώ περιοριστικό να έχεις ένα multimedia device στα χέρια σου (γιατί αυτό έιναι πλέον τα κινητά) με αμετάβλητα όρια στον αποθηκευτικό χώρο.

• Like 1

Το κινητό της χρονιάς.

Με συνοπτικές διαδικασίες αγορά από day one για το Pro (4GB/128GB) και το Galaxy πάει επιτέλους στα σκουπίδια.

• Like 1

Τωρα το να δεις βιντεο απο το 2004 το θεωρω υπερβολη.

Γιατι με αυτη τη λογικη θελω να κατεβασω ολο το ιντερνετ αρα δε μου φτανουν ουτε και οι χωρητικοτητες των sd.

4Κ βιντεο,πραγματικα δε ξερω τι χρησιμοτητα εχει.βλεπει κανεις διαφορα σε σχεση με το fhd?εγω οπως το βλεπω μονο χωρο και μπαταρια τρωει.offtopic βεβαια αυτο...

Φιλε μου χωρις καμια παρεξηγηση αλλα εαν δε βρισκεις νοημα ή εστω βρισκεις υπερβολικα 1) το να εχεις ΑΜΕΣΗ προσβαση σε ΟΛΑ τα προσωπικα σου αρχεια-φωτο-βιντεο-μουσικη κλπ ή 2) την υποστηριξη 4Κ τοτε κακως κοιτας τετοιες συσκευες.

• Like 1

Φιλε μου χωρις καμια παρεξηγηση αλλα εαν δε βρισκεις νοημα ή εστω βρισκεις υπερβολικα 1) το να εχεις ΑΜΕΣΗ προσβαση σε ΟΛΑ τα προσωπικα σου αρχεια-φωτο-βιντεο-μουσικη κλπ ή 2) την υποστηριξη 4Κ τοτε κακως κοιτας τετοιες συσκευες.

Είναι και τα δύο υπερβολικά για πολλούς και για μένα. Ειδικά το να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σου! Το 4κ βίντεο πάει κι έρχεται αν μπορείς να το δεις κάπου. Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από κάθε συσκευή, ακριβή ή φτηνή.

Πωπωπωπω τα σπάει! Θέλω να το πάρω και να το τρίβω στα μούτρα αυτών που θα πάρουν S7.

-Πόσο βγάζει το S7 στο Antutu?

-130000

-Tοσο και το Xiaomi Μi5

-Ποσο πήρες το S7;

-800

-Εγώ 300!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθειτε καθόλου την αγορά;
lg g flex 2 κάνει τώρα 226 ευρό...
Αντέ γεια

Επεξ/σία από Nomorejokes
  • Like 1

Ωραιο χαρακτηριστικά για αυτή την τιμή αν και ο σχεδιασμός του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ψήνομαι όμως να αγοράσω το Elephone P9000 λέτε οτι δεν αξίζει και να πάω για αγορά για αυτό το κινητό???

Θα προτιμούσα το s7 λόγο του ότι είναι αδιάβροχο αλλά δεν βλέπω τον λόγο πλέον μιας και αυτό που έρχεται Ελλάδα είναι αυτό με τον exynos που είναι κατωτερων επιδόσεων

Να κανω μια ερωτηση. Υποστηριζει gestures και knock knock με κλειστη οθονη? Εχω meizu και ειναι εξαιρετικα χρησιμα...

Το τηλεφωνο παντως ειναι πολυ καλο.

not this one xiaomi.sorry!

μεγάλα μπέζελ , χρησιμοποιούν το κόλπο με το μάυρο χρώμα για να φαίνονται μικρά τα μπέζελ. επίσης τα 32 είναι το νέο ελάχιστο στη χωρητικότητα και το προσφέρουν χωρίς επέκταση μνήμης. και 3000 μπαταρία ίσα ίσα για μία μέρα άντε και λιγότερο. 

ήδη η samsung το πήρε το μήνυμα τουλάχιστον με την sd και την έβαλε ξανά. 

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει γράψει ακόμη π@π@ριές για SAR κλπ... Κοινώς οι iPhonelovers που ρουφάνε το SAR με τις σέσσουλες αλλά είναι "αμερικάνικο SAR, είναι καλοοοο"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...