Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση του Xiaomi Mi5 σε ευρωπαϊκό έδαφος με κορυφαία χαρακτηριστικά και τιμή (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Δεν μου αρέσει καθόλου το κουμπί από κάτω. Επίσης η 3χίλιαρη μπαταρία θα κρατάει πλέον 1 ημέρα, από 1,5 που είναι στο 4c με σχετικά μεγάλη χρήση.

Διάβασα ότι 4GB RAM θα έχει μόνο το PRO, με το απλό να περιορίζεται στα 3. Ισχύει;

Ως ευχαριστημένος κάτοχος Mi 4c, θα περιμένω το επόμενο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορυ κιολας αλλα ειναι τεραστιο μειον για ναυαρχιδα ενα μοντελο 32GB χωρις επεκταση μνημης... Ποσο μαλλον οταν οι ανταγωνιστες την προσφερουν, επρεπε να παει 64 ή να προσφερει την μια σιμ και για SD

συγχωρεμένος, αλλα τα 22-24GB ειναι μια χάρα για πάρα πολυ κόσμο. Δεν τα χρησιμοποιουμε ολοι ως σκληρό δίσκο τα κινητα γιατι αλλωστε δεν προσφέρονται για κάτι τετοιο... αλλα οι επιλογές υπάρχουν για ολα τα γούστα. Αμα ηταν 16GB οπου δεν θα εμεναν στον χρήστη ουτε 8GB, ορθά θα γκρίνιαζες, τώρα εισαι απλά overkill.

• Like 11

Ή sd είναι αναξιόπιστη γιαυτό σιγά σιγά θα φυγει από παντού. Το κινητό κράτησε αναλυση fhd και καλά έκαναν υπεροχή xiaomi από το mi3 πήγα στο mi4 και είναι να γελάς με Sammy iphone και ότι θες ... Φοβερό κινητό ποτέ κολλήματα μπαταρία 2 μέρες ... Μπραβο απίστευτη για άλλη μια φορα

συγχωρεμένος, αλλα τα 22-24GB ειναι μια χάρα για πάρα πολυ κόσμο. Δεν τα χρησιμοποιουμε ολοι ως σκληρό δίσκο τα κινητα γιατι αλλωστε δεν προσφέρονται για κάτι τετοιο... αλλα οι επιλογές υπάρχουν για ολα τα γούστα. Αμα ηταν 16GB οπου δεν θα εμεναν στον χρήστη ουτε 8GB, ορθά θα γκρίνιαζες, τώρα εισαι απλά overkill.

Κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου. Τα 22-24gb δεν ειναι καθολου πολλα και γεμιζουν για πλακα απο καποιον που χρησιμοποιει αρκετα τη συσκευη του οπως πχ με φωτογραφιες και μουσικη. Αντιθετως αυτου, ειναι πολυ λιγα για τους περισσοτερους πλεον. Το οτι με 20gb ειναι "σκληρος δισκος" το κινητο επετρεψε μου να το θεωρησω εντελως αστοχο σχολιο.

Μην αρχισουμε λοιπον παλι τη συζητηση sd vs nosd σε smartphone. Προσωπικα συσκευη χωρις υποδοχη sd δεν θα παρω ποτε. Θελω να εχω τα παντα σχεδον στην συσκευη μου αμεσα - και δε μιλαω για ταινιες. Κατω απο 100-120gb για μενα ειναι λιγα. Εχουμε 2016.

Αλλα περι ορεξεως βεβαια...

• Like 1

Ή sd είναι αναξιόπιστη γιαυτό σιγά σιγά θα φυγει από παντού. Το κινητό κράτησε αναλυση fhd και καλά έκαναν υπεροχή xiaomi από το mi3 πήγα στο mi4 και είναι να γελάς με Sammy iphone και ότι θες ... Φοβερό κινητό ποτέ κολλήματα μπαταρία 2 μέρες ... Μπραβο απίστευτη για άλλη μια φορα

H samsung την έβγαλε και την ξαναέβαλε πάντως.

Κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου. Τα 22-24gb δεν ειναι καθολου πολλα και γεμιζουν για πλακα απο καποιον που χρησιμοποιει αρκετα τη συσκευη του οπως πχ με φωτογραφιες και μουσικη. Αντιθετως αυτου, ειναι πολυ λιγα για τους περισσοτερους πλεον. Το οτι με 20gb ειναι "σκληρος δισκος" το κινητο επετρεψε μου να το θεωρησω εντελως αστοχο σχολιο. Μην αρχισουμε λοιπον παλι τη συζητηση sd vs nosd σε smartphone. Προσωπικα συσκευη χωρις υποδοχη sd δεν θα παρω ποτε. Θελω να εχω τα παντα σχεδον στην συσκευη μου αμεσα - και δε μιλαω για ταινιες. Κατω απο 100-120gb για μενα ειναι λιγα. Εχουμε 2016. Αλλα περι ορεξεως βεβαια...

Για τους περισσότερους κι εγώ πιστεύω ότι είναι εντάξει τα 32gb. 100-120gb χρειάζεσαι συστηματικά στο κινητό σου και χωρίς ταινίες;! Είσαι εξαίρεση! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...