sunChris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ποσο πληρωνες ομως τα κινητα της samsung Και ποσο αυτο. Αυτο δε λετε να καταλαβετε. Οταν σας δινουν πραγματα στα 350Ε που αλλου ζητανε 750Ε ε τα παραβλεπεις αυτα. Αν δε θες να τα παραβλεψεις ,σκας τα 750Ε. Τοσο απλο. Δε καταλαβαινω γιατι τοση ιστορια. Πληρώνεις τόσο το Xiaomi γιατί μέσα στην τιμή δεν υπάρχουν φόροι, δασμοί, μεταφορικά, κέρδος μεταπωλητή, διετής εγγύηση, marketing κ.α. Δεν ξεχνάμε και ότι η Xiaomi δεν έχει δώσει δεκάρα για τις πατέντες που χρησιμοποιεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν βγαίνει εκτός Κίνας. Στην Ινδία το Redmi Note 3 έφαγε ban γι αυτόν το λόγο και έβγαλε το 3 Pro με snapdragon. Δεν υποστηρίζω τις άλλες εταιρίες για την πολιτική κοστολόγησης αλλά μη νομίζεις ότι εάν ερχόταν η Xiaomi επίσημα Ευρώπη θα πούλαγε το mi5 κάτω από 600€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πληρώνεις τόσο το Xiaomi γιατί μέσα στην τιμή δεν υπάρχουν φόροι, δασμοί, μεταφορικά, κέρδος μεταπωλητή, διετής εγγύηση, marketing κ.α. Δεν ξεχνάμε και ότι η Xiaomi δεν έχει δώσει δεκάρα για τις πατέντες που χρησιμοποιεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν βγαίνει εκτός Κίνας. Στην Ινδία το Redmi Note 3 έφαγε ban γι αυτόν το λόγο και έβγαλε το 3 Pro με snapdragon. Δεν υποστηρίζω τις άλλες εταιρίες για την πολιτική κοστολόγησης αλλά μη νομίζεις ότι εάν ερχόταν η Xiaomi επίσημα Ευρώπη θα πούλαγε το mi5 κάτω από 600€. Ναι αυτο το ξερω. Ωραια και? Σημασια εχει το αποτελεσμα. Προφανως αυτος που θα δωσει τα 350 αντι για τα 750 τα ξερει αυτα, Εαν δε μπορει να ζησει χωρις εγγυηση κτλ κτλ τοτε δινει τα 750. Εγω παντως οπως εχω ξανα πει,απο τοτε που πηρα κινεζικο ,ηταν λες και ειδα το φως.πραγματικα χαραμιζα τα χρηματα μου με τις αηδιες που πουλανε οι επωνυμες μαρκες.και η υποστηριξη τους ειναι αχρηστη αλλα και ουκ ολιγες φορες η εγγυηση το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunChris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αυτο το ξερω. Ωραια και? Σημασια εχει το αποτελεσμα. Προφανως αυτος που θα δωσει τα 350 αντι για τα 750 τα ξερει αυτα, Εαν δε μπορει να ζησει χωρις εγγυηση κτλ κτλ τοτε δινει τα 750. Εγω παντως οπως εχω ξανα πει,απο τοτε που πηρα κινεζικο ,ηταν λες και ειδα το φως.πραγματικα χαραμιζα τα χρηματα μου με τις αηδιες που πουλανε οι επωνυμες μαρκες.και η υποστηριξη τους ειναι αχρηστη αλλα και ουκ ολιγες φορες η εγγυηση το ιδιο. Συμφωνώ σε αυτό ζυγίζεις τα πράγματα και αγοράζεις ότι είναι για σένα καλύτερο. Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε τιμή mi5 Κίνας με τιμή s7 Ευρώπης π.χ. Εάν το Xiaomi είχε 600 ευρώ δε νομίζω να το προτιμούσαν πολλοί έναντι του s7 που συνολικά είναι καλύτερη συσκευή για 100 ευρώ διαφορά. Εμένα πάντως το Samsung Note 3 ήταν η καλύτερη vfm αγορά που έχω κάνει. Τώρα έχω το OnePlus One και μου έχει βγάλει τη πίστη με τα bugs της cyanogen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ σε αυτό ζυγίζεις τα πράγματα και αγοράζεις ότι είναι για σένα καλύτερο. Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε τιμή mi5 Κίνας με τιμή s7 Ευρώπης π.χ. Εάν το Xiaomi είχε 600 ευρώ δε νομίζω να το προτιμούσαν πολλοί έναντι του s7 που συνολικά είναι καλύτερη συσκευή για 100 ευρώ διαφορά. Εμένα πάντως το Samsung Note 3 ήταν η καλύτερη vfm αγορά που έχω κάνει. Τώρα έχω το OnePlus One και μου έχει βγάλει τη πίστη με τα bugs της cyanogen. Μπορεις να συγκρινεις,γιατι τον καταναλωτη τον ενδιαφερει τι θα του κοστισει για να ερθει στο χερι του. Και αυτη τη στιγμη η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Τωρα τα υπολοιπα που κανουν τη xiaomi να μπορει να διαθεσει τετοια συσκευη σε αυτα τα λεφτα,δεν τον ενδιαφερουν. Και ισως και ειναι και το γιατι δε ψηνεται και να μπει σε αλλες αγορες αφου πρωτον,ειναι κινα ινδια και καλυπτει το 1/3 της παγκοσμιας αγορας αλλα και βλεπει οτι εχει και πωλησεις αλλου χωρις να αλλαξει κατι. Αρα γιατι να μπει στη διαδικασια?θα αναγκαστει να αυξησει τιμες και στη κινα κτλ αφου θα εχει εξτρα εξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunChris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να συγκρινεις,γιατι τον καταναλωτη τον ενδιαφερει τι θα του κοστισει για να ερθει στο χερι του. Και αυτη τη στιγμη η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Τωρα τα υπολοιπα που κανουν τη xiaomi να μπορει να διαθεσει τετοια συσκευη σε αυτα τα λεφτα,δεν τον ενδιαφερουν. Και ισως και ειναι και το γιατι δε ψηνεται και να μπει σε αλλες αγορες αφου πρωτον,ειναι κινα ινδια και καλυπτει το 1/3 της παγκοσμιας αγορας αλλα και βλεπει οτι εχει και πωλησεις αλλου χωρις να αλλαξει κατι. Αρα γιατι να μπει στη διαδικασια?θα αναγκαστει να αυξησει τιμες και στη κινα κτλ αφου θα εχει εξτρα εξοδα. Είπα ότι συμφωνώ στο ότι ζυγίζεις τα υπέρ-κατά και αγοράζεις αυτό που σε συμφέρει. Εγώ έχω προτρέψει πολλούς γνωστούς μου για redmi note, piston 3 ακουστικά και powerbanks Xiaomi. Απλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές συσκευών που υπάρχουν επίσημα στην Ευρώπη με άλλες που δεν υπάρχουν. Εγώ προσωπικά πάνω από 250 άντε max 300 ευρώ δεν δίνω για συσκευή που δεν θα έχω εγγύηση, θα ψάχνω πως ξεκλειδώνει ο bootloader για να βάλω rom χωρίς κινέζικα και μετά δεν θα έχω και OTA updates. Είπαμε όμως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πληρώνεις τόσο το Xiaomi γιατί μέσα στην τιμή δεν υπάρχουν φόροι, δασμοί, μεταφορικά, κέρδος μεταπωλητή, διετής εγγύηση, marketing κ.α. Δεν ξεχνάμε και ότι η Xiaomi δεν έχει δώσει δεκάρα για τις πατέντες που χρησιμοποιεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν βγαίνει εκτός Κίνας. Στην Ινδία το Redmi Note 3 έφαγε ban γι αυτόν το λόγο και έβγαλε το 3 Pro με snapdragon. Δεν υποστηρίζω τις άλλες εταιρίες για την πολιτική κοστολόγησης αλλά μη νομίζεις ότι εάν ερχόταν η Xiaomi επίσημα Ευρώπη θα πούλαγε το mi5 κάτω από 600€. Το να σε εκνευρίζει που το κινητό δεν έχει SD slot το καταλαβαίνω. Το να σε εκνευρίζει που ορισμένοι μεταπωλητές βάζουν καπέλο στην επίσημη τιμή κι αυτό το καταλαβαίνω. Γενικώς όλα τα περίεργα και ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει το να σε εκνευρίζουν λιγότερο ή περισσότερο επίσης το καταλαβαίνω. Την χαρά και από σένα και από άλλους λόγω του ότι η Xiaomi δεν μπορεί να έρθει μ' αυτές τις τιμές επίσημα στην Ευρώπη δεν την καταλαβαίνω. Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεστε που έρχεται ο κινέζος να χαλάσει την πιάτσα στους γαλαζοαίματους και να σπρώξει τις τιμές προς τα κάτω και όχι το αντίθετο. ΟΚ είναι κατανοητό ορισμένοι που για λιγότερα πράγματα έδωσαν τα διπλάσια λεφτά, σε μία τέτοια κατάσταση θα αισθάνονται ότι πιάστηκαν κορόιδα, αυτό όμως δεν είναι λόγος να εύχονται να είναι όλοι αναγκασμένοι να πιάνονται κορόιδα λόγω έλλειψης επιλογών. Αυτό είναι αρρωστημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunChris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το να σε εκνευρίζει που το κινητό δεν έχει SD slot το καταλαβαίνω. Το να σε εκνευρίζει που ορισμένοι μεταπωλητές βάζουν καπέλο στην επίσημη τιμή κι αυτό το καταλαβαίνω. Γενικώς όλα τα περίεργα και ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει το να σε εκνευρίζουν λιγότερο ή περισσότερο επίσης το καταλαβαίνω. Την χαρά και από σένα και από άλλους λόγω του ότι η Xiaomi δεν μπορεί να έρθει μ' αυτές τις τιμές επίσημα στην Ευρώπη δεν την καταλαβαίνω. Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεστε που έρχεται ο κινέζος να χαλάσει την πιάτσα στους γαλαζοαίματους και να σπρώξει τις τιμές προς τα κάτω και όχι το αντίθετο. ΟΚ είναι κατανοητό ορισμένοι που για λιγότερα πράγματα έδωσαν τα διπλάσια λεφτά, σε μία τέτοια κατάσταση θα αισθάνονται ότι πιάστηκαν κορόιδα, αυτό όμως δεν είναι λόγος να εύχονται να είναι όλοι αναγκασμένοι να πιάνονται κορόιδα λόγω έλλειψης επιλογών. Αυτό είναι αρρωστημένο. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψες για να καταλάβω από που προκύπτει το παραλήρημα σου. Όντως χαίρομαι πολύ που δεν μπορώ να αγοράσω και εγώ πιο φτηνά. Βλέπεις 5 χρόνια που βγάζει κινητά η Xiaomi έχουν πάει στον πάτο οι τιμές των άλλων. Εγώ περιγράφω μία πραγματικότητα και εσύ το εκλαμβάνεις ως χαρά και κακία. Ξέρεις τι είναι αρρωστημένο; Να υπερασπίζεστε εταιρείες λες και σας δίνουν ψωμί να φάτε. Έχω πιαστεί πολύ κορόιδο φίλε με το OnePlus που έχω. Επίσης μου αρέσει πολύ να πιάνονται κορόιδα οι φίλοι μου γι αυτό τους έχω προτείνει άπειρες φορές προιόντα από Κίνα. Διάβασε και κανένα σχόλιο μου πριν ποστάρεις. Ό,τι σε συμφέρει μάλλον διάβασες, τα μισά που έγραψα είναι λες και δεν τα είδες καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψες για να καταλάβω από που προκύπτει το παραλήρημα σου. Όντως χαίρομαι πολύ που δεν μπορώ να αγοράσω και εγώ πιο φτηνά. Βλέπεις 5 χρόνια που βγάζει κινητά η Xiaomi έχουν πάει στον πάτο οι τιμές των άλλων. Εγώ περιγράφω μία πραγματικότητα και εσύ το εκλαμβάνεις ως χαρά και κακία. Ξέρεις τι είναι αρρωστημένο; Να υπερασπίζεστε εταιρείες λες και σας δίνουν ψωμί να φάτε. Έχω πιαστεί πολύ κορόιδο φίλε με το OnePlus που έχω. Επίσης μου αρέσει πολύ να πιάνονται κορόιδα οι φίλοι μου γι αυτό τους έχω προτείνει άπειρες φορές προιόντα από Κίνα. Διάβασε και κανένα σχόλιο μου πριν ποστάρεις. Ό,τι σε συμφέρει μάλλον διάβασες, τα μισά που έγραψα είναι λες και δεν τα είδες καν. 1) Όταν διαφωνείς με κάτι και η απάντησή σου είναι να το χαρακτηρίσεις «παραλήρημα» είναι μάλλον επειδή δεν έχεις κάτι ουσιαστικότερο να πεις. 2) Η Xiaomi βγάζει κινητά 5 χρόνια, αλλά η παρουσία της είναι κατά βάση εντός Κίνας μέχρι στιγμής. Όταν με το καλό βγει και εκτός, τότε θα δικαιούσαι να κλαίγεσαι ότι «ορίστε, βγήκε η Xiaomi εκτός Κίνας αλλά οι άλλοι πουλάνε στο Θεό ακόμα». Όχι πιο πριν. 3) Ακόμα και τότε, θα είναι αδιάφορο το πόσο πουλάνε οι άλλοι, η ουσία θα είναι ότι εσύ θα έχεις μια ακόμα και δη φθηνότερη επιλογή. 4) Το ότι έχεις OP και προτείνεις και σε φίλους σου να πάρουν από Κίνα είναι εντελώς αντιφατικό με όσα έγραψες ως τώρα. 5) Οι εταιρείες δεν σου δίνουν να φας. Μερικές φορές όμως σου εξασφαλίζουν επιλογές και τρόπους να παίρνεις κάτι φθηνότερα, ώστε να σου μείνουν λεφτά για να πάρεις να φας. Όχι σαν κάποιες άλλες που πρέπει να πάρεις δάνειο για να πάρεις τα κινητά τους. 6) Για όνομα του Θεού, τι σχόλιο σου να διαβάσω πριν γράψω; Μόνο 8 μηνύματα έχεις και είναι όλα (!!!) σ' αυτό το θέμα. Δλδ AIΛΑΙΩC! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunChris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 1) Όταν διαφωνείς με κάτι και η απάντησή σου είναι να το χαρακτηρίσεις «παραλήρημα» είναι μάλλον επειδή δεν έχεις κάτι ουσιαστικότερο να πεις. 2) Η Xiaomi βγάζει κινητά 5 χρόνια, αλλά η παρουσία της είναι κατά βάση εντός Κίνας μέχρι στιγμής. Όταν με το καλό βγει και εκτός, τότε θα δικαιούσαι να κλαίγεσαι ότι «ορίστε, βγήκε η Xiaomi εκτός Κίνας αλλά οι άλλοι πουλάνε στο Θεό ακόμα». Όχι πιο πριν. 3) Ακόμα και τότε, θα είναι αδιάφορο το πόσο πουλάνε οι άλλοι, η ουσία θα είναι ότι εσύ θα έχεις μια ακόμα και δη φθηνότερη επιλογή. 4) Το ότι έχεις OP και προτείνεις και σε φίλους σου να πάρουν από Κίνα είναι εντελώς αντιφατικό με όσα έγραψες ως τώρα. 5) Οι εταιρείες δεν σου δίνουν να φας. Μερικές φορές όμως σου εξασφαλίζουν επιλογές και τρόπους να παίρνεις κάτι φθηνότερα, ώστε να σου μείνουν λεφτά για να πάρεις να φας. Όχι σαν κάποιες άλλες που πρέπει να πάρεις δάνειο για να πάρεις τα κινητά τους. 6) Για όνομα του Θεού, τι σχόλιο σου να διαβάσω πριν γράψω; Μόνο 8 μηνύματα έχεις και είναι όλα (!!!) σ' αυτό το θέμα. Δλδ AIΛΑΙΩC! 1) Όταν αποκαλείς κάποιον χωρίς να τον ξέρεις και χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέει «αρρωστημένο» εσύ μάλλον δεν έχεις τι να πεις. 2) Η Xiaomi εάν βγει εκτός Κίνας ξέχνα τις τιμές που ήξερες. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και εσύ βλέπεις φαντάσματα ότι χαίρομαι που οι τιμές είναι υψηλές. 3)Η φθηνότερη επιλογή δεν θα είναι και τόσο φθηνότερη 100 φορές τα ίδια θα λέμε. 4) Αδυνατείς να καταλάβεις ότι προσπαθώ να εξηγήσω ότι εκτός Κίνας η Xiaomi θα είχε παραπλήσιες τιμές με όλους τους άλλους τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Πες μου που ακριβώς είναι η αντίφαση; Ούτε η αστυνομία είμαι ούτε με ενδιαφέρει εάν δεν πληρώνει πατέντες και πιστοποιήσεις η Xiaomi. Ξαναλέω! Απλά περιέγραψα τους λόγους που δεν θα είχε αυτές τις τιμές εάν ερχόταν επίσημα στην Ευρώπη. 5)Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και ίδια 6) Αυτά τα 8 να διαβάσεις μπας και καταλάβεις τι λέω αλλά δεν το βλέπω. Μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να προσβάλλεις με χαρακτηρισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Με λίγα λόγια, three sing and two dance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al3xgrc7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πωπωπωπω τα σπάει! Θέλω να το πάρω και να το τρίβω στα μούτρα αυτών που θα πάρουν S7. -Πόσο βγάζει το S7 στο Antutu? -130000 -Tοσο και το Xiaomi Μi5 -Ποσο πήρες το S7; -800 -Εγώ 300!!! που το πουλάνε με 300 ??? http://promotion.geekbuying.com/promotion/xiaomi_mi5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι σε όλες και όλους, Δυστυχώς οι περισσότεροι στο άρθρο κινηθήκαμε σε δύο μεγάλα θέματα : 1) Τιμή για προϊόντα που δεν έχουν επίσημη κυκλοφορία σε ολόκληρο τον κόσμο & 2) Χωρητικότητα συσκευής και ανάγκη ύπαρξης ή όχι MicroSD κάρτας. Θεωρώ ότι θα ήτανε το ιδανικό να ανοιχθούν ξεχωριστά άρθρα και εκεί να γράψουμε όλοι τις απόψεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα