Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση του Xiaomi Mi5 σε ευρωπαϊκό έδαφος με κορυφαία χαρακτηριστικά και τιμή (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως για μενα το προβλημα με την χωρητικοτητα υπαρχει μονο αν τραβας πολυ βιντεο και φωτογραφια σε μεγαλη αναλυση και ειναι τιποτα καλοκαιρι σε κανα καμπινγκ χωρις laptop και δεν μπορεις να το ξεφορτωσεις.Αν και με το otg δεν χρειαζεσαι καν laptop για να το ξεφορτωσεις.

Τωρα να χουμε 50Gb μουσικη μονιμα μεσα ειναι λιγο ocd.

Δεν παιζει να ακουσεις πανω απο 1gb mp3 σε μια μερα με την καμια.Σβηνεις και φορτωνεις αλλα.

Με μια samba sharing εφαρμογη εχεις το κινητο μονιμα σαν σκληρο στο pc και σε συνδεση ασυρματη.Aπλα delete και paste και ετοιμη η μουσικη

Και έχεις και δεν έχεις δίκιο. Εγώ που έχω 170 + gb μουσική δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικάσια να βάζω και να βγάζω κάθε μέρα τη μουσική. Έχεις καθίσει ποτέ να δεις πως είναι να επιλέγεις τί θα βάλεις και τί όχι; Και κάθε μέρα;Πάντα θέλεις κάτι που δεν έχεις.

Στα 128gb ρίχνεις μέσα όλες τις φωτογραφίες, χωρίς icloud και onedrive ή google drive κλπ + όλη τη μουσική (σχεδόν) + εφαρμογές.

Αν δεν είχα iphone που φτάνει μέχρι 128 σίγουρα θα πήγαινα σε s7 64αρι + 128gb κάρτα και ας σου φαίνεται υπερβολικό.

Φιλικά πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα 128gb ρίχνεις μέσα όλες τις φωτογραφίες, χωρίς icloud και onedrive ή google drive κλπ + όλη τη μουσική (σχεδόν) + εφαρμογές.

Τα είπες όλα. Εδώ είναι όλο το ζουμί, κυριολεκτικά.

Αν δεν είχα iphone που φτάνει μέχρι 128 σίγουρα θα πήγαινα σε s7 64αρι + 128gb κάρτα και ας σου φαίνεται υπερβολικό.

Φιλικά πάντα.

Μάλλον αυτό είναι το τέλειο κινητό για σένα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410405

Το νταβατζιλίκι έχει να κάνει με τον αρχέγονο νόμο της αγοράς περί προσφοράς και ζήτησης.

Όταν χρεώνουν 70 - 100 ευρώ αναλόγως το (κινεζομάγαζο) καπέλο στην επίσημη τιμή,  δεν είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης αλλά μαύρης αγοράς οπότε όχι από εμένα τουλάχιστον δε θα περάσει, απλά μία ιδέα είπα όποιος θέλει την ενστερνίζεται.

η επίσημη τιμή αφορά την Κίνα μόνο, αν το θέλεις στην επίσημη τιμή κανε ενα ταξιδάκι στην Κίνα να το αγοράσεις

Το νταβατζιλίκι έχει να κάνει με τον αρχέγονο νόμο της αγοράς περί προσφοράς και ζήτησης.

Όταν χρεώνουν 70 - 100 ευρώ αναλόγως το (κινεζομάγαζο) καπέλο στην επίσημη τιμή,  δεν είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης αλλά μαύρης αγοράς οπότε όχι από εμένα τουλάχιστον δε θα περάσει, απλά μία ιδέα είπα όποιος θέλει την ενστερνίζεται.

2500 φωτογραφίες είναι περίπου 8GB...

2000 mp3 είναι περίπου 8GB...

... 

Κατάλαβες που το πάω...

Δεν σου φτάνουν δηλαδή?!

Τι παραπάνω θέλεις να έχεις μέσα στο κινητό?!

Όλη την δισκοθήκη και τις φωτογραφίες σου από την βάφτιση σου μέχρι τώρα?!

Σίγουρα καταλαβαίνω την ευκολία της SD Card και είναι κρίμα να μην υπάρχει αλλά όχι δεν φτάνουν και τα 32GB (~20GB ελεύθερα)... :D

Φιλε νομιζω εχει απαντηθει παραπανω αν διαβαζες τα προηγουμενα post :)

Προσωπικα, ναι θελω να τα εχω ΟΛΑ και αυτο γιατι μπορω! ;)

Απο κει και περα ειπαμε περι ορεξεως. Τα 32 που ειναι πραγματικα 22 δε φτανουν ουτε για πλακα και γεμιζουν ΠΟΛΥ γρηγορα. (επιπλεον εχεις κανει λαθος στις πραξεις αλλα δεν ειναι επι του παροντος να το αναλυσουμε)

Τερμα τα offtopic ειπαμε αλλα δε μπορω να αφησω αυτο ασχολιαστο:

cloud λέγεται...

giphy.gif

η επίσημη τιμή αφορά την Κίνα μόνο, αν το θέλεις στην επίσημη τιμή κανε ενα ταξιδάκι στην Κίνα να το αγοράσεις

Όμορφα Leo πλέρωσε τα λοιπόν εσύ και άσε με έμενα μη σε αγχώνει. Πάντως έχει πλάκα που αν το κάνει κανένα μέλος στις αγγελίες (λόγω προσφοράς που έληξε και έτσι) ωραία κράζετε τεσπα ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

ναι φίλε μου αν θέλω να το αγοράσω τώρα θα τα πληρώσω, αν δεν υπήρχαν αυτά τα καταστήματα δεν θα είχα καν την δυνατότητα να το αγοράσω οπότε τα 70 δολάρια καπέλο για συσκευή που δεν κυκλοφορεί ευρέως τα θεωρώ λογικά

Όμορφα Leo πλέρωσε τα λοιπόν εσύ και άσε με έμενα μη σε αγχώνει. Πάντως έχει πλάκα που αν το κάνει κανένα μέλος στις αγγελίες (λόγω προσφοράς που έληξε και έτσι) ωραία κράζετε τεσπα ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

Λες και συγκρίνεται η ενσωματωμένη του εν λόγω κινητού με την απείρως χαμηλότερη ταχύτητα της microSD ξερωγώ. Τώρα θα συμφωνήσω στο προφανές, το ότι είναι μαλακία να μην βάζουν slot κάρτας σε ένα όχι και πάμφθηνο κινητό, δηλαδή τι φάση ένα slotάκι ανεβάζει τόσο τραγικά το κόστος γι αυτό δεν το ενσωματώνουν;

Δεν θα λεγα οτι το κανουν για οικονομια. Μαλλον για λογους στεγανοτητας, περιορισμου μεγεθους και κυριως να προσεγγισουν μεγαλυτερο μεριδιο αγορας, δηάδη και τους πιο οικονομικους ή αδιαφορους για μνημη με χαμηλότερη τιμη + πελατες που θελουν μεγαλυτερη μνημη σε υψηλότερη τιμη). Αν ειχε card slot οι περισσοτεροι θα περναν την 32αρα εκδοση. Οποτε μετα θα πρεπε ειτε να ανεβασει την τιμης της 32αρας εκδοσης χανοντας καποιους πελατες ή να κρατησει εκει την τιμη και να χασει καποια εσοδα κατα μοναδα.

Οπως και να χει συμφωνω οτι επρεπε να χε slot. Το να χεις πχ 4Κ video και να μην εχεις card slot ειναι πολυ περιοριστικο αν πας στην 32αρα.

• Like 1

Η τιμή δεν είναι επίσημη, είναι προτεινόμενη. Το κάθε μαγαζί κοστολογεί όσο θέλει, η προτεινόμενη τιμή δεν είναι δεσμευτική. Αυτό γίνεται παντού και πάντα. Ακόμα και σήμερα αν πας στο σκρουτζ θα βρεις τιμές για iphone, samsung κτλ μεγαλύτερες από τις προτεινόμενες π.χ. iphone 6s 128 GB προς 999 ευρώ που είναι και η επίσημη προτεινόμενη τιμή.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/iPhone-6s-128GB

Και από την άλλη, το ίδιο κινητό σε ένα άλλο ελληνικό μαγαζί προς 1062 ευρώ.

http://www.buy-more.gr/...more--el-2/and-tablets/and-tablets-el/category-6/apple-iphone-6s-4g-128gb-silver-de.html

Γιατί; Γιατί έτσι. Τι σημασία έχει αυτό; Δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις το παίρνεις από το δεύτερο μαγαζί. Ούτε από το πρώτο. Από όπου θες αγοράζεις το παίρνεις και όταν το κρίνεις εσύ.

Υ.Γ. Οι τιμές για το iphone παραπάνω, εκτός από ιλιγγιώδεις, ως γνωστόν είναι και τιμές ενοικίασης, όχι αγοράς. Το κινητό δεν είναι πραγματικά δικό σου. Κι εμείς συζητάμε για το απείρως πληρέστερο Xiaomi αν κάνει 410 ή 470 την day one.

Το κινητό οι πιο πολλοί το εκθιάζουν για το λόγο χαρακτηριστικών/ τιμής παρά το ότι είναι κάτι ουάο.

Βάλανε ότι πιο τούμπανο υπάρχει σε specs (πλην οθονης/καμερας) και τιμή τσάμπα. Για τους κινέζους.

Τώρα εγώ να δωσω χοντρικά 400 ευρώ και να μην έχω εγγύηση μου φαίνεται όσο κουτό είναι να δώσεις 800 ευρώ για κινητό και πραγματικά να μη βγάζεις τα λεφτά σου από αυτό.

Λες και συγκρίνεται η ενσωματωμένη του εν λόγω κινητού με την απείρως χαμηλότερη ταχύτητα της microSD ξερωγώ. Τώρα θα συμφωνήσω στο προφανές, το ότι είναι μαλακία να μην βάζουν slot κάρτας σε ένα όχι και πάμφθηνο κινητό, δηλαδή τι φάση ένα slotάκι ανεβάζει τόσο τραγικά το κόστος γι αυτό δεν το ενσωματώνουν;

όπως είπε ένας φίλος σε προηγούμενες σελίδες. γιατί αν έβαζαν sd οι μικρότερες εκδόσεις σε χωρητικότητα θα κανιβάλιζαν τις πωλήσεις των μεγαλύτερων. 

πάντως υπάρχει γενικότερα μία διάκριση. όταν η samsung έβγαλε την sd από τα κινητά του 2015 ,μία τεράστια μάζα χρηστών (στην ουσία όλοι,-εκτός από τα fanboys-girls, την έκραξαν), τώρα που και η xiaomi κάνει τα ίδια , ως δια μαγείας δεν υπάρχει θέμα κανένα αλλά είναι προτέρημα στην ουσία που δεν υπάρχει κάρτα επέκτασης. όταν θες πάσει θυσία να δικαιολογήσεις την επόμενη αγορά σου, θα βρεις 1002 δικαιολογίες να καλύψεις ψυχολογικώς τις ελλείψεις και τις αδυναμίες της επιλογής σου.

• Like 2

2500 φωτογραφίες είναι περίπου 8GB...

2000 mp3 είναι περίπου 8GB...

... 

Κατάλαβες που το πάω...

Δεν σου φτάνουν δηλαδή?!

Τι παραπάνω θέλεις να έχεις μέσα στο κινητό?!

Όλη την δισκοθήκη και τις φωτογραφίες σου από την βάφτιση σου μέχρι τώρα?!

Σίγουρα καταλαβαίνω την ευκολία της SD Card και είναι κρίμα να μην υπάρχει αλλά όχι δεν φτάνουν και τα 32GB (~20GB ελεύθερα)... :D

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Εγώ θέλω να έχω στο κινητό μου 40gb μουσική και κάθε μήνα θα ανεβαίνει γιατί κατεβάζω συνεχώς νέα τραγούδια, κατεβασμένους Ευρωπαϊκούς χάρτες της Here, φωτογραφίες-video και άλλα. Επίσης 8gb 2000mp3 σημαίνει 4mb το τραγούδι δηλαδή ποιότητα 64kbps και αν. Εγώ που κατεβάζω στα 320kbps 2000mp3 είναι πάνω από 30gb.

• Like 1

όπως είπε ένας φίλος σε προηγούμενες σελίδες. γιατί αν έβαζαν sd οι μικρότερες εκδόσεις σε χωρητικότητα θα κανιβάλιζαν τις πωλήσεις των μεγαλύτερων. 

πάντως υπάρχει γενικότερα μία διάκριση. όταν η samsung έβγαλε την sd από τα κινητά του 2015 ,μία τεράστια μάζα χρηστών (στην ουσία όλοι,-εκτός από τα fanboys-girls, την έκραξαν), τώρα που και η xiaomi κάνει τα ίδια , ως δια μαγείας δεν υπάρχει θέμα κανένα αλλά είναι προτέρημα στην ουσία που δεν υπάρχει κάρτα επέκτασης. όταν θες πάσει θυσία να δικαιολογήσεις την επόμενη αγορά σου, θα βρεις 1002 δικαιολογίες να καλύψεις ψυχολογικώς τις ελλείψεις και τις αδυναμίες της επιλογής σου.

Ποσο πληρωνες ομως τα κινητα της samsung Και ποσο αυτο.

Αυτο δε λετε να καταλαβετε.

Οταν σας δινουν πραγματα στα 350Ε που αλλου ζητανε 750Ε ε τα παραβλεπεις αυτα.

Αν δε θες να τα παραβλεψεις ,σκας τα 750Ε.

Τοσο απλο.

Δε καταλαβαινω γιατι τοση ιστορια.

η xiaomi δεν κάνει τα ιδια,η Samsung είχε SD και την αφαίρεσε στο s6,η xiaomi δεν είχε SD στην σειρά mi και συνεχίζει να μην έχει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...