Προς το περιεχόμενο

Την έκανα την μ@λ@κι@ μου....

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κατά λάθος έγραψα 5 cd σε mode 2 το οποίο είχε ξεμείνει από κάτι SVCD..Τα cd έχουν βιντεάκια και mp3...Κρίνετε πως είναι σκόπιμο να τα ξαναγράψω??Δεν είναι και κάτι ύψιστης σημασίας το περιεχόμενό τους...

Δημοσ.

Pragmati se 1-2 mhnes 8a sou exoun katastrafei kapoia, alla ti se xalaei? 8a katebaseis kainourgies ekdoseis :P . Oloi mas grafoume arketa cd merikes fores mono kai mono gia na grafoume kai na ta petame sta ntoulapia kai na ta blepoume kai na xairomaste. Liga einai ta CD pou pragmatika ta xrhsimopoume arketes fores..

cya!!

Δημοσ.

Φίλε μου grigas, το ίδιο είχα πάθει κι εγω με 2 MP3-CDs. Είχα αφήσει στο Nero επιλογή για mode2. Αργότερα δοκίμασα να τα παίξω από το DVDROM (Toshiba SD1612) με Winamp, το οποίο φυσικά κόλλησε. Αντιγραφή στον σκληρό με τον Explorer επίσης κολλούσε, βγάζοντας "Cannot read from source...μπλα μπλα". Οπότε λέω : Δε δοκιμάζω και με το CDRW? (TEAC548E). Mpam-SUCCESS!

Μάλλον τα CDRW έχουν καλύτερους μηχανισμούς C2 error correction από τα DVDROM. Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο, στην ανάγκη σε CDRW φίλου αν δεν τα καταφέρεις με το δικό σου, και ξαναγράψε τα δισκάκια σε mode1. Το mode2 καλό είναι για τα (S)VCD, αλλά για να κερδίσει χώρο, κλέβει περίπου 300bytes/sector, τα οποία στο mode1 αφιερώνονται σε δεδομένα error correction.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...