Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και (αρκετά) παλαιότερα ψαχνόμουν με κάρτες ήχου, τώρα τελευταία ξέπεσα με on board λύσεις

Εχω την Z68 MA D2H B3 που έχει για ήχο μια ταπεινή Realtek ALC889

Το θέμα μου είναι πως οι εγγραφές (με 2-3 διαφορετικά) μικρόφωνα 3.5mm είναι ΑΘΛΙΕΣ

Είτε δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου, είτε αν ανεβάσω db ακούγομαι αλλά το hissing πάει στο θεό

Με noise reduction ξεχνάω το hissing αλλά η φωνή μου βγαίνει τελείως μεταλλική

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι streaming και voice over σε κάποια video

Οπότε ψήνομαι να αγοράσω κάποια (οικονομική) κάρτα ήχου (που πρέπει ελέω μητρικής να είναι pci xpress μονο) ΑΝ έτσι είναι να λύσω το πρόβλημα

Χαλβάδιαζα την asus xonar dgx

Τι λέτε;

ΥΓ Με usb mic ακουγόμαι καθαρά χωρίς hissing αλλά αλλοιώνεται κάπως η φωνή... Phantom power κλπ out of the question καθαρά λόγω κόστους....

Δημοσ.

το οχι πολλά είναι σχετικό φίλε μου.

Για την κακή εγγραφή μπορεί να ευθύνεται και το μικρόφωνο.

Επειδή ασχολούμαι κ εγω με ηχογραφήσεις στον υπολογιστή συνήθως με μουσικά όργανα αγόρασα πριν πολλά χρόνια μια creative στα 180€ και δεν το μετάνιωσα στιγμή.(ακόμα αυτη εχω)

creative_gallery_shot.jpg

Στις αγγελίες πολλές φορές την εχω δει . υπόψιν οτι αυτη αυτη που σου λεω ειναι pci αλλά μεταγενέστερα βγήκε και σε pci-e αλλά κάπως υποδεέστερη.

Αν πας σε κάποια πολύ φθηνή ισως να μην κάνεις την δουλειά σου.

H συγκεκριμένη Asus που εχεις βάλει δεν κάνει για  την δουλειά που θέλεις να κάνεις.

ορισε ενα χρηματικό ποσό για να υπάρχει ενας μπουσουλας ! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια αλλη καλη λυση φιλε ειναι να πας σε M-AUDIO Η' PROFIRE .. θα δωσεις καποια χρηματα παραπανω , οχι πολυ παραπανω γυρω στα 100 ευρω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Επισης να κοιταζεις παντα και latensy της καθε καρτας...οσο πιο χαμηλο ειναι τοσο καλυτερο/

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα εξωτερική usb , 50-70€ εχει creative , απλα για αποφύγεις θόρυβο , η δουλειά που θες να κανείς νομίζω γίνεται μια χαρά με οικονομικές προτάσεις, γνώμη μου έτσι !

http://www.skroutz.gr/s/60140/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5-1-Pro.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...