Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να είναι το καλώδιο, απλά μου φαίνεται περίεργο μετά απο λίγο που το έπιασε στα χέρια του να σου δημιούργησε πρόβλημα. Κάτσε να δούμε τι θα πει.

Δημοσ.

Μακάρι να είναι το καλώδιο, απλά μου φαίνεται περίεργο μετά απο λίγο που το έπιασε στα χέρια του να σου δημιούργησε πρόβλημα. Κάτσε να δούμε τι θα πει.

Παιδιά έκαψε μητρική το λάπτοπ μου είπε ο τεχνικός αν και εγώ είμαι σίγουρος πως αυτός είναι υπαίτιος ... Τρελός συγχρονισμός λέμε , με το που άλλαξε σκληρό μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας έγινε αυτό ... Ποια είναι η γνώμη σας ?

Μπορεί στο συγκεκριμένο μοντέλο με την εσωτερική κατασκευή που έχει, με την αλλαγή σκληρού να επηρεαστεί η μητρική ?

Δημοσ.

Είναι πολύ απίθανο επειδή αλλάχτηκε ενας δίσκος ή ειχε πρόβλημα ο υπάρχων να σου κάψει την μητρική , λογικά απλα έφτασε η ώρα της μητρικής ηταν να καεί δηλαδή

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν υπάρχει πιθανότητα να κάψεις μητρική αλλάζοντας σκληρό. Πόσο τεχνικός είναι αυτός που το πήγες; Κάνει επισκευές το γνωρίζεις ή τα στέλνει αλλού και αυτός πιάνεται με format και ψιλά; Έκαψε μητρική είναι πολύ γενικό σαν δικαιολογία για να φύγει απο πάνω του, θεωρώ οτι είναι κάρτα γραφικών όπως τα περιέγραψες μπορεί και όχι. Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιον άλλο να το εκτιμήσει χωρίς κόστος ελέγχου εννοείται ο οποίος όμως να το κατέχει το άθλημα.

Στην περίπτωση κάρτας γραφικών δυστυχώς δεν φταίει εκείνος!

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν υπάρχει πιθανότητα να κάψεις μητρική αλλάζοντας σκληρό. Πόσο τεχνικός είναι αυτός που το πήγες; Κάνει επισκευές το γνωρίζεις ή τα στέλνει αλλού και αυτός πιάνεται με format και ψιλά; Έκαψε μητρική είναι πολύ γενικό σαν δικαιολογία για να φύγει απο πάνω του, θεωρώ οτι είναι κάρτα γραφικών όπως τα περιέγραψες μπορεί και όχι. Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιον άλλο να το εκτιμήσει χωρίς κόστος ελέγχου εννοείται ο οποίος όμως να το κατέχει το άθλημα.

Στην περίπτωση κάρτας γραφικών δυστυχώς δεν φταίει εκείνος!

Είναι τεχνικός που πραγματοποιεί επισκευές μόνος του, δεν τα στέλνει κάπου..

Συγκεκριμένα είπε πως βάρεσε πλακέτα ..

Δημοσ.

φιλε μου κατα 99.999999% δεν φταιει ο τεχνικος.πολυ δυσκολο να αλλαζεις δισκο και να επιρεαζεται κατι αλλο εκτος κι αν το κανεις πρωτη φορα και το laptop θελει ολοκληρο ανοιγμα που και παλι δυσκολο..απλα μαλλον ηταν ετοιμο για αποδημηση..

Η΄καρτα γραφικων η΄ μητρικη η΄αν κουνηθηκε  καμια μνημη αλλα κατι θα ακουγοταν απο μπιπ κωδικα κτλ.. κανε κανα bios reset αν δεν εχεις κανει ηδη..

Δημοσ.

φιλε μου κατα 99.999999% δεν φταιει ο τεχνικος.πολυ δυσκολο να αλλαζεις δισκο και να επιρεαζεται κατι αλλο εκτος κι αν το κανεις πρωτη φορα και το laptop θελει ολοκληρο ανοιγμα που και παλι δυσκολο..απλα μαλλον ηταν ετοιμο για αποδημηση..

Η΄καρτα γραφικων η΄ μητρικη η΄αν κουνηθηκε  καμια μνημη αλλα κατι θα ακουγοταν απο μπιπ κωδικα κτλ.. κανε κανα bios reset αν δεν εχεις κανει ηδη..

Και εγω δε νομίζω να φταίει ο τεχνικός γιατί ο σκληρός είναι στο πάνω σκέλος της όλης κατασκευής του λάπτοπ και η μητρική κάτω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...