Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα λάπτοπ HP Probook 4510s 6-ετίας . Πρόσφατα του άλλαξα σκληρό και για μια εβδομάδα όλα καλά. Τώρα με το που το ανοίγω ακούγεται πως ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα άλλο η οθόνη (blank screen). Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο ? 

Δημοσ.

Μήπως έκανες αλλαγές στο εσωτερικό του λάπτοπ?

Αυτό συνήθως οφείλεται στην μη σωστή τοποθέτηση της ram.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα λάπτοπ HP Probook 4510s 6-ετίας . Πρόσφατα του άλλαξα σκληρό και για μια εβδομάδα όλα καλά. Τώρα με το που το ανοίγω ακούγεται πως ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα άλλο η οθόνη (blank screen). Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο ? 

σε εξωτερική οθόνη υπάρχει εικόνα;;;

Δημοσ.

σε εξωτερική οθόνη υπάρχει εικόνα;;;

Δοκιμασα εξωτερική οθόνη , καμία ανταπόκριση... 

Όσον αφορά την μη σωστή τοποθέτηση της RAM, δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί επί μία εβδομάδα ήταν κομπλέ, δούλευε κανονικά.

Τεχνικός τον πέρασε τον σκληρό, οπότε δεν νομίζω να έκανε καμία πατάτα...

Δημοσ.

Μυρίζει κάρτα γραφικών..

Ναι, αλλά πως μπορώ να την απενεργοποιήσω από τα BIOS και να αφήσω την ενσωματωμένη,

από τη στιγμή που δεν ανοίγει καν ??

Δημοσ.

Μου έχει τύχει το ίδιο. Στην περίπτωσή μου καπου είχε μείνει σκόνη και αυτό ήταν το πρόβλημα με ενα καλό καθαρισμά ξεκίνισε κανονικά!

Δημοσ.

Εφόσον είναι φρεσκοαλλαγμένος ο δίσκος απο τεχνικό πήγαινε το στον ίδιο και μην ασχολείσαι ακόμα εσύ. Υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην σύνδεσε σωστά και να σου βγήκε τώρα. Κάνε ένα κόπο και πήγαινε το, όσο για τις ram νομίζω οτι θα έκανε χαρακτηριστικό ήχο.

Δημοσ.

Εφόσον είναι φρεσκοαλλαγμένος ο δίσκος απο τεχνικό πήγαινε το στον ίδιο και μην ασχολείσαι ακόμα εσύ. Υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην σύνδεσε σωστά και να σου βγήκε τώρα. Κάνε ένα κόπο και πήγαινε το, όσο για τις ram νομίζω οτι θα έκανε χαρακτηριστικό ήχο.

Συμφωνώ, αυτό θα κάνω και θα ποστάρω πάλι ποιο ήταν το πρόβλημα ... Πάντως αυτό υπέθεσα και εγώ εξ αρχής, γιατί ενώ ανοίγει δίνει την εντύπωση πως κάπου κολλάει γιατί σταματάει κατευθείαν κατά κάποιο τρόπο και δεν δείχνει τίποτα..

Δημοσ.

δεν σου δίνει και σε εξωτερική οθόνη όπως σωστά ρώτησε ο coolerman, οπότε πήγαινε το και περιμένουμε νεότερα.

Δημοσ.

κι αυτό πιθανό, μπορεί να τον βγάλει και να το δοκιμάσει, αλλα η γνώμη μου είναι να μη βάλει χέρι καθόλου αφου είναι φρέσκο. Μπορεί να του πεί ο τεχνικός εσύ φταίς πχ.

εννοείται δεν θα δώσεις φράγκο!

Δημοσ.

κι αυτό πιθανό, μπορεί να τον βγάλει και να το δοκιμάσει, αλλα η γνώμη μου είναι να μη βάλει χέρι καθόλου αφου είναι φρέσκο. Μπορεί να του πεί ο τεχνικός εσύ φταίς πχ.

εννοείται δεν θα δώσεις φράγκο!

Αυτό θα κάνω και ποστάρω πάλι αύριο..

Δημοσ.

Λογικά παντως φαίνεται για κάρτα γραφικών γιατι αν ειχε γίνει πατάτα απο τον τεχνικό θα σου έβγαζε κατευθείαν το πρόβλημα , βέββαια με τα laptop ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος

Δημοσ.

Λογικά παντως φαίνεται για κάρτα γραφικών γιατι αν ειχε γίνει πατάτα απο τον τεχνικό θα σου έβγαζε κατευθείαν το πρόβλημα , βέββαια με τα laptop ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος

Όταν το πήγα μου είπε πως μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική, αν και μπορεί να έχει πρόβλημα και το καλώδιο που δίνει τροφοδοσία γιατί δεν ανάβει το λαμπάκι κάτω από την τροφοδοσία ενώ το κουμπί για τα μηνύματα και καλά που έχουν τα παλιά τα HP δίπλα από το κουμπί τροφοδοσίας, ανάβει κανονικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...