Davanelo15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα παιδες..Ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω το PS4 σε iMac Mid 2010 21.5 ιντων.?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 hdmi Αρσενικό σε hdmi Αρσενικό (εφόσον το imac εχει υποδοχη για hdmi / το ιδιο ισχυει και για το ps4)
Davanelo15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 αυτο ειναι το θεμα δεν εχει θυρα HDMI .εχει THUNDERBOLT hdmi Αρσενικό σε hdmi Αρσενικό (εφόσον το imac εχει υποδοχη για hdmi / το ιδιο ισχυει και για το ps4) αυτο ειναι το θεμα δεν εχει θυρα HDMI .εχει THUNDERBOLT βασικα mini display port εχει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7525856/Powertech-Cable-mini-DisplayPort-male-HDMI-male-3m-CAB-DP012.html 1 Εβδομαδα πριν το αγορασα , και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο cosmomarket.gr το πηρα. αρκετα καλο μαγαζι
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειναι τοσο απλά νομιζω τα πραγματα Και ομως ειναι πιο απλα απ'οτι νομιζεις. Εγω κανω mirroring την οθονη του mac στην smart-tv με το που συνδεω το καλωδιο , χωρις να πατησω τιποτα!. (απλά επιλέγω το hdmi απο τις "πηγές/sources" της τηλεορασης")
Davanelo15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και ομως ειναι πιο απλα απ'οτι νομιζεις. Εγω κανω mirroring την οθονη του mac στην smart-tv με το που συνδεω το καλωδιο , χωρις να πατησω τιποτα!. (απλά επιλέγω το hdmi απο τις "πηγές/sources" της τηλεορασης") το ιδιο εκανε και ενας φιλος μου οποτε υποθετω και με το ps4 καπως ετσι θα γινεται..ευχαριστω παντως για την βοηθεια
georgeadams Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και ομως ειναι πιο απλα απ'οτι νομιζεις. Εγω κανω mirroring την οθονη του mac στην smart-tv με το που συνδεω το καλωδιο , χωρις να πατησω τιποτα!. (απλά επιλέγω το hdmi απο τις "πηγές/sources" της τηλεορασης")Αυτό είναι για να στείλεις την εικόνα του Mac στην τηλεόραση. Ο Davanelo15 όμως θέλει το ανάποδο, να στείλει την εικόνα του PS4 στην οθόνη του Mac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα