Προς το περιεχόμενο

PS4 σε iMac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hdmi Αρσενικό σε hdmi Αρσενικό (εφόσον το imac εχει υποδοχη για hdmi / το ιδιο ισχυει και για το ps4)

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα δεν εχει θυρα HDMI .εχει THUNDERBOLT

hdmi Αρσενικό σε hdmi Αρσενικό (εφόσον το imac εχει υποδοχη για hdmi / το ιδιο ισχυει και για το ps4)

αυτο ειναι το θεμα δεν εχει θυρα HDMI .εχει THUNDERBOLT

βασικα mini display port εχει

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο απλά νομιζω τα πραγματα

Και ομως ειναι πιο απλα απ'οτι νομιζεις. Εγω κανω mirroring την οθονη του mac στην smart-tv με το που συνδεω το καλωδιο , χωρις να πατησω τιποτα!. (απλά επιλέγω το hdmi απο τις "πηγές/sources" της τηλεορασης") 

Δημοσ.

Και ομως ειναι πιο απλα απ'οτι νομιζεις. Εγω κανω mirroring την οθονη του mac στην smart-tv με το που συνδεω το καλωδιο , χωρις να πατησω τιποτα!. (απλά επιλέγω το hdmi απο τις "πηγές/sources" της τηλεορασης") 

το ιδιο εκανε και ενας φιλος μου οποτε υποθετω και με το ps4 καπως ετσι θα γινεται..ευχαριστω παντως για την βοηθεια

Δημοσ.

Αυτό είναι για να στείλεις την εικόνα του Mac στην τηλεόραση. Ο Davanelo15 όμως θέλει το ανάποδο, να στείλει την εικόνα του PS4 στην οθόνη του Mac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...