Προς το περιεχόμενο

Smartfone Vodafone 975N (alcatel)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα Smartfone Vodafone 975N (alcatel) το οποίο έσπασε λίγο πάνω η οθόνη και μετά από λίγες μέρες έπεσε πάνω του vodka. Το κινητό φορτίζει λειτουργεί η οθόνη κανονικά άλλα όταν πάω να το ανοίξω με βγάζει σε λειτουργιά recovery πατάω reboot system now άλλα ξανά το ίδιο με βγάζει σε αυτή την λειτουργιά πάτησα μετά factory reset άλλα ξανά τα ίδια. Μπορεί να με βοηθήσει κάνεις να μου πει από τι μπορεί  να το κανει αυτό και πως φτιάχνεται χωρίς να το πάω σε μάστορα  θα είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ.  

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα να το δω αν το βλέπει . Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω γιατί σήμερα δεν μπορώ σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Άλλα γιατί το βγάζει αυτό ξερεις?  

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι αλλα στο αρθρο αυτ λεει μονο για  το Xperia SP που φέρει την έκδοση 12.0.Α.2.254. εγω εχω  το Xperia SP που φέρει την έκδοση 12.0.Α.2.205.

Δημοσ.

Τι απαντας ρε Saruman???. Απλα γραψε του να ανοιξει αλλο θεμα... Εχω ενα lg optimus hub, ενα jiayu g4s, samsung ace3, lg v490, elephone p3000s, alcatel 991ot, lg g2..... Θα ανοιξω ενα θεμα και θα ποσταρω για ολα, ας ειναι ο τιτλος "lg optimus"

• Like 1
Δημοσ.

Τι απαντας ρε Saruman???. Απλα γραψε του να ανοιξει αλλο θεμα... Εχω ενα lg optimus hub, ενα jiayu g4s, samsung ace3, lg v490, elephone p3000s, alcatel 991ot, lg g2..... Θα ανοιξω ενα θεμα και θα ποσταρω για ολα, ας ειναι ο τιτλος "lg optimus"

Βαριεμε να του το πω...

Εγω λυση εδωσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...