Aggelosunited Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά τη σύνδεση με hdmi καλώδιο με μια τηλεόραση. Ενώ στην αρχή είναι όλα καλά μετά από κάποια ώρα αλλοιώνεται η οθόνη και χάνει τ χρώμα της(λες και δε κάνει καλή επαφή,κάτι που δεν ισχύει).Το μόνο που κάνω είναι να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο αλλά μετά από κάποια λεπτά το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά.Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω??Υ.Γ.1)Το καλώδιο HDMI δεν έχει πρόβλημα διότι μ αυτό βλέπω ote tvΥ.Γ.2)Το pc μου είναι: Επεξεργαστής: AMD A8-7650K 3.30GHZ €113,00 Κάρτα γραφικών: Radeon R7 (ενσωματωμένη στον επεξεργαστή) Μνήμη: G.Skill 8GB (2X4GB) 2400MHZ €64.90 SSD: Samsung 850 Evo 120GB €79.00 Motherboard: ASUS A88XM-PLUS €81,50 Τροφοδοτικό: THERMALTAKE LT-500PCEU LITEPOWER BLACK 500W €55.71
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο hdmi δεν έβαλες τιμή Δοκίμασε για αρχή ένα άλλο καλώδιο, άλλαξε θύρα αν έχει δεύτερη είτε στο PC είτε στην tv. Μετά άλλαξε ανάλυση να δεις αν σου κάνει τα ίδια και δες και τη συχνότητα. Μπορεί κάποιος να το γνωρίζει καλύτερα το άθλημα οπότε περίμενε μηπως σου δώσει άμεσα λύση.Όσο γνωρίζω έχουν θέματα ορισμενα καλώδια και καλύτερα προτείνουν να χρησιμοποιείται κοντό hdmi (σε μήκος). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από Επισκέπτης
cliobaccarra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά τη σύνδεση με hdmi καλώδιο με μια τηλεόραση. Ενώ στην αρχή είναι όλα καλά μετά από κάποια ώρα αλλοιώνεται η οθόνη και χάνει τ χρώμα της(λες και δε κάνει καλή επαφή,κάτι που δεν ισχύει).Το μόνο που κάνω είναι να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο αλλά μετά από κάποια λεπτά το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά.Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω?? Υ.Γ.1)Το καλώδιο HDMI δεν έχει πρόβλημα διότι μ αυτό βλέπω ote tv Υ.Γ.2)Το pc μου είναι: Επεξεργαστής: AMD A8-7650K 3.30GHZ €113,00 Κάρτα γραφικών: Radeon R7 (ενσωματωμένη στον επεξεργαστή) Μνήμη: G.Skill 8GB (2X4GB) 2400MHZ €64.90 SSD: Samsung 850 Evo 120GB €79.00 Motherboard: ASUS A88XM-PLUS €81,50 Τροφοδοτικό: THERMALTAKE LT-500PCEU LITEPOWER BLACK 500W €55.71 Πες μας ποια τηλεοραση ειναι, επισης αν την εχεις αγορασει απο το στοκ/demo καποιου καταστηματος;
Aggelosunited Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το καλώδιο από όσο θυμάμαι είναι αυτό που είχε το ps4 στο κουτί του. Θύρες στη τηλεόραση έχω αλλάξει και τις 4 και στο pc έχει μια.Η τηλεόραση μου είναι SONY KDL 32EX600 και την αγόρασα κανονικά από media markt
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δες με άλλο καλώδιο αν έχεις για να το αποκλείσεις, άσχετα με το ότι βλέπεις ote TV.
Aggelosunited Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα 2 διαφορετικά καλώδια hdmi που λειτουργούν στους φίλους μου κανονικά αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σχόλιο απο το link του e-shop της μητρικής σου που εσύ παρέθεσες. Από χρήστη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Βαθμολογία 10 στις 29-09-2014 Άκυρο το αρνητικό με τους Kaveri γιατί δεν υπάρχει. Για HDMI χρειάζεται καλώδιο HDMI 1.4a, αλλιώς είτε σήμα δεν θα έχετε είτε θα κάνει διακοπές και προβλήματα. Το αναφέρει η ASUS στο εγχειρίδιο. Το κακό είναι ότι υπάρχουν στην αγορά καλώδια που αναφέρουν ότι καλύπτουν 1.4a αλλά δεν την καλύπτουν και το αντιλαμβάνεσαι μόνον με μία συσκευή που απαιτεί οπωσδήποτε την τελευταία προδιαγραφή.
Aggelosunited Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το διάβασα κι εγώ αλλά τα καλώδια που χρησιμοποιώ νομίζω είναι 1.4(εξάλλου όλα πλέον είναι 1.4).Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει
nitroc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παίζει να έχει θέμα η onboard σου , έχεις άλλη vga να δοκιμάσεις ; Μπορεί να έχει θέμα η hdmi στην μητρική σου ! Δοκίμασε να βγάλεις το backplate της μητρικής όπως μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείτε με vga/dvi cable για να δεις αν είναι θέμα κάρτας γραφικών η απλά φυσικής σύνδεσης .
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τσέκαρε μήπως το καλώδιο σύνδεσης έρχεται σε επαφή ή είναι πολύ κοντά με κάποιο καλώδιο ρεύματος και κάνει παρεμβολές. Το έχω δει να συμβαίνει και έψαχνα 2 ώρες να βρω τι φταίει.
bazzil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αυτό το διάβασα κι εγώ αλλά τα καλώδια που χρησιμοποιώ νομίζω είναι 1.4(εξάλλου όλα πλέον είναι 1.4).Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει το "νομίζεις" απο το να "είναι" απέχει αρκετά. Βρες ένα καλώδιο το οποία να είναι 1.4a (κατα radiohead) και δοκίμασε. Προσοχή όμως. Όχι 1.4 αλλα 1.4a Δες και εδώ
Aggelosunited Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα και πάλι.Μετά από πολλές δοκιμές διαπίστωσα πως το πρόβλημα το έχει η τηλεόραση και μόνο αυτή.Η τηλεόραση είναι μία SONE KDL 32EX600 και από ότι έψαξα στο ίντερνετ θέλει αφού τη συνδέσω με το pc ν κάνω κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μην εμφανίζεται αυτό το πρασινοκόκκινο χρώμα στην οθόνη.Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να κάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 https://community.sony.gr/t5/televisions/bravia-32ex600-hdmi-color-problem/td-p/179188
Aggelosunited Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτο ετοιμαζόμουν ν γράψω!Οτι το πρόβλημα λύθηκε,ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα