ST0RM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχω τηλεοραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητη, και θελω να γραψω ταινιες-εκπομπες. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω ??
cosmos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν βάλεις στικάκι /σκληρό (αν η υποδοχή δίνει τόσο ρεύμα) σε usb της tv σου βγάζει τις επιλογές να ξεκινήσεις record?
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχω τηλεοραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητη, και θελω να γραψω ταινιες-εκπομπες. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω ?? Αν η τηλεόραση σου, υποστηρίζει εγγραφή, βάζεις ένα στικάκι και γράφεις (χειροκίνητα ή με προγραμματισμό). RTFM
ST0RM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Τιποτα δεν βγαζει. Δεν ειναι και καινουρια βεβαια. Ηταν απο τις πρωτες με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη. βαζω το στικακι αλλα δεν γινετε τιποτα. προσπαθησα να βρω κατι απο το manual αλλα δεν βλεπω τιποτα. Εν το μεταξυ στο τηλεκοντρολ εχει πληκτρο εγγραφης. Προφανως για ομορφια ειναι. τι να πω.
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλε φωτογραφία το τηλεκοντρόλΠατα να εμφανιστεί το μενου στην τηλεόραση και βγάλε και απο εκει μια φωτογραφία
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 και γράψε και το μοντελο της τηλεόρασης. 1
ST0RM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Επιδη δεν μπορω να καταλαβω(πρωτη φορα) το μοντελο, εχω κανει επισυναψη 2 φωτογραφιες. Μια με το τηλεκοντρολ. Μια με το χαρτακι πισω απο την τηλεοραση με τις πληροφοριες. Επισης(δεν ξερω αν βοηθαει) την τηελοραση την πηρα 6/2/2010.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 το μοντελο ειναι philips32pfl5604h/12 update: Απο μια γρηγορη ματια στο manual, δεν υποστηριζει εγγραφη στο στικακι
ST0RM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 το μοντελο ειναι philips32pfl5604h/12 update: Απο μια γρηγορη ματια στο manual, δεν υποστηριζει εγγραφη στο στικακι Μαλιστα. Αρα δεν υπαρχει ελπιδα ε ?
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ελπιδα παντα υπαρχει αρκει να κοιταξεις προς αλλες λυσεις
Lolarikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Που πηγε το vcr και το rec ωραιες εποχες
ST0RM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ελπιδα παντα υπαρχει αρκει να κοιταξεις προς αλλες λυσεις Δηλαδη ?? Τι αλλες λυσεις υπαρχουν ? Συγγνωμη βρε παιδια που ρωταω, αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Παλια οταν ηθελα να γραψω ταινια, ειχα το DVD-Video μου, εβαζα το δισκακι μεσα, και πατουσα Rec. Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Που πηγε το vcr και το rec ωραιες εποχες Εμενα μου λες.... με αυτη την δηθεν "ψηφιακη" εποχη ολα πηγαν υπερ πιστεως.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Που πηγε το vcr και το rec ωραιες εποχες Ήταν ωραία γιατί είχαμε αγοράσει 2ο tuner. Αν πάρεις και σήμερα 2ο tuner (αποκωδικοποιητή) γράφεις μια χαρά. Καλύτερα κι απ' το να γράφεις απ' ευθείας στην τηλέοραση που φαντάζομαι θα έχει τον περιορισμό τού να βλέπεις υποχρεωτικά κάποιο κανάλι απ' το group του καναλιού που γράφεις.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη ?? Τι αλλες λυσεις υπαρχουν ? Συγγνωμη βρε παιδια που ρωταω, αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Παλια οταν ηθελα να γραψω ταινια, ειχα το DVD-Video μου, εβαζα το δισκακι μεσα, και πατουσα Rec. Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Αφου η τηλεόραση που εχεις δεν υποστηρίζει εγγραφη, αγοράζεις άλλη τηλεόραση ή αγοράζεις ένα αποκωδικοποιητή (αυτό σου προτείνω) και κάνεις απο εκεί τις εγγραφές.
ST0RM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αφου η τηλεόραση που εχεις δεν υποστηρίζει εγγραφη, αγοράζεις άλλη τηλεόραση ή αγοράζεις ένα αποκωδικοποιητή (αυτό σου προτείνω) και κάνεις απο εκεί τις εγγραφές. Μαλιστα. Αρα δεν γλυτωνω την αγορα αποκωδικοποιητη. Δεν πειραζει. Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση βοηθεια σας !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα