Dannie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι Αθηνα κοντα στην πλατεια βικτωριας και εχω ιντερνετ 24αρα αλλα οι ταχυτητα που μου δινει ειναι http://postimg.org/image/frpu3xbxj/ Γυρω στα 16 Mbps Πηρα τον ΟΤΕ και μου ειπε τοσο μπορεις να παρεις στην περιοχη σου και τους ειπα αν εγω τοσο κοντα στον ΟΤΕ εχω τοση ταχυτητα τι γινεται με τους αλλους....! Ειναι φυσιολογικο η με δουλευουν?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τα στατιστικά μέσα απ το μόντεμ πόσταρε. Δεν έχει σημασία πόσο κοντά η μακρία είσαι απο τον οτέ,σημασία έχει απο που παίρνεις γραμμή. Μπορεί κάλλιστα να έχεις απέναντί σου τον οτε αλλα οταν χτίστηκε το σπίτι να μην υπήρχε εκει και να παίρνεις απο αλλου. 1
Lolarikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το speedtest δεν λεει και πολλα. Ποσταρε τα στατιστικα της γραμμης. Αφου εχεις οτε μαλλον θα εχεις εννιαρι snr οποτε με ενα καλο router μπορεις να το ριξεις λιγο ακομα στο εξι και να κερδισεις μερικα mbps ακομα. Απαραιτητο να ειναι σταθερο το modem σε χαμηλα margin και κατεπεκταση να μην βαρα αποσυνδεσεις. Επισης να υποστηριζει telnet για να μπορεις να κανεις δουλεια σου. Δεν ξερω αν σε καλυπτει το speedport που ενδεχομενως εχεις.
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί κακό νούμερο είναι; Τι να πούμε και εμείς που πιάνουμε 10 στα 24...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα