Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια!

Μια φιλη ψαχνει να αγορασει ενα κινητο μεχρι 250 ευρω και της αρέσει κ η φωτογράφηση πολύ.

Θελει Android μιας και το εχει συνηθίσει. Θα μπορουσατε να βοηθησετε?

Σας ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.

Για το Samsung Galaxy S5 Neo τι γνώμη έχετε?.. Έχει φτάσει στα 240-250 ευρώ..

ασε το σαμσουνγκ δες αυτα που σου προτεινουν απο πανω

• Like 1
Δημοσ.

Θες σοβαρά να δώσεις 250€ για μια συσκευή που έχει ήδη ξεχαστεί και από την ίδια την εταιρεία?

Ρε παιδιά, απλά δεν έχω μεγάλη επαφή με την αγορά τελευταία και θα θελα να μάθω για ποιόν λόγο θεωρούνται τα S5 Neo "σκάρτα".. Αυτό..   :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, απλά δεν έχω μεγάλη επαφή με την αγορά τελευταία και θα θελα να μάθω για ποιόν λόγο θεωρούνται τα S5 Neo "σκάρτα".. Αυτό..   :)

Εχει επεξεργαστη σχεδον ~2 φορες πιο αργο και gpu 3 φορες πιο αργη απο αυτα που προταθηκαν .

Κατα πασα πιθανοτητα μπορει να μην παρει την εκδοση 6.0 android, οταν τα nexus 5x, lg g3 ηδη την τρεχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει επεξεργαστη σχεδον ~2 φορες πιο αργο και gpu 3 φορες πιο αργη απο αυτα που προταθηκαν .

Κατα πασα πιθανοτητα μπορει να μην παρει την εκδοση 6.0 android, οταν τα nexus 5x, lg g3 ηδη την τρεχουν.

Ευχαριστώ haHa!

Δημοσ.

Χθες τα κοιτουσα και παραδοξως και εαν εχει κανει λαθος το gsarena το s5 neo παρολο που υστερει σε ολα τα υπολοιπα εχει μεγαλυτερο αισθητηρα καμερας (1/2.3) απο τα lg.

Απλα το αναφερω χωρις να το προτεινω..

Επιπλεων και το g3 με 3gb ram και 32rom δεν ειναι κακη περιπτωση στα ~260

Δημοσ.

Αν αφήσουμε το "φωτογραφικό" κομμάτι, έχετε γενικά να μου προτείνετε κάποιο πολύ γρήγορο κινητό σε αυτά τα χρήματα που προείπαμε?... (αφήνουμε και ένα περιθώριο για την τιμή και φτάνουμε 300 με 310 ευρώ.. μιας και είδαμε και το LG G4 που είναι πολύ δυνατό επίσης, βλέποντας τα specs του στο GSMARena)... ή πιστεύετε πως τα παραπάνω μοντέλα είναι αυτά στα οποία πρέπει να πάμε?.. 

σας είμαι υπόχρεος παιδιά..! 

Δημοσ.

Nexus 5x ειναι θα ελεγα το πιο γρηγορο, λιγο πιο πισω το lg g glex 2 και lg g4 κ μετα το lg g3.

Το galaxy s5 neo ειναι πολυ πιο πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...