Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν παίδες, μου έχει γράψει την τελευταία εβδομάδα όταν πατάω το % της μπαταρίας το μήνυμα "κατάσταση: αντικατάσταση σύντομα". Πρέπει να πω ότι αποφορτίζεται αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι παλιότερα. To macbook pro είναι early 2011, η ηλικία της μπαταρίας 4.8 χρόνια, το health 64% και οι κύκλοι είναι 1286. Έχω ακούσει κάτι για calibration που λένε βοηθάει στο να παραταθεί η ζωή της μπαταρίας. Τι λέτε ρε παιδιά, χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία;
Dimitrisd1998 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγω απο οτι ξερω, η Apple στα Mac δινει 1.000 κυκλους, οποτε καλο θα ητανε να αλλαξεις, εκτως βεβαια αν δεν σε πειραζει μπορεις να το παρατεινεις για λιγο!!! Αλλα οχι παραπανω απο μηνα!! Γτ θα αρχισει να κανει κακο στο λαπτοπ μετα
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 1000 εγγυάται η Apple και σου την καλύπτει εντός ή εκτός εγγύησης. Γιατι όμως να κανει κακό στο λαπτοπ δε κατάλαβα;
soundkeeper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 1664 κύκλοι σε pro book 2011 13' και ακόμα αντέχει χαλαρά 4/5 ώρες ....
soundkeeper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όχι βέβαια ... Αν δεν φτάσει να μη σε ικανοποιεί η διάρκεια της , τότε μην την αλλάξεις .
kamposgiwrgos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 παιδιά εγώ θα κάνω την επόμενη ερώτηση.. και εγώ έχω ένα MacBook pro late 2011 !! Η ζωή της μπαταρίας είναι health 60%, με 1346 κύκλους φόρτισης. Το δουλεύω καθημερινά και σίγουρα θα ήθελα να έχω περισσότερο από 2 ώρες που σχεδόν μου κρατάει. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής : Από που να αγοράσω μπαταρία ? και αν αγοράσω να πάρω αυθεντική ? που πουλάνε ? Στο skroutz υπάρχουν με ένα 45αρι, αλλά είναι συμβατές ! να τες αποφύγω και να πάω σίγουρα σε αυθεντική ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα