Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το Forum!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το build που σκέφτομαι να φτιάξω!!! Θέλω γνώμες και προτάσεις σε συγκεκριμένα πράγματα!!

Λοιπόν :

Processor:Intel I3 6100

Motherboard:Asus Z170 A (ή κάτι φτηνότερο με καλή απόδοση)

RAM:HyperX Fury Black 2x4gb 2666mhz 13cas

PSU:CoolerMaster Elite 600W

GPU:MSI GTX 950-960 (μετά από καιρό όμως γιατί no money no party)

CPU Cooler:CoolerMaster Hyper 212 Evo

Case:Bitfenix Nova Window (ή κάποιο άλλο φτηνό και καλό με οροφή που να δέχεται ανεμιστήρα)

Το budget είναι γύρω στα 600€ αλλά ανά περιόδους.

Είπα πως το θέλω για classic Gaming αλλά και λίγο πιο εξεζητημένο Gaming εφόσον είναι να δώσω τόσα φράγκα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το Forum!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το build που σκέφτομαι να φτιάξω!!! Θέλω γνώμες και προτάσεις σε συγκεκριμένα πράγματα!!

Λοιπόν :

Processor:Intel I3 6100

Motherboard:Asus Z170 A (ή κάτι φτηνότερο με καλή απόδοση)

RAM:HyperX Fury Black 2x4gb 2666mhz 13cas

PSU:CoolerMaster Elite 600W

GPU:MSI GTX 950-960 (μετά από καιρό όμως γιατί no money no party)

CPU Cooler:CoolerMaster Hyper 212 Evo

Case:Bitfenix Nova Window (ή κάποιο άλλο φτηνό και καλό με οροφή που να δέχεται ανεμιστήρα)

Το budget είναι γύρω στα 600€ αλλά ανά περιόδους.

Είπα πως το θέλω για classic Gaming αλλά και λίγο πιο εξεζητημένο Gaming εφόσον είναι να δώσω τόσα φράγκα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

Καλυτερα θα ηταν να μαζευες πρωτα ολα τα χρηματα και οχι ανα περιοδους και διαστηματα που γραφεις παραπανω. gaming pc με τα ενσωματομενα γραφικα του i3 ουτε για αστειο. 

• Like 3
Δημοσ.

Η πρώτη παραγγελία θα περιέχει μητρική ραμ επεξεργαστή γραφικών έχω ένα τροφοδοτικό, σκληρό, κουτί για προσωρινή χρήση

Συμπλήρωσε και την φόρμα.. Για να κατοτοπιστούμε!

Πες μου τι δεν κατάλαβες να σε βοηθήσω

Δημοσ.

Η πρώτη παραγγελία θα περιέχει μητρική ραμ επεξεργαστή γραφικών έχω ένα τροφοδοτικό, σκληρό, κουτί για προσωρινή χρήση

Ειχες ανοιξει και πιο παλια παρομοιο θεμα και σου εγινε ακριβως η ιδια παρατηρηση και δεν μπηκες καν στον κοπο να συμπληρωσεις την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/582010-rebuild-my-pc/?do=findComment&comment=54271622 και το παρατησες το θεμα.

Δες και αλλα παρομοια θεματα δεν ειναι κατι το δυσκολο http://www.insomnia.gr/topic/601050-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-700%E2%82%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/

Τα παραπανω πχ δεν τα ανεφερες πιο πανω οτι εχεις καποια κομματια απο παλιο Pc που μπορεις να κρατησεις.Να που βοηθαει η φορμα που λεμε που οι περισσοτεροι βαριουνται να συμπληρωσουν.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να σε βοηθήσουμε, αλλά βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε.. Πρώτο βήμα, συμπλήρωσε την φόρμα.. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο..

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 550-600€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ): Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) διάφορα και απο εξωτερικό και εσωτερικό

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού ΝΑΙ

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας ΠΙΘΑΝΟΝ

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα OXI

Δημοσ.

Οι ραμ δεν θα έχουν χαμηλή απόδοση λόγω 2133/cas??

Επίσης η Asus Z170 A δεν λέει? Και τι γραφικά έχει onboard?

Όλοι σοβαροί και άσχετοι.

Ό,τι και να έχουν οι μνήμες,ο επεξεργαστής δεν τρέχει 2133.

Γραφικά δεν έχουν οι μητρικές εδώ και χρόνια.

Πράγμα που σημαίνει,πως ούτε πασιέντζα τριδιάστατη δεν θα παίζεις,αφού δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις κάρτα.

Σου μιλάμε και δεν ακούς,αλλά εμείς είμαστε οι Ελληναράδες.

Εσύ πες εμένα τι παιχνίδια παίζει,εγκώ ντεί αν πας σε amd ή ίντελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...