lostresam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι κατοχος εδω κ 2 μηνες του Lenovo g7070 (i5,8gb,820m,500gb hdd) και παρατηρω οτι γενικα αργει πολυ η συμπεριφορα του συστηματος..το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι φταιει ο hdd αλλα κ στο προηγουμενο μου λαπτοπ με χειροτερα specs ειχε κ αυτο hdd αλλα τοσο αργο δεν ηταν! Ο hdd ειναι o Western Digital BLUE. Γενικα δεν το εχω πολυ φορτωμενο (200gb+ ελευθερος χωρος) κ του εχω περασμενα τα win 10. Tι μπορει να φταιει ?υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να βελτιστοποιηθει η αποδοση του? Εδω κ μια εικονα απο το sentinel
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οι δίσκοι που έρχονται με το λαπτοπ είναι στις 5400 rpm και είναι αργοί. Το ιδανικό θα ήταν ένας ssd. Θα 'απογειωθει' ο φορητός. Άλλη λύση είναι να δεις τι φορτώνει μαζί με τα windows, απτή διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση.
lostresam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οι δίσκοι που έρχονται με το λαπτοπ είναι στις 5400 rpm και είναι αργοί. Το ιδανικό θα ήταν ένας ssd. Θα 'απογειωθει' ο φορητός. Άλλη λύση είναι να δεις τι φορτώνει μαζί με τα windows, απτή διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση. To τσεκαρα κ αυτο κ τιποτα δεν το καθυστερει ουτε στην εκκινηση ουτε απο πουθενα. Ξερω πως ο ssd θα μου λυσει τα χερια απλα μου κανει εντυπωση πως ο παλιος hdd δεν ηταν το ιδιο αργος με αυτον που εχω τωρα,
zitsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια ενα τετειο μηχανημα και να λετε οτι μπορει να φτεει ο σκληρος δεν εξηγητε..του λενοβο οι εφαρμογες καμια φορα βαρενουν πολυ το μηχανημα...δεν ξερω πολυ παραξενο μου φενετε....
lostresam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 το εχω βγαλει ολο το bloatware της λενοβο απο τη πρωτη μερα,..
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα αργό ανάλογα πως το ενοεί ο καθένας ... κάνε πάντως ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οτι σου λεει ο SPANK και κανενα ccleaner εκκαθαριση δισκου ανασυγκροτηση αν και πιστευω τα κανεις αυτα. Μετα μπορεις να δεις στην διαχειριση εργασιων τι ειναι αυτο που σου τρωει η τον επεξεργαστη η την μνημη η τον σκληρο δηλαδη τον βαζει να δουλευει 100% η σχεδον 100%
zitsos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε τελικα βρεθικε καποια λυση στο προβλημα εκανες τιποτα...
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ψαξου για disk delays αλλιως μετα κανα λογισμικο drivers κτλ
Zandim Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αν βαλεις ssd και συνεχιζει να αργει τοτε πολυ πιθανο να ειναι προβλημα σε motherboard ή ram. οι ανεξηγητες καθυστερησεις οφειλονται σε ραμ ή μητρικη. τωρα αν γενικως ειναι laggy το μηχανημα δες τι υπηρεσιες τρεχουν στο παρασκηνιο. Για μενα δεν νοειται πλεον λαπτοπ χωρις ssd και καθαρη εγκατασταση των windows. Με αυτη την τακτικη δεν ειχα ποτε προβλημα. Ακομα και πριν 2 χρονια που δεν εβαζα ssd σε ολα τα μηχανηματα, η καθαρη εγκατασταση των windows ειναι must.
Tempor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Οι ρυθμισεις ενεργειας ειναι στις υψηλες επιδοσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα