Neg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, όσοι έχετε το Huawei P8 θα περιμένετε προφανώς την ενημέρωση του Android 6.0 Marshmallow. Η Huawei ξεκίνησε το OTA Rollout στην Ευρώπη αλλά προς το παρόν μονάχα στην Ισπανία και στην Αυστρία. Όσοι από εσάς δεν θέλετε να περιμένετε για την OTA ενημέρωση μπορείτε να κατεβάστε τώρα κιόλας την ενημέρωση και να την εγκαταστήσετε μέσω του Updater στο κινητό σας. Οδηγίες: 1. Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο: Download 2. Αποσυμπιέστε το και αντιγράψτε το αρχείο: UPDATE.APP στον φάκελο dload της συσκευής σας (Αν δεν έχετε τον παραπάνω φάκελο απλά δημιουργήστε τον στον κεντρικό φάκελο της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης) 3.Ανοίξτε την εφαρμογή Update είτε από τις ρυθμίσεις, είτε πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής. 4.Πατήστε να κάνει ενημέρωση τοπικά από αρχείο και επιλέξτε το UPDATE.APP 5. Θα πάρει αρκετή ώρα να γίνει ολοκληρωτικά η εγκατάσταση οπότε χρειάζεται υπομονή. Προσοχή!: Πριν ξεκινήσει η ενημέρωση κρατείστε μέσω του HiSuite στον υπολογιστή σας ένα Backup σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, επίσης η παραπάνω διαδικασία θα γίνει με δικιά σας ευθύνη αν δεν θέλετε να περιμένετε το OTA Rollout. Τι πρέπει να γνωρίζω;: Σε πολλούς χρήστες όπως και σε εμένα η εγκατάσταση σταμάτησε στο 59-60% και έβγαλε σφάλμα, μετά έκανε επανεκκίνηση, Optimize και τέλος το κινητό ήταν ενημερωμένο! Δεν γνωρίζω την αιτία που γίνετε με αυτόν τον τρόπο η ενημέρωση, γιαυτό όπως είπα και παραπάνω να κρατήσετε για παν ενδεχόμενο ένα Backup!. Η Ενημέρωση δεν είναι για Rooted, Lite ή Branded συσκευές! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από Neg
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Αυτο γινετε και στο Huawei P8 lite αν θες να περασεις μια rom?
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Αυτο γινετε και στο Huawei P8 lite αν θες να περασεις μια rom? Ο Updater του κινητού λειτουργεί μόνο με Official Updates από όσο ξέρω. Τώρα η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι μόνο για το P8 όχι για το Lite.
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Για Official ρωταω και εγω. Τελευταία διάβασα ότι η Huawei έκανε στα Lite Rollback πίσω στο Lollipop αφήνοντας τους χρήστες στο περίμενε για το Marshmallow. Δεν ξέρω τι παίζει με την ενημέρωση για το Lite.
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οκ θα το κοιταξω. Δεν ειναι για μενα αλλα για αλλον. Μαλλον θα δω στο XDA :-P
Prove21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πέρασα την έκδοση κανονικά. Έβγαλε το ''πρόβλημα'' περίπου στο 70% και έκανε επανεκκίνηση, optimize και μετά όλα κομπλέ. Μία εβδομάδα που το λειτουργώ δεν έχω κάποιο θέμα, η μπαταρία ίσα ίσα νομίζω βγάζει λίγο παραπάνω! Αν βγει επίσημη έκδοση παρακαλώ ενημέρωσε μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα