Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ένα μάλλον συντακτικό λάθος..

256 gb και όχι 256 mb.

Κατά τα άλλα το σύστημα σου είναι μια χαρά, αν και θα μπορούσες να πάρεις καλύτερη gpu με τα ίδια χρήματα από skroutz.

poia protineis?

Δημοσ.

το συστημα που προτινεις ειναι καλο θα το σκεφτω σοβαρα σε περιπτωση που θα παρω εκεινη τη στιγμη καλη οθονη. Περισσοτερο θα ηθελα να με συμβουλεψετε για το CPU.Αξιζει το ι7 6700κ η να δωσω κατι παραπανω για τον 5820 με 6 cores?

Δημοσ.

το συστημα που προτινεις ειναι καλο θα το σκεφτω σοβαρα σε περιπτωση που θα παρω εκεινη τη στιγμη καλη οθονη. Περισσοτερο θα ηθελα να με συμβουλεψετε για το CPU.Αξιζει το ι7 6700κ η να δωσω κατι παραπανω για τον 5820 με 6 cores?

Αν η πιό βαριά χρήση που κάνεις είναι το gaming, δεν χρειάζεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οχι δεν βαζω τιποτα λιγοτερο απαυτα,θελω pc που να κρατισει χρονια οσο κρατισε και το προηγουμενο το οποιο ηταν τοπ για την εποχη του.Οσο για οθονη σιγουρα θα παω σε κατι καλυτερο στο μελλον ετσι κιαλλιως δεν κανουν τα πολλα λεφτα.Τωρα για τροφοδοτικο εχει δικιο το παιδι απο πανω.Αμα μπορεσω θα παρω κατευθειαν κατι καλυτερο αλλιως δεν θα προχωρισω σε OC μεχρι να παρω καλυτερο PSU.

Δεν προκειται να αγορασω ποτε μου AMD. Θα παρω οθονη καλυτερη αλλα πιο μετα, το θεμα ειναι να στυθει σωστο μηχανημα

σου ειπα τν συμβουλη-γνωμη μου...απο κει και περα αποφασιζεις μονος σου.Αλλα δεν βρισκω λογο να δωσεις τοσα χρηματα για μητρικη.

Δημοσ.

σου ειπα τν συμβουλη-γνωμη μου...απο κει και περα αποφασιζεις μονος σου.Αλλα δεν βρισκω λογο να δωσεις τοσα χρηματα για μητρικη.

Ευχαριστω για τη συμβουλη σου,αλλα πραγματικα δεν ενδιαφερομαι καθολου για AMD,ξερω φτιαχνεις "ιδια" συστηματα αλλα πιο φθηνα ,αλλα δεν ειναι ετσι.Η συγκεκριμενη μητρικη ειναι 1ον κουκλα και πολυ δυνατη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη συμβουλη σου,αλλα πραγματικα δεν ενδιαφερομαι καθολου για AMD,ξερω φτιαχνεις "ιδια" συστηματα αλλα πιο φθηνα ,αλλα δεν ειναι ετσι.Η συγκεκριμενη μητρικη ειναι 1ον κουκλα και πολυ δυνατη.

H Maximus Hero δεν έχει κάτι παραπάνω από την Pro Gamer που να σε ενδιαφέρει για το σύστημα που φτιάχνεις. Ως προς το overclocking, αν σε ενδιαφέρει, ίδιες power phases έχουν. 

Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε overclocking, κοιτάς την Ζ170 Pro, Deluxe και από τις ROG την Maximus Extreme που είναι πάνω από 400€ και δεν αξίζει με τίποτα. Την Pro θα έπαιρνα προσωπικά αν ήθελα κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

H Maximus Hero δεν έχει κάτι παραπάνω από την Pro Gamer που να σε ενδιαφέρει για το σύστημα που φτιάχνεις. Ως προς το overclocking, αν σε ενδιαφέρει, ίδιες power phases έχουν. 

Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε overclocking, κοιτάς την Ζ170 Pro, Deluxe και από τις ROG την Maximus Extreme που είναι πάνω από 400€ και δεν αξίζει με τίποτα. Την Pro θα έπαιρνα προσωπικά αν ήθελα κάτι παραπάνω.

κοιτα την alpha hero ti vrika sta 300 evrw (μαρεσει πολυ το  χρωμα της). εχει πεσει δλδ γυρω στα 50 ευρω μεσα σε 15 μερες,αν πεσει μεσα στο μηνα αυτον κιαλλο θα την παρω αλλιως θα παω για την pro  που μου προτινεις.

http://www.skroutz.gr/s/7948852/Asus-Rog-Maximus-VIII-Hero-Alpha.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...