Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αξίζει η αναβάθμιση λέτε από τα 8 στα 16GB της RAM σε ThinkPad με ι5-3210, SSD και Windows 10;

Για τις τιμές τι λέτε; Σχετικά ακριβές τις βρίσκω. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση(και όχι μόνο) τα 8 είναι αρκετά. Αν χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα τότε αξίζει η αναβάθμιση. Μου δίνεις την αίσθηση όμως ότι πρόκειται για το καταναλωτικό μικρόβιο. 

Οι τιμές είναι καλές αυτήν την περίοδο, συνίσταται για αγορά ddr3.

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση(και όχι μόνο) τα 8 είναι αρκετά. Αν χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα τότε αξίζει η αναβάθμιση. Μου δίνεις την αίσθηση όμως ότι πρόκειται για το καταναλωτικό μικρόβιο. 

Οι τιμές είναι καλές αυτήν την περίοδο, συνίσταται για αγορά ddr3.

Καθαρά καταναλωτικό μικρόβιο ;) Μάλλον δεν τα χρειάζομαι.. xexe

Δημοσ.

Ότι ειπαν τα παιδιά πραπάνω τα 8 ειναι υπεραρκετά απο την αλλη όμως εγω το βλέπω αλλιώς ειδικά στην μνήμη έχε λιγο παραπάνω καλό κανει κακό δεν κανει και δεν ξέρεις ποτε ποτε θα την χρειαστείς

Δημοσ.

Δεν μας ειπες το σημαντικοτερο το τι δουλεια κανεις στον υπολογιστη γιατι παραδειγμα αν ασχολεισαι με την φωτογραφια και δουλευεις Photoshop η Lightroom τοτε θελεις 16gb μην σου οτι εγω που ασχολουμαι με αυτα δεν μου φτανουν τα 16 και λεω να παω για 32 (δεν εχω laptop)

Δημοσ.

Έτσι όπως το πάνε σε μερικά χρόνια 16gb ram θα θέλει μόνο ο browser...Σαφώς και σου είναι άχρηστα αλλά αν έχεις σκοπό να κρατήσεις για αρκετά χρόνια το laptop τότε προχώρα...Όχι ότι θα τα χρειαστείς σήμερα-αύριο αλλά σε λίγο καιρό όταν οι ddr3 ξεπεραστούν θα είναι πιο ακριβές όπως συμβαίνει πάντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...