PaNtErAz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Αξίζει η αναβάθμιση λέτε από τα 8 στα 16GB της RAM σε ThinkPad με ι5-3210, SSD και Windows 10; Για τις τιμές τι λέτε; Σχετικά ακριβές τις βρίσκω. Ευχαριστώ!
antbyron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για καθημερινή χρήση(και όχι μόνο) τα 8 είναι αρκετά. Αν χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα τότε αξίζει η αναβάθμιση. Μου δίνεις την αίσθηση όμως ότι πρόκειται για το καταναλωτικό μικρόβιο. Οι τιμές είναι καλές αυτήν την περίοδο, συνίσταται για αγορά ddr3.
PaNtErAz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για καθημερινή χρήση(και όχι μόνο) τα 8 είναι αρκετά. Αν χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα τότε αξίζει η αναβάθμιση. Μου δίνεις την αίσθηση όμως ότι πρόκειται για το καταναλωτικό μικρόβιο. Οι τιμές είναι καλές αυτήν την περίοδο, συνίσταται για αγορά ddr3. Καθαρά καταναλωτικό μικρόβιο Μάλλον δεν τα χρειάζομαι.. xexe
blueangel3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν τα χρειάζεσαι,τότε θα σου πρότεινα να μην πας σε 16gb... Κράτα τα λεφτά για τίποτα άλλο..
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ότι ειπαν τα παιδιά πραπάνω τα 8 ειναι υπεραρκετά απο την αλλη όμως εγω το βλέπω αλλιώς ειδικά στην μνήμη έχε λιγο παραπάνω καλό κανει κακό δεν κανει και δεν ξέρεις ποτε ποτε θα την χρειαστείς
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μας ειπες το σημαντικοτερο το τι δουλεια κανεις στον υπολογιστη γιατι παραδειγμα αν ασχολεισαι με την φωτογραφια και δουλευεις Photoshop η Lightroom τοτε θελεις 16gb μην σου οτι εγω που ασχολουμαι με αυτα δεν μου φτανουν τα 16 και λεω να παω για 32 (δεν εχω laptop)
nikοs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι όπως το πάνε σε μερικά χρόνια 16gb ram θα θέλει μόνο ο browser...Σαφώς και σου είναι άχρηστα αλλά αν έχεις σκοπό να κρατήσεις για αρκετά χρόνια το laptop τότε προχώρα...Όχι ότι θα τα χρειαστείς σήμερα-αύριο αλλά σε λίγο καιρό όταν οι ddr3 ξεπεραστούν θα είναι πιο ακριβές όπως συμβαίνει πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα