Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook ενσωμάτωσε τη δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών λογαριασμών, στην εφαρμογή του Messenger για το Android.

Μάλιστα, προκειμένου να καταστήσει βολικότερη την εμπειρία των χρηστών, το Facebook έχει προσθέσει επιλογή αναφορικά με το ποιοι λογαριασμοί θα απαιτούν κωδικό για είσοδο και ποιοι όχι.

Παραδείγματος χάρη, οι γονείς θα μπορούν να εισέρχονται χωρίς κωδικό στον λογαριασμό των παιδιών τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους δεν συνομιλούν με ύποπτα άτομα, ενώ παράλληλα τα παιδιά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον λογαριασμό των γονιών τους.

Επιπλέον, σε περίπτωση που μόνο ενήλικες μοιράζονται μια συσκευή, μπορεί να καθοριστεί η επιλογή εισόδου μόνο με κωδικό σε κάθε λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η μοναδική πληροφορία που είναι ορατή στους άλλους χρήστες, πέρα από τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, είναι ο αριθμός των μηνυμάτων που έχει λάβει.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, μόνο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

λολ γιατι οι γονεις να εχουν προσβαση στις συζητήσεις των παιδιων τους τι είναι αυτα

ακομα λεμονονερο πινεις εσυ;

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Παραδείγματος χάρη, οι γονείς θα μπορούν να εισέρχονται χωρίς κωδικό στον λογαριασμό των παιδιών τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους δεν συνομιλούν με ύποπτα άτομα, ενώ παράλληλα τα παιδιά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον λογαριασμό των γονιών τους.

Kατι σαν "admin privileges" μου ακουγεται το παραπανω. Και -security wise- πονταρω πως μονο πονοκεφαλους μπορει να αποφερει.  Ηθικα-wise, συζητηση χωρις τερμα.

ακομα λεμονονερο πινεις εσυ;

Παιζει σημαντικο ρολο στο thread το τι κανει?

Δημοσ.
λολ γιατι οι γονεις να εχουν προσβαση στις συζητήσεις των παιδιων τους τι είναι αυτα
Για ασφαλεια φιλε μου, γιατι εχει γεμισει με ανωμαλους, παιδεραστες και παιδοφιλους το facebook.
Δημοσ.

Γιατί είναι ΠΑΙΔΙΑ. Δε λέω ότι τα παιδιά (και όχι οι έφηβοι μην παρεξηγούμαστε) είναι καθυστερημένοι ενήλικες όπως πολλοί πιστεύουν καθώς πολλές φορές αντιλαμβάνονται περισσότερα από εμάς, αλλα όταν κάποιος γονέας ή κηδεμόνας έχει έναν γιο ή μία κόρη υπ' ευθύνη του δικαιούται και να γνωρίζει κάποια πράγματα που ίσως το παιδί θεωρεί ότι είναι δικά του μυστικά ή ακόμα και ανάξια αναφοράς και γι αυτό δεν τα μοιράζεται.

• Like 1
Δημοσ.

τσιπακι παιδια να τους βαλουμε και να μας ερχεται νοτιφικεησιο κάθε φορα που λενε κακια λεξη
διαφωνω παρα πολύ, τα παιδια οφειλουν να εχουν ιδιωτικοτητα.

Δημοσ.

Aμα οι γονείς φοβούνται τόσο να μην τους αφήνουν να έχουν fb εξαρχής, έστω μέχρι να ωριμάσουν κατάλληλα.

Ποιο το νοημα από το να κάθονται και να κάνουν τους Detectives?

Να τους βάλουν και μικρόφωνο στα ρουχα να ξέρουν τι λενε με τους φιλους τους, γιατί ο κοσμος ειναι γεμάτος παιδεραστες οπως και το φβ. Lel

Σωστοί γονείς - Σωστά παιδια.

Γιαυτο τους μαθαίνεις απο μικρα πως είναι ο κοσμος, και δεν τους αφήνεις να νομίζουν ότι είναι ολα όμορφα όπως στα καρτούν.

Δημοσ.

τσιπακι παιδια να τους βαλουμε και να μας ερχεται νοτιφικεησιο κάθε φορα που λενε κακια λεξη

Και οι γονείς οφείλουν να την σέβονται, συμφωνώ. Άλλο όμως σέβομαι την προσωπική ζωή του παιδιού μου με το να μην το υποχρεώνω να κάνει συγκεκριμένους φίλους, να αποκτήσει σύντροφο που εμένα αρέσει, να ορίσω το ποια δουλειά θα αναλάβει επειδή ΕΓΩ απέτυχα και άλλο να γνωρίζω τι συνομιλίες έχει με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους σε έναν κόσμο που εχει τόσους κινδύνους. Και με τον όρο παιδί δεν εννοώ ανήλικος φυσικά, εννοώ την μη ανεπτυγμένη ωριμότητα του ανήλικου που διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο.

Aμα οι γονείς φοβούνται τόσο να μην τους αφήνουν να έχουν fb εξαρχής, έστω μέχρι να ωριμάσουν κατάλληλα.

Όπως δεν θα άφηνα το παιδί μου να πιάνει κουβέντα με όποιον άγνωστο πετυχαίνει στο δρόμο ή να τηλεφωνεί και να κλείνει ραντεβού με τυχαίους αριθμούς έτσι δεν το αφήνω να κάνει τό ίδιο πράγμα διαδικτυακά. Το FB είναι μέσον επικοινωνίας και η χρήση του επ' ουδενί δεν είναι κακή ενώ αντιθέτως η κατάχρηση είναι.

Δημοσ.

Και οι γονείς οφείλουν να την σέβονται, συμφωνώ. Άλλο όμως σέβομαι την προσωπική ζωή του παιδιού μου με το να μην το υποχρεώνω να κάνει συγκεκριμένους φίλους, να αποκτήσει σύντροφο που εμένα αρέσει, να ορίσω το ποια δουλειά θα αναλάβει επειδή ΕΓΩ απέτυχα και άλλο να γνωρίζω τι συνομιλίες έχει με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους σε έναν κόσμο που εχει τόσους κινδύνους. Και με τον όρο παιδί δεν εννοώ ανήλικος φυσικά, εννοώ την μη ανεπτυγμένη ωριμότητα του ανήλικου που διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο.

Όπως δεν θα άφηνα το παιδί μου να πιάνει κουβέντα με όποιον άγνωστο πετυχαίνει στο δρόμο ή να τηλεφωνεί και να κλείνει ραντεβού με τυχαίους αριθμούς έτσι δεν το αφήνω να κάνει τό ίδιο πράγμα διαδικτυακά. Το FB είναι μέσον επικοινωνίας και η χρήση του επ' ουδενί δεν είναι κακή ενώ αντιθέτως η κατάχρηση είναι.

Άρα συμφωνούμε. Πάει με την ωριμότητα.
Δημοσ.

Άρα συμφωνούμε. Πάει με την ωριμότητα.

Ε ναι, σχετικό είναι. Είναι κάτι που θα έκανα ακόμα και αν το παιδί μου ήταν ενήλικας με μυαλό 13χρονου αν το επέτρεπε ο νόμος. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω τον λογο που γίνεται η συζήτηση καθώς αν γαλουχείσεις ένα παιδί μπορεί στην ηλικία ακόμα και των 12 όχι απλά να προφυλάσσεται από τους κινδύνους αλλά να απομακρύνει τους ίδιους τους γονείς του απ' αυτούς.

Σαν ιδέα όμως το να μπορείς να έχεις κάπως από κοντά έναν "μη-έμπιστο" άνθρωπο που έχεις στην ευθύνη σου δεν είναι για κανένα λόγο κακό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα παιδιά οφείλουν σε ποιούς; στους εαυτούς τους; στους γονείς τους;

Να σε βοηθήσω: "Οι γονείς οφείλουν να σέβονται την ιδιωτικότητα των παιδιών τους."

Πολύ σωστό, άσχετο όμως με το τι πραγματικά είναι το φβ και η online ανταλλαγή μηνυμάτων.

Απο τη στιγμή που κάποιος στέλνει προσωπικό μήνυμα σε άλλον, έχει ο ίδιος παραδώσει την "ιδιωτικότητα" του στη διακριτική ευχέρεια του δεύτερου. Ο οποίος μπορεί να το δείξει σε τρίτους βέβαια.

Επεξ/σία από Lomar
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...