Προς το περιεχόμενο

Tα patches που όλοι περιμένατε για το PES3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά' date=' τελικά τι έγινε με το patch που έλεγε οτι θα έβαζε ο Olorin στο CD του PC Master; Μπήκε; Κυκλοφόρησε το περιοδικό; Θα γλυτώσω το download;;;;

Ευχαριστώ![/quote']

Sorry, παιδιά, αλλά ξέχασα να σας το πω... Το EPL/CL patch των Wolf και Andy, θα υπάρχει στο DVD του επόμενου PC Master Gold που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Φεβρουαρίου.:D

Δυστυχώς,η ύλη των DVD είχε ήδη δοθεί,οπότε είναι μόνο η αρχική έκδοση,χωρίς δηλαδή τα μικρο-updates που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα...:(

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Einai ayto toy Wolf και Andy + ena mikro patchaki pali diko tous pou diorthonei 8-9 emfanisis. Apoti exw diavasi sta site pou exoun to mono prosorina pou tha allaxoun einai telos ianouariou ta onomata ton pexton, otan dld oloklirothi i metagrafiki periodos tou dekemvriou. wsta na exoun 100% ta onomata swsta!

Y.G Mpravo privateer poli kala ta gantia hehe

Δημοσ.

Εγώ πάντως διάβασα την αντιπαράθεση PES3 και FIFA 2004 στο τελευταίο -πολύ αξιόλογο και αγαπημένο- PC Magazine και έφριξα. Για μια στιγμή θυμήθηκα την παλιά κόντρα Kick Off 2/Final Whistle - Sensible Soccer... το ένα είχε non-scripted gameplay αλλά μέτρια γραφικά/ήχο και λίγες ομάδες, το άλλο εκατοντάδες ομάδες (μιλάω για το S.W.O.S.), συνθήματα κλπ. αλλά από gameplay εντελώς διαφορετικό (όχι απραίτητα χειρότερο). Μετά όμως θυμήθηκα ότι τα παιχνίδια της EA Sports κατά κάποιο περίεργο λόγο παίρνουν κάθε χρονιά τρελές βαθμολογίες (από NHL series, μέχρι ΝΒΑ Live και FIFA) και κατά κάποιο άλλο περίεργο λόγο, όλοι τα βρίζουν, λενε -ορθώς- ότι μετά το 2001 έχουν γίνει όλα εντελώς arcade κλπ.

Τα δύο τελευταία NBA Live ας πούμε είναι πραγματικά για γέλια, μου θυμίζουν ΝΒΑ Jam καταστάσεις. Και καλά, στο PC δεν έχουμε άλλο μπασκετάκι (π.χ. ΝΒΑ 2kx) και δεν κάνει να γκρινιάζουμε.

Αλλά στα ποδοσφαιράκια, τώρα που επιτέλους ΤΕΛΕΙΩΣΕ για πάντα το μονοπώλιο του FIFA, κάθονται και μας λένε ότι τα δύο παιχνίδια είναι ισάξια! (διαβάστε το εν λόγω άρθρο στο PC Magazine και θα καταλάβετε)

Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι:

α) Οι χρήστες θεωρούν μετριότατα τα συγκεκριμένα παιχνίδια της EA $PORT$.

Ειδικά οι χρήστες PC που έχουν και κονσόλα. Μια ματία σε άπειρα forum του

διαδικτύου, θα σας πείσει.

β) Παρ'ολ'αυτά τα παιχνίδια αυτά παρουσιάζονται ως η αφρόκρεμα των αθλητικών

παιχνιδιών από περιοδικά, review sites, κλπ.

Συμπέρασμα (προσωπικό) : Ή οι χρήστες "τα παίρνουν" από ανταγωνίστριες εταιρίες

ή οι reviewers "τα τσεπώνουν" από την Ε.Α.

Ένας -πρώην- φανατικός των FIFA, NBA Live κλπ. από το 1994. Φυσικά όχι πια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Προς Privateer:

Δεν είπα τίποτα κακό για το NBA 2k4, ίσα ίσα είναι το καλύτερο μπάσκετ. Θα εννοείς το NBA Live 2004. Το τελευταίο καλό Live για PC ήταν το 2001 (για να μην πω το 2000). Τα υπόλοιπα είναι arcade του ελέους, δεν είναι πια simulation αυτό το πράγμα. Το ίδιο ισχύει και για τα NHL (που όμως είναι πολύ καλά παιχνίδια -τα 2001-2 τα έλιωσα!-,κυρίως γιατί ελάχιστοι στην Ελλάδα ξέρουν πως παίζεται το άθλημα -κι εγώ μαζί τους!- άρα

δεν μπορούμε να μιλάμε για arcade ή simulation. Σε forum του εξωτερικού όμως είναι διάχυτη η "γκρίνια" για το πόσο μη αληθοφανές είναι το παιχνίδι). Το Madden ομολογώ δεν το εχω παίξει, δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλά παιχνίδια, απλώς χρόνο με το χρόνο πάνε από το κακό στο χειρότερο και δεν έχω βρει άνθρωπο να διαφωνεί με αυτό.

Δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα (άρα δεν χρειάζεται ξεχωριστό topic), απλώς ήθελα να πω την κακία μου. :D

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

nzeppos,

αν δεν κάνω κάποιο τεράστιο λάθος, αναφέρεσαι στο κείμενο που έγραψα για το τελευταίο τεύχος του PC Master (και όχι PC Magazine),σχετικά με την κόντρα των δυο διασημότερων εξομοιωτών ποδοσφαίρου...

Για τις τρελές βαθμολογίες που αναφέρεις,δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,αφού το 81% του FIFA νομίζω πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "τρελό" αν αναλογιστεί κανείς το 93% που έβαλα στο PES3...Τώρα το πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι θεώρησα τα δυο παιχνίδια ισάξια,είναι άξιο απορίας... Ίσως θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις και τις παρουσιάσεις των παιχνιδιών στο προηγούμενο τεύχος και μετά όταν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για την άποψή μου να..."φρίξεις" ελεύθερα. Αν τα διαβάσεις,θα δεις ότι χρησιμοποιώ ακόμα πιο έντονους χαρακτηρισμούς από το "επιτέλους ΤΕΛΕΙΩΣΕ για πάντα το μονοπώλιο του FIFA" που αναφέρεις. Τώρα,αν τα διαβάσεις και αυτά και επιμείνεις ότι τα θεωρώ ισάξια,τότε να σου κάνω "Forward" μερικά e-mails αναγνωστών που με κατηγορούν ότι "έθαψα" το FIFA και "υπερεκτίμησα" το PES3...

Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια της EA Sports, εδώ θα με συγχωρέσεις,αλλά θα διαφωνήσω κάθετα! Δεν ξέρω αν έχεις παίξει το φετινό NBA Live,αλλά αν το δεις,κάθε άλλο παρά arcade μπορείς να το χαρακτηρίσεις!!! Μάλιστα, ένα σημείο ακόμα που διαφωνούμε,είναι ότι για μένα,το 2001,ήταν το χειρότερο και το λιγότερο "simulation" NBA Live που κυκλοφόρησε... (θα συμφωνήσω πάντως στο ότι ήταν πολύ καλό το 2000...). Τι να πω,ίσως το τι θεωρεί ο καθένας "αληθοφανές" αθλητικό παιχνίδι διαφέρει... Για το NHL 2004, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη,αφού δεν το έχω δει ακόμα,αλλά μου κάνει εντύπωση,γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά...

Τώρα,αν έκανα λάθος και δεν εννοείς το δικό μου κείμενο,αλλά πράγματι υπήρξε αντίστοιχο κείμενο και στο PC Magazine, ζητώ συγγνώμη, δεν το γνώριζα...

(συγγνώμη που συνεχίζω να αναφέρομαι στο θέμα αν και το topic είναι άσχετο,αλλά πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να απαντήσω σε μια προσωπική επίθεση...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...