Προς το περιεχόμενο

Tα patches που όλοι περιμένατε για το PES3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία, είναι λίγο άσχετη με το topic αλλά το θέμα προέκυψε αφού κατέβασα το superpatch 2.0

Χρησιμοποιώ τον WEditor του kmochida για να αλλάζω τα ονόματα των ομαδών&των παικτών εξωτερικά από το PES3 και ενώ ο WEditor, κάθε φορά που τον φορτώνω, μου δείχνει κανονικά όλες τις αλλαγές που έχω κάνει, αυτές δεν φαίνονται όταν φορτώσω το παιχνίδι και τα ρόστερ παραμένουν ίδια με του superpatch (το οποίο έχει και κάμποσα λαθάκια).

Το Weditor υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τα pes3.exe και DAT\data_e.afs

Μήπως χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το πρόγραμμα και ξέρει να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ΟΚ,λύθηκε το πρόβλημα μισό λεπτό μετά που έκανα post, έπρεπε να είναι στο φάκελο του παιχνιδιού το WEditor. Α ρε Windows αθάνατα.

Δημοσ.

The Wolf - Evolution 1.0 Option File

http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_clear__page,filepath/_filepath__/soccergaming/sgfiles/pesinsight/patches/WolfEvolution 1_0_Option File.rar

Features:

- Correct player/team names.

- The majority of the transfers I could find on the web (some website have conflicting information).

- Starting line ups (mostly taken from the latest games although again there is conflicting information on some websites as to the correct starting line-ups)

- Created about 50 players who were not previously in the game but there are still more to be created somewhere down the line. All player stats taken from CM4. I haven't messed around with call names.

- Moved good players like "Di Canio" to the 'free' players section rather than removing them from the game altogether.

- PES Utd are now Southampton.

- WE Utd are now Stuttgart.

Some teams have been a pain in the ass as there is so much conflicting transfer info and starting line up info so if I've got your favorite teams line up wrong, I apologize, it won't take you two minutes to change it.

Remember that you need to remove everything from the 'save' folder in the Pro Evolution Soccer 3 folder for this option file to take effect.

(Please make a back up of your old option file and saved games just in case you don't like my changes.)

Δημοσ.

The Wolf Evolution 1.0 PES PC Pack

http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_clear__page,filepath/_filepath__/soccergaming/sgfiles/pesinsight/patches/WolfEvolution1_0Pack.zip

- 1.0 option file.

- Official uniforms including goalkeeper kits - only a few missing.

This is the most comprehensive collection of uniforms yet for

PES3 on the PC or PS2 and WE7 on the PS2.

- New shoes including Nike, Puma and Adidas.

- New flags.

- New ad boards.

- New referee uniforms.

All the instructions for installation are included in the pack. There are a number of uniforms that still have a bit of the "green" issue on them and I will release a small update patch with my January update to the option file (after the major transfer window) to correct these.

Anyway, enjoy. This will be my last pack until the end of January.

Δημοσ.

Ρε παιδια εξηγηστε μου κατι.

Κατεβαζω το SuperPatch2 απο το link που εδωσε ο privateer με DAP

και ειμαι καπου στα μισα.

Παω να συνεχισω το κατεβαζμα σημερα και μου ζηταει κωδικο και password

για να συνεχισει να κατεβαζει. Φτιαχνω κωδικο απο την filefront αλλα παλι

δεν συνεχιζει να κατεβαζει!

τι φταιει?????????????

Δημοσ.

εγω εχω ενα αλλο προβλημα.

απο την στιγμη που κατεβασα το superpatch 1 δεν φαινονται κατα την διαρκεια του αγωνα οι στρατηγικες μου π.χ με το L2 και το τετραγωνο .

(χρησιμοποιω manual μεθοδο). παρολαυτα εφαρμοζονται κανονικα αλλα αλλα δεν εχω οπτικη ενδειξη για το τι ισχυει και τι οχι!

Δημοσ.

πας stategy επιλεγεις manual και σου βγαζει τον πινακα με τις δυνατες στρατηγικες

μετα εσυ αντιστοιχεις 4 στρατηγικες που θελεις με τα 4 κουμπια (τετραγωνο, τριγωνο, Χ, κυκλο). ετσι γνωριζεις π.χ οτι το οφσαιντ το εχεις αντιστοιχισει με τον κυκλο. επειτα κατα την διαρκεια του αγωνα την στιγμη που θες να εφαρμοσεις το τεχνητο οφσαιντ κρατοντας πατημενο το L2 πατας τον κυκλο (σου το εμφανιζει και στην οθονη ) και οι παιχτες εφαρμοζουν το τεχνητο οφσαιντ.

τωρα αν καποιος ξερει γιατι με το superpatch δεν εμφανιζονται οι στρατηγικες στην οθονη ας μου το πει και μενα γιατι δεν ξερω ποια ειναι ενεργοποιημενη και ποια οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...