Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες το βράδυ είδα οτι σε απόσταση 100μ.απο το σπίτι μου ο ΟΤΕ έβγαλε το αρχαίο πράσινο καφαο και εγκατέστησε ενα νεο γκρι ίδιου μεγέθους και φυσικά σκαψαν και τον δρόμο απο κάτω.

Τι σημαίνει αυτό για εμας;

Θα μπορέσω να βάλω επιτέλους VDSL;

Επίσης έχω ακούσει οτι θέλει καιρό να ενεργοποιηθεί το νεο καφαο. Ξέρετε περιπου ποσο;

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρει και ρεύμα το καφάο για να λειτουργήσει οπότε πρέπει να σκάψει κ η δεη για να ολοκληρωθεί το έργο.

Στην δική μου περιοχή αυτό έγινε σε 3 μήνες.

Δημοσ.

Αν είναι ίδιου μεγέθους, απλά κάνανε επισκευή του καφάο. Αν δεν έχει μπει κάτι σαν τα παρακάτω μην ελπίζεις για VDSL...

post-127874-0-56046800-1456303972_thumb.jpg

post-127874-0-41863600-1456303976_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι δεν είναι τόσο μεγάλο. Ενα τέτοιο όμως είναι στα 700μ.

Στο Σιτέ του οτε λέει απο καιρό οτι μπορω να βάλω VDSL αλλά όταν έβαλα που ειπαν οτι υπάρχει θέμα με την καλωδίωση στην περιοχή.

Γιαυτό λέω μήπως με αυτό το έφτιαξαν.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι τόσο μεγάλο. Ενα τέτοιο όμως είναι στα 700μ.

Στο Σιτέ του οτε λέει απο καιρό οτι μπορω να βάλω VDSL αλλά όταν έβαλα που ειπαν οτι υπάρχει θέμα με την καλωδίωση στην περιοχή.

Γιαυτό λέω μήπως με αυτό το έφτιαξαν.

Αν υπάρχει παρακάτω καμπίνα, πιθανότατα αλλάξαν το καφάο στα πλαίσια αναδρομολόγησης του δικτύου, ώστε να εξυπηρετηθείτε και εσείς από αυτή την καμπίνα...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες το βράδυ είδα οτι σε απόσταση 100μ.απο το σπίτι μου ο ΟΤΕ έβγαλε το αρχαίο πράσινο καφαο και εγκατέστησε ενα νεο γκρι ίδιου μεγέθους και φυσικά σκαψαν και τον δρόμο απο κάτω.

Τι σημαίνει αυτό για εμας;

Θα μπορέσω να βάλω επιτέλους VDSL;

Επίσης έχω ακούσει οτι θέλει καιρό να ενεργοποιηθεί το νεο καφαο. Ξέρετε περιπου ποσο;

Γράψε την περιοχή και αν έχουν τοποθετηθεί και άλλες γκρι καμπίνες γύρω από το ΟΤ σου.

Δημοσ.

Η περιοχή είναι του Αγ. Παντελεήμονα.

ΟΤ τι ακριβως εννοεις;

Όσο για το αν έχουν μπει αλλες καμπίνες θα κάνω μια γύρα αργότερα και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Στην περιοχή σου δεν αναβαθμίζονται οι υπαίθριες καμπίνες για παροχή DSL από αυτές και ούτε υπάρχει ακόμη πρόβλεψη.

Πιθανόν η άλλη καμπίνα που είδες να πρόκειται για κάτι άλλο (π.χ. δημοτικός φωτισμός, φανάρια κυκλοφορίας κλπ).

Δημοσ.

Συγνώμη που απάντησα αργά.

Έμαθα ότι δεν υπάγομαι στο νέο καφάο αλλά σε ένα πράσινο αρχαίο στον απο κάτω δρόμο.

+ ότι αφού θα πάρει μήνες να ενεργοποιηθεί το νέο έχω χάσει το ενδιαφερον μου.

Το κουτί είναι ακριβώς όπως ένα Καφαο παλιο πράσινο αλλά σε γκρι (δεν είναι αυτα με 3πλες, 2πλεσ πορτες κτλ.).

Αν θέλετε τραβάω και μια φοτο όταν βγω αλλά δεν έχει και πολύ νόημα πια.

Δημοσ.

Όχι, μονο στο συγκεκριμένο σημείο.

Παρολα αυτά υπάρχει μεγάλη κινηση του ΟΤΕ στην περιοχή και μάλιστα την προηγούμενη εβδομαδα που Ρώτησα τεχνικό μου είπε οτι γενικά κανουν αναβαθμισεις στην περιοχη , οποτε πιστεύω σε λίγο θα αναβαθμίσουν και τα αλλαμ

Δημοσ.

H περιοχή σου εξυπηρετείται από το αστικό κέντρο ΑΡΗΣ, στο κτίριο του ΟΤΕ μεταξύ Πατησίων και 3ης Σεπτεμβρίου, πλησίον την πλατείας Βικτωρίας.

Για να μην έχεις αυταπάτες, στο αστικό κέντρο αυτό δεν γίνεται και ούτε υπάρχει προγραμματισμός για αναβάθμιση των υπαίθριων καμπίνων με νέου τύπου. Το γνωρίζω καθώς έχω συγγενείς στην Αγορακρίτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...